Formula 2: Marinescu, locul şapte în a doua cursă de la Hungaroring

de Daniel Popescu
Duminica, 09.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mihai Marinescu a terminat pe locul şapte a doua cursă de Formula 2 de la Hungaroring şi are doar şanse teoretice să termine în primii trei la finalul sezonului.

Şansele lui Mihai Marinescu de a-şi îndeplini obiectivul de a termina pe unul dintre primele trei locuri în acest sezon de Formula 2 au scăzut dramatic după etapa de la Hungaroring. După abandonul suferit sâmbătă, braşoveanul în vârstă de 23 de ani a stabilit al treilea timp în calificările de duminică, însă a plecat de pe locul opt în urma unei penalizări primite la finalul cursei de ieri.

În cursa de duminică după-amiază, Marinescu a câştigat o singură poziţie şi a încheiat pe locul şapte, pentru care a primit şase puncte, acumulând 141 de puncte în clasamentul general.

Urmareste Automarket
Cu numai două curse până la finalul sezonului, care vor avea loc la finalul lunii septembrie pe circuitul de la Monza, românul trebuie să recupereze 20 de puncte în faţa lui Christopher Zanella şi 24 de puncte în faţa lui Markus Pommer pentru a termina sezonul pe locul trei.

El nu mai are nici măcar şanse teoretice la titlu, întrucât liderul Luciano Bacheta are un avans de 67.5 puncte cu numai 50 disponibile.

Comentarii (2)

  • ce zic o stire nu prea buna.. dar tot timpul mai exista anul viitor noi vom fi acii pt support moral...
    imi pare rau dar totusi imi tin pumni poate poate termina in primi3..
    3 0
  • rastafan2
    Se stie ca lui Mihai ii prieste la Monza. Cu o victorie si un loc 2, si mult noroc, poate termina pe 3 la general.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru