GP3: Vişoiu, locul 12 în a doua cursă de la Valencia

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 24.06.2012
Robert Vişoiu a ocupat locul 12 în a doua cursă de GP3 de la valencia după ce a recuperat nouă poziţii pe parcursul celor 14 tururi.

Robert Vişoiu a trecut peste dezamăgirea abandonului suferit în cursa de GP3 de sâmbătă şi a avut parte de o evoluţie pozitivă în cursa de duminică de pe circuitul de la Valencia.

Plecat de pe poziţia a 21-a a grilei de start, piteşteanul în vârstă de 16 ani a câştigat şase poziţii în primul tur, profitând de o serie de probleme întâmpinate de rivalii săi pentru a urca până pe locul 15.

Chiar dacă a fost depăşit de Felix da Costa în turul trei, Visoiu a reuşit să progreseze ulterior în tururile şase şi 10, pentru ca în ultimul tur să-l depăşească pe Cregan şi să termine cursa pe locul 12.

Totuşi, el nu a primit niciun punct pentru performanţa să şi rămâne cu doar 16 puncte în clasamentul general, toate obţinute în etapa de debut de la Barcelona.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru