Hamilton: "Ar fi incredibil să obţin în China a treia victorie consecutivă"

de Daniel Popescu
Miercuri, 16.04.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton debordează de optimism şi speră să-şi treacă în cont în China a treia victorie consecutivă din acest sezon.

Esential 2 victorii a obtinut Lewis Hamilton in debutul acestui sezon (Malaysia si Bahrain)
2 este numarul victoriilor lui Lewis Hamilton in China (2008 si 2011)
11 puncte are de recuperat Lewis Hamilton in fata lui Nico Rosberg in clasamentul general
Lewis Hamilton a abandonat în etapa de debut din Australia, însă a câştigat următoarele două curse desfăşurate în Malaysia şi Bahrain şi s-a apropiat la numai 11 puncte de coechipierul său Nico Rosberg.

Pilotul echipei Mercedes este încântat de forma pe care o traversează şi speră să profite cât mai mult timp de evoluţia exemplară a echipei din acest debut de sezon.

"Ultima cursă din Bahrain a fost fantastică, nu numai pentru noi, ci şi pentru sport. Sunt sigur că nu a fost ultima oară când am văzut un astfel de spectacol în acest an. În acest moment sunt într-o poziţie foarte bună, iar echipa are energie pozitivă.

Toată lumea se concentrează pentru a obţine tot ce este mai bun din acest curse pentru a construi mai departe pe baza startului puternic pe care l-am avut în acest sezon", a declarat el.

Hamilton a admis că ar fi încântat să obţină a treia victorie consecutivă din acest sezon, performanţă pe care nu o are încă în palmares, iar optimismul său este generat şi de victoriile obţinute la Shanghai în 2008 şi 2011, pe vremea când concura pentru McLaren.

"În China am terminat doar de două ori în afara podiumului, dar în primul meu sezon în Formula 1 (n.r - 2007) am pierdut poziţia de lider în campionat când am ieşit în decor în drumul spre boxe. Totuşi, în general, mă simt mai puternic de fiecare dată când ajung pe acest circuit, care se potriveşte stilului meu de pilotaj. Ca întotdeauna, obiectivul este să câştig şi ar fi incredibil să ajung la trei victorii consecutive în acest weekend", a adăugat el.

Via F1Zone

Comentarii (7)

  • Ha,ha,ha...
    De ce are nevoie de atata ipocrizie?!
    9 36
  • @Ha,ha,ha... pt informarea ta se numeste optimism si are sanse anul acesta la campionat nu la o victorie,din pacate gata cu era RBR
    4 3
  • C Long
    Din pacate cu era RBR... eu as spune din fericire :)
    9 1
  • Sper sa castige Hamilton macar inca 10 curse anul acesta si sa iasa campion.El si Alonso sunt mult peste vitelul care a castigat in ultimii ani
    9 1
  • Hamiltoane, era incredibil daca o faceai anul trecut. Acum singurul lucru incredibil e monopostul Mercedes.
    5 7
  • Ar fi frumos un podium cu Hamilton,Alonso si Perez in China
    5 2
  • @ferr1 da hai ferari!!! anul acesta macar sa terminati in puncte ca alonso la ce s-a bucurat in bahrain zici ca a castigat
    2 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru