Formula 1 are un nou medic pentru 2013

de Daniel Popescu
Vineri, 18.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
FIA l-a nominalizat pe Ian Roberts în funcţia de medic coordonator pentru Formula 1 în sezonul 2013 după ce a renunţat la serviciile lui Gary Hartstein.

Formula 1 va avea un nou medic începând din sezonul 2013, iar FIA a anunţat în această săptămână numele său după o lungă perioadă de incertitudine cauzată de decizia forului mondial de a nu-i prelungi contractul lui Gary Hartstein.

Astfel, Ian Roberts a preluat funcţia de medic coordonator de salvare al Formulei 1, urmând să fie responsabil pentru accidentele petrecute pe circuit şi să supervizeze echipele medicale locale.

El va răspunde direct în faţa lui Jean-Charles Piette, delegatul medical al FIA care va fi permanent la curent cu ultimele evenimente din centrul de control.

Robert are deja experienţă în lumea sporturilor cu motor după ce a fost medicul oficial al circuitului de la Silverstone, lucrând de mai mulţi ani în corpul de medici la Marele Premiu Formula 1 al Marii Britanii.

Via ESPNF1

Comentarii (1)

  • Bine ca stim cine e medicul oficial al F1. Sper sa nu fie cazul sa-l vedem la treaba pe circuite.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru