Hamilton a cerut informaţii despre accidentul lui Alonso, însă nu le-a primit

de Daniel Popescu
Marti, 31.03.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton a solicitat informaţii despre cauzele accidentului suferit de Fernando Alonso în testele de la Barcelona, însă spaniolul a refuzat să ofere un răspuns.

Alonso era de asemenea prezent la întâlnire, însă nu a făcut niciun fel de comentariu pe acest subiect.


Lewis Hamilton a ţinut capul de afiş al şedinţei de vineri a piloţilor desfăşurată după antrenamentele din cadrul Marelui Premiu al Malaysiei.

Potrivit unor informaţii dezvăluite de publicaţia Daily Telegraph, pilotul echipei Mercedes a cerut oficialilor FIA să facă public raportul cu privire la cauzele accidentului suferit de Fernando Alonso în testele de la Barcelona. Alonso era de asemenea prezent la întâlnire, însă nu a făcut niciun fel de comentariu pe acest subiect.

În plus, Charlie Whiting, directorul de curse al FIA, a preferat să-i răspundă lui Hamilton în particular şi l-a asigurat că nu există nicio dovadă că accidentul a fost provocat de o defecţiune tehnică a monopostului.

Nemulţumirile lui Hamilton vin ca urmare a dezvăluirilor făcute de Alonso, care a afirmat că a suferit o defecţiune tehnică la direcţie înainte de producerea accidentului.

McLaren nu a oferit nicio replică la aceste afirmaţii, însă CEO-ul Ron Dennis crede că toate declaraţiile au fost interpretate greşit.

"Cred că toată lumea a spus adevărul, dar din păcate oamenii văd partea sinistră. Pur şi simplu spunem adevărul. Alonso a simţit ceva ciudat cu direcţia, nu-l voi contrazice", a precizat britanicul.

Via SkySports

Comentarii (4)

  • Intr-un fel Ron Dennis dat raspunsul la toti, mai exact : "Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea". :)..
    Acum fiecare intelege ce poate si ce vrea :).
    13 1
  • De fapt ce treaba are Hamilton cu monopostul altei echipe decat a lui?
    Normal ca nu a primit un raspuns. Sau trebuia sa primeasca detalii despre o eventuala noua inovatie care a avut un mic defect?
    11 11
  • qwerty
    @jumbo1974ro
    "Mic" ? hahaha
    Sunt sigur ca Mercedes este interesata de inovatiile unei echipe care ar fi fost la vreo 2 - 3 ture in urma daca ar fi fost in stare sa termine cursa.
    9 7
  • querty
    Daca strig inainte sa sar inseamna ca sunt inteligent, nu? Si daca sar si apoi strig.....Poate ca ar fi de interes ca in prima faza sa tac.
    5 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru