Gazzetta dello Sport: Alonso la Ferrari din 2011

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 29.12.2008
Publicatia italiana Gazzetta dello Sport sustine ca Fernando Alonso a semnat deja un contract secret cu Scuderia Ferrari valabil intre 2011-2014.

Fernando Alonso a pus capat tuturor speculatiilor legate de viitorul sau apropiat dupa ce a anuntat ca va continua la Renault si pe parcursul urmatoarelor doua sezoane.

In plus, Scuderia Ferrari a oficializat recent contractele lui Felipe Massa si Kimi Raikkonen pana la finalul sezonului 2010.

Cu toate acestea, publicatia italiana Gazzetta dello Sport sustine ca Alonso a semnat deja un contract secret cu Ferrari ce va intra in vigoare incepand din sezonul 2011. In plus, jurnalistul Pino Allievi a adaugat ca intelegerea, valabila pe o perioada de 4 ani, ar putea intra in vigoare chiar din 2010, in cazul in care echipa italiana nu va fi multumita de prestatiile lui Raikkonen din sezonul urmator.

Zvonurile au fost alimentate si de purtatorul de cuvant al Scuderiei, care a refuzat sa comenteze speculatiile, afirmand doar ca Ferrari va continua in aceeasi formula pentru inca doi ani. "Putem doar sa repetam ca avem doi piloti sub contract pana la sfarsitul lui 2010", a explicat purtatorul de cuvant al celor de la Ferrari pentru agentia de presa Reuters.

Pana va ajunge intr-un monopost Ferrari, Alonso si-a asigurat deja un venit suplimentar de 6 milioane de euro pe parcursul urmatorilor 5 ani, in cadrul unui contract cu televiziunea spaniola La Sexta, care va transmite cursele de F1 in Spania. Intelegerea prevede, printre altele, interviuri la cald pe grila de start si acces special la dublul campion mondial.

Comentarii (3)

  • ctlnmihai
    @Admin
    Admin ,primesc mesajul acesta :You have entered an invalid username or password. Please press the back button, enter the correct details and try again. Don't forget that the password is case sensitive. Forgotten your password? Click here!
    0 0
  • ctlnmihai
    @Admin
    Mesajul il primesc in momentul cand incerc sa postez stiri pe forum si crede-ma
    ca user-ul si parola sunt corecte
    0 0
  • @ctlnmihai
    Stim de problema referitoare la logarea userilor pe forum. Odata cu facelift-ul Automarket.ro s-au schimbat cateva lucruri care in cele din urma au afectat si forumul sectiunii de F1. Speram sa rezolvam problema in cel mai scurt timp. Multumim pentru intelegere.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru