Hamilton admite că va fi dificil să repete performanţele de anul trecut

de Daniel Popescu
Vineri, 06.03.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton şi-a stabilit ca obiectiv obţinerea celui de-al treilea titlu mondial, însă a admis că va fi dificil să repete performanţele de anul trecut.

Lewis Hamilton are un singur obiectiv pentru sezonul care va începe peste numai o săptămână în Australia: cel de-al treilea titlu mondial din carieră.

Britanicul admite însă că misiunea se va dovedi una dificilă şi că este greu de crezut că va putea repeta prestaţiile de anul trecut, când a obţinut 11 victorii în 19 curse.

"Trebuie să apreciez că anul trecut a fost excepţional şi va fi dificil de depăşit, dar sigur că obiectivul este întotdeauna să-l depăşeşti sau cel puţin să-l egalezi. Doar pentru că acum sunt campion nu înseamnă că sunt mai relaxat decât anul trecut şi nu am nevoie de un titlu pentru a simţi cine sunt. Când munceşti, vrei să ai succes, pentru că, cu cât ai mai mult succes, cu atât de simţi mai bine. Anul trecut a fost cel mai bun, aşa că va fi foarte dificil să fie mai bun decât atât", a declarat el.

Urmareste Automarket
Pe de altă parte, Hamilton şi-a reafirmat dorinţa de a-l egala pe Ayrton Senna la numărul de titluri mondiale cucerite în carieră, mai ales că este la un singur trofeu de o asemenea performanţă.

"De când m-am alăturat Formulei 1 am vrut să-l emulez pe Senna, şi anume să câştig trei titluri.

Ar fi superb să fac asta. Cine ştie cât timp voi avea nevoie, dar există un singur lucru sigur care îmi oferă încredere: ştiu că nu există o altă echipă care să-mi ofere o oportunitate mai mare şi să aibă mai mult potenţial", a adăugat el.

Via SportingLife

Comentarii (1)

  • You can do it ! go lewis go......good luck!
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru