Grosjean speră ca Haas să-l apropie de un contract cu Ferrari

de Daniel Popescu
Vineri, 02.10.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Romain Grosjean a admis că a semnat cu noua echipă Haas cu scopul de a ajunge mai aproape de un posibil contract cu Ferrari pentru sezonul 2017.

Cu cât fac o treabă mai bună aici, cu atât voi avea mai multe şanse să ajung la Ferrari într-o zi.

Romain Grosjean
Pilot Lotus
Plecarea lui Romain Grosjean de la Lotus la Haas reprezintă un transfer surprinzător în condiţiile în care francezul nu are nicio garanţie că noua echipă americană va avea performanţe decente.

Actualul pilot Lotus a admis însă că informaţiile din presă internaţională potrivit cărora obiectivul său real este să ajungă la Ferrari în 2017 sunt reale. Haas va utiliza motoare şi numeroase alte componente de la Ferrari, ceea ce îi va permite pilotului să se apropie de inginerii Scuderiei.

"Faptul că Haas este atât de apropiată de Ferrari este foarte atrăgător. Nu pentru că mă gândesc la Ferrari într-un an, doi sau trei, ci pentru că mă aduce mai aproape. Se vor uita la ce facem. Cu cât fac o treabă mai bună aici, cu atât voi avea mai multe şanse să ajung la Ferrari într-o zi", a declarat el, citat de postul de televiziune BBC.

Grosjean a dezvăluit însă că ar fi rămas la actuala sa echipă în cazul în care Renault finaliza mai devreme achiziţionarea Lotus.

"Am fost unul dintre primii care a vrut să facă parte din proiectul Renault.

Dacă ar fi venit mai devreme aş fi rămas, dar m-am întâlnit cu Haas, m-au abordat şi oferta a fost atractivă", a adăugat el.

Renault a semnat o scrisoare de intenţie cu privire la achiziţionarea Lotus, însă tranzacţia nu a fost încă finalizată.

Via BBC Sport

Comentarii (2)

  • Ce visator! Realitatea este cruda.....
    6 3
  • Ferrari are deja un vodkkangiu, la ce i-ar mai trebui in kamikaze?
    6 10

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru