Formula 1 anunță schimbări de imagine pentru sezonul 2018: o nouă grafică TV și un nou logo

de Daniel Popescu
Luni, 27.11.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Formula 1 va avea o grafică complet nouă pentru transmisiunile TV și un nou logo începând din sezonul 2018. Pentru moment, nicio televiziune din România nu a achiziționat drepturile TV pentru anul viitor.

La finalul cursei din Abu Dhabi, Liberty Media, noul proprietar al Formulei 1, a anunțat o serie de schimbări cu privire la sezonul 2018. Prima noutate este schimbarea identității vizuale prin prezentarea unui nou logo, care a generat deja numeroase controverse ca urmare a modului în care arată acesta.

Ellie Norman, directorul de marketing al Formulei 1, susține că noul logo este unul modern și reprezintă două monoposturi de Formula 1 care luptă roată la roată pentru a trece linia de sosire.

"Este inspirat din profilul unui monopost, sunt două monoposturi care trec linia de sosire. Este incredibil de curajos și simplu, așa că aplicăm asta în piața de astăzi, condusă de digital și mobil. Avem multă flexibilitate și versatilitate cu acest logo", a declarat ea.

De asemenea, Formula 1 va avea o grafică complet nouă în cadrul transmisiunilor TV de anul viitor, care va fi adaptată inclusiv pentru platformele mobile și pentru transmisiunile pe internet.

"Vom relansa brandul și vom introduce un nou pachet grafic pentru producția de televiziune.

Vom lansa un nou concept de producție, un brand nou responsive pentru mobil și noi funcții sociale. Vom avea o platformă pentru transmisiunile în direct", a explicat Sean Bratches, directorul comercial al Formulei 1.

În prezent, drepturile TV pentru Formula 1 sunt deținute până în 2019 de compania de media MP&Silva. Până în prezent, nicio televiziune din România nu a achiziționat drepturile TV pentru sezonul 2018, însă ultimele două ediții au fost transmise pe Digi Sport și Telekom Sport.

Via Motorsport

Comentarii (9)

  • deplorabil logo!
    14 6
  • tipic american. lipsit de bun gust.
    11 4
  • De asta are nevoie F 1
    1 5
  • Personal ma bucur ca Digi nu mai drepturile de difuzare pentru ca sincer nu am vazut nicaieri niste comentatori atat de slabi mai ales din punct de vedere intelectual. Saracii nici nu incepe bine cursa, incep sa tipe sau sa discute despre visele lor erotice, despre nu stiu a cui iubita, despre pretul caselor si mai ales despre orice altceva decat ceea ce se intampla pe pista. Am vazut o singura cursa si nu am putut sa observ decat ca nu stiu nici macar la ce ora incepe cursa, nu sunt in stare sa inceapa transmisia cu macar 5 minute mai devreme, nu sunt pregatiti, nu stiu sa taca sau sa fie relaxati, au nevoia sa se auda tot timpul. Nu prea inteleg ce face T-wing-ul, nu stiu ce face un DRS, dar tot timpul simt nevoia sa vorbeasca. Plus traducerile lor... vai de zilele lor, baiatul meu care are trei ani vorbesc mai bine ca ei engleza. Sunt pilotii pe podium... se intrerupe transmisa pentru ca... cui ii pasa nu? In timpul antrenamentelor cand lumea mai vrea sa invete, sa studieze ce fac echipele, acesti doi retardati incep sa discute despre ce s-a intampla in orice alta cursa, nu stiu nici cu ce pneuri sunt pilotii pe pista chiar daca vad masina... incurca numele pilotilor, echipelor si orice altceva. Sincer daca Digi ar da cursele fara comentatori ar fi bestial. Plus ce nu inteleg eu ce este disperarea aia cu "intra pe Facebook" pentru ca am postat poze... exista site-uri serioase de ce m-ar interesa dejectiile alea de poze pe care le pun acolo? Comic este ca desi sunt fani Formula 1 ei sunt interesati daca lumea le scrie, pentru ca evident in loc sa comentam cursa sau macar sa ne bucuram de cursa, mai bine discutam despre nu stiu ce tampit care ne-a scris un mail... Dezamagitor...
    16 6
  • irinel
    nu mai sterge comentariile
    5 1
  • oare cat a costat logo-ul asta?
    0 2
  • Apropos de schimbari: https://www.youtube.com/watch?v=xrvhou0VpaY
    0 1
  • Claudiu
    Eurosport va transmite...doar e canalul celor de la Liberty Media
    0 4
  • stiti o televiziune din Ungaria care transmite F1?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru