GP3: Vişoiu, locul 14 în calificările de la Valencia

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 23.06.2012
Robert Vişoiu va pleca de pe poziţia a 14-a a grilei de start în prima cursă de GP3 de pe circuitul de la Valencia.

Pilotul român Robert Vişoiu a obţinut locul 14 în calificările din competiţia GP3 desfăşurate sâmbătă pe circuitul de la Valencia.

Piteşteanul în vârstă de numai 16 ani a fost cronometrat cu 1:59.568 şi a fost cu puţin peste o secundă mai lent decât liderul Mitch Evans, care va pleca din pole position cu timpul 1:58.478.

Prima cursă de GP3 de la Valencia va avea loc sâmbătă cu începere de la ora 18:20, ora României, şi va fi transmisă în direct de postul de televiziune DigiSport 1.

Rezultatele din cursa de sâmbătă vor decide şi configuraţia grilei de start pentru a doua cursă de duminică. Astfel, primii opt clasaţi din cursa de sâmbătă îşi vor inversa poziţiile pe grila pentru cursa de duminică (locul 8 în cursa de sâmbătă va pleca din pole position în cursa de duminică), iar restul piloţilor îşi vor păstra poziţiile pe care au terminat cursa de sâmbătă.

Cursa de duminică va avea loc la ora 10:25, ora României, şi va fi transmisă de asemenea în direct de DigiSport 1.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru