Grosjean, convins că va obţine în curând prima victorie din carieră

de Daniel Popescu
Luni, 18.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Romain Grosjean este convins că va obţine în curând prima victorie din carieră în Formula 1, după locul doi reuşit în Statele Unite.

Esential 6 este numarul podiumurilor obtinute de Romain Grosjean in sezonul 2013
Romain Grosjean a plecat de pe poziţia a treia a grilei de start în Marele Premiu al Statelor Unite şi a terminat cursa pe locul doi după ce l-a depăşit în primul viraj pe Mark Webber.

Pilotul echipei Lotus a ajuns astfel la şase podiumuri realizate în sezonul 2013, după ce anul trecut a fost aspru criticat pentru o serie de incidente. Francezul afirmă că a învăţat din greşelile trecutului, chiar dacă a avut nevoie de mai mult timp pentru acest lucru.

Sunt mândru de ceea ce am făcut şi sunt sigur că va veni şi victoria.

Romain Grosjean
Pilot Lotus
"Niciodată nu mi-am pierdut încrederea. Dacă nu, aş fi fost în colaps de mult timp. Am trecut prin momente grele, dar totul a depins de luarea deciziei corecte la momentul potrivit. Nu este uşor să ajungi în Formula 1 şi ai nevoie de timp să te obişnuieşti.
Poate că mi-a luat mai mult timp decât altor piloţi, dar pe de altă parte am obţinut performanţe bune"
, a declarat el la finalul cursei de la Austin.

În plus, Grosjean anticipează că este doar o problemă de timp până când va urca pe prima treaptă a podiumului de premiere. "Sunt mândru de ceea ce am făcut şi sunt sigur că va veni şi victoria", a adăugat el.

Grosjean are toate şansele să devină pilotul numărul 1 al celor de la Lotus în sezonul următor. Echipa britanică nu a luat încă o decizie finală în privinţa coechipierului său, pe listă aflându-se nume precum Nico Hulkenberg, Pastor Maldonado şi chiar Heikki Kovalainen, care îl înlocuieşte pe Kimi Raikkonen în finalul acestui an.

Via Reuters, BBC Sport

Comentarii (3)

  • JugaruGabi
    Desi anul trecut il uram, pot spune ca m-a facut sa imi sucesc cu 180 gr parerea despre el. Chiar a invatat din greseli si progreseaza.

    Bravo lui!
    12 2
  • Sa fie in Brazilia sau niciodata.

    Oricum fanii Ferrari nu te vor uita niciodata Grosjeane. Pentru fanii Ferrari tu ai fost al 3-lea pilot Red Bull din 2012.
    5 31
  • Bogdan
    Grosjean are o ultima sansa in Brazilia, pe care oricum o sa i o spulbere Vettel. De la anul Lotus o v a lua la vale pentru ca nu va mai fi Kimi care sa le dezvolte masina, pe de o parte, iar pe de alta parte nici nu vor mai avea cu ce.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru