Hamilton anticipează cel mai echilibrat sezon din cariera sa: "Sunt nerăbdător să lupt pentru titlu cu Vettel și alți rivali"

de Daniel Popescu
Marti, 11.04.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton consideră că sezonul 2017 are potențialul să devină cel mai echilibrat din cariera sa, însă Sebastian Vettel nu este convins de acest lucru.

Lewis Hamilton și Sebastian Vettel și-au împărțit primele două poziții în primele două curse din acest debut de sezon, astfel că în prezent sunt la egalitate de puncte.

Startul de sezon îl determină pe Hamilton să anticipeze o luptă echilibrată pentru titlul mondial în acest an, iar britanicul nu exclude apariția unui rival suplimentar. "Este echilibrat. Aștept cu nerăbdare lupta cu Vettel și că ceilalți băieți împotriva cărora concurez. Va fi unul dintre cele echilibrate, poate chiar cel mai echilibrat sezon pe care l-am experimentat", a declarat pilotul echipei Mercedes.

Urmareste Automarket
În schimb, Vettel nu este la fel de convins de posibilitatea ca Ferrari să lupte roată la roată cu Mercedes pe tot parcursul campaniei.
Germanul preferă în schimb să se bucure de performanțele obținute până în prezent.

"Ar fi grozav pentru noi. Mercedes este echipa de învins, au o echipă foarte puternică, s-au descurcat foarte bine în ultimi trei ani și au bătut multe recorduri. Așa că pentru noi este o veste bună că am avut încă o cursă în care am fost foarte aproape și am fost capabili să punem presiune. Este abia a doua cursă. M-am bucurat de ea și în acest moment nu-mi pasă de restul anului", a precizat germanul.

Via BBC

Comentarii (12)

  • Ha,ha,ha...
    Sper ca la un moment dat,pe parcursul sezonului,Ferrari sa nu piarda cursa dezvoltarii monoposturilor,fapt demonstrat in anii precedenti...
    16 2
  • serban
    Eu sper ca în cazul a câtorva curse pierdute, Hamilton să nu înceapă din nou să fulgere și să trăznească împotriva propriei echipe, așa cum a făcut-o de atâtea ori. Și mai sper ca în cazul unei înfrângeri finale, să se comporte fair play, cu un ștaif de adevărat campion, așa cum nu a prea făcut-o până acum. În rest, cel mai bun să învingă, iar noi, muritorii de rând, să avem parte de spectacol.
    21 7
  • Eu inca imi aduc aminte de sezonul trecut cu plecarile acelea ratate de Lewis. Curios, cum dupa plecarea lui Nico, Lewis si-a adus aminte cum sa ia starturile si cica nu era premeditata plecarea lui Rosberg. Si-au batut atat de rau joc de Lewis incat saracul desi pornea din pole, dupa prima curba era pe locurile 4-5-6...
    18 15
  • cam vedeta
    In ciuda faptului ca mereu s-a batut cu pumnul in piept ca nu il intereseaza ce coechipier are, pentru prima data spune ca nu ar fi bine sa vina Alonso la Mercedes...ca lui ii place cu Botas.....:))....e limpede ca Alonso nu mai sta un an la Mclaren daca nu se petrece o schimbare majora acolo, iar sansele sunt mici sa se si intample, el a spus clar in iarna ca mai vrea un titlu indiferent cu ce echipa. Deci, pazea Hamilton, Rosberg a fost copil mic pe langa Alonso.
    17 4
  • Strategia la boxe si tipul de cauciuc va face diferenta - anul trecut la Abu-dhabi, daca mai erau cateva ture, Vettel pe super-soft putea sa-i faca probleme lui Rosberg. Evident, ar fi avut suficient tact ca sa nu forteze si sa faca vreun accident, chiar daca l-ar fi depasit n-ar fi schimbat nimic in clasament.
    5 1
  • vettel NU dorea sa ia Ham inca un titlu, nu i-ar fi facut probleme lui Rosberg
    11 1
  • kimishor
    kimishor nu zice si el...ca nu are chef sa se bata decit pentru locul 4-5-6...cu oricine?:)))
    6 6
  • Cristian
    Am impresia ca voi luati articole in engleza si le traduceti cu google translate, mereu exista probleme de exprimare si multe cuvine anagramate :P, in rest articolele sun interesante
    5 4
  • TITI F1
    As vrea sa fac apel la memoria voastra si sa va aduceti putin aminte de cursa de casa a lui Petronas de anul trecut, undeva in Malaysia, pe circuitul de la Sepang........masina cu nr. 44 la aproape 20 de secunde de urmaritori, cand deodata aceasta reduce viteza, in spatele ei un fum alb si gros si ce sa vedem, noul motor MB AMG cedeaza. Practic celebrul campion din 2016 RobyRosberica avea titlul in buzunar doar cu locul 2 in urmatoarele 4 curse.
    4 9
  • Alonso rateaza cursa de la Monaco, participa la cursa de Indy500 de la Indianapolis!
    8 0
  • @Cristian, cine ii ana si mai ales anagramate?
    2 3
  • @titfi
    exact asa s-a intamplat!
    2 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru