Glock nu va participa în cursa de la Valencia

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 24.06.2012
Marussia a anunţat oficial că Timo Glock nu va lua startul în Marele Premiu al Europei din cauza unei infecţii intestinale.

Marele Premiu al Europei va alinia la start doar 23 de piloţi, după ce Timo Glock a devenit indisponibil ca urmare a unor probleme de sănătate.

Pilotul echipei Marussia nu a participat nici la sesiunea de calificări de sâmbătă, în speranţa că starea sa de sănătate se va ameliora în perspectiva cursei de duminică.

Totuşi, după o vizită medicală efectuată duminică dimineaţă, Marussia a anunţat că germanul nu a primit acordul medicilor de a concura din cauza unei infecţii intestinale.

"În urma problemei medicale care l-a împiedicat pe Timo Glock să participe la sesiunea de calificări de sâmbătă din Marele Premiu al Europei, Marussia poate confirma că Glock nu este capabil să concureze în cursa de astăzi. Glock a primit informaţii medicale sâmbătă după-amiază, iar simptomele sale sugerează că suferă de o infecţie intestinală. A fost sfătuit că nu ar fi înţelept să concureze din cauza severităţii plângerilor sale şi că ar trebui să se concentreze pe recuperare", aprecizat echipa rusă într-un comunicat de presă.

Conform regulamentului, Marussia nu-l poate înlocui pe Glock în cursa de duminică, întrucât germanul nu a avut înlocuitor nici în calificările de sâmbătă.

Via | Marussia

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru