Hamilton: "Cei de la Ferrari vor fi greu de învins"

de Daniel Popescu
Sambata, 18.04.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton anticipează o luptă dificilă cu Sebastian Vettel pentru victorie în cursa din Bahrain, iar rivalul său este pregătit să ofere o replică pe măsură.

Ferrari sunt foarte rapizi în acest weekend şi vor fi foarte greu de învins.

Lewis Hamilton
Pilot Mercedes
Lewis Hamilton a obţinut sâmbătă al patrulea pole position consecutiv al sezonului, însă britanicul rămâne cu picioarele pe pământ înaintea cursei de duminică de la Sakhir.

După victoria obţinută de german în Malaysia, pilotul echipei Mercedes anticipează că Ferrari va fi greu de învins prin prisma ritmului bun al monopostului pe stinturi lungi.

"Am analizat de mii de ori Malaysia, dar Ferrari sunt foarte rapizi în acest weekend şi vor fi foarte greu de învins. Au un ritm grozav de cursă, dar sper ca poziţionarea noastră să ne ajute şi ne vom lua toate măsurile necesare pentru ca pneurile să reziste. Cred că suntem într-o poziţie bună şi aştept lupta cu nerăbdare", a declarat el.

La rândul său, Vettel speră să aibă parte de un start bun care să-i permită ulterior s-l atace pe Hamilton în lupta pentru victorie.

"Pentru moment sunt foarte mulţumit şi sper ca mâine să avem un start bun şi apoi o cursă bună.

În cursă poate vom fi un pic mai aproape. Hamilton a spus că va fi dificil să câştige şi are dreptate", a precizat germanul.

Marele Premiu al statului Bahrain va avea loc duminică cu începere de la ora 18:00, ora României, şi va fi transmis în direct pe postul de televiziune Dolce Sport. 

Comentarii (16)

  • Foarte probabil ca Merc sa nu se simta confortabil in conditiile din desert lucru care poate fi speculat de italieni,deja sunt speriati unii de altii de parca nu se stie ce lucruri au de facut ,treaba cu stinturile lungi nu sta in picioare de intra SC in tururile de inceput
    10 3
  • Nu se va mai repeta povestea din Malayasia.Vettel nu are monopostul corespunzator sa ii puna probleme lui Hamilton
    15 27
  • Mai taie Ham, modestia nu te caracterizeaza! Sti foarte bine ca ai un monopost cu care poti merge la relanti si aici ca in China, numai ca de data asta il ai in spate pe Vettel si nu pe Rosberg!
    Sa aperam ca va fi o cursa frumoasa.
    19 3
  • speram*
    9 3
  • Mai Sumi...tu la ce curse te uiti ?Unde a mers Hamilton la relanti in China? Aaa..dupa ce Vettel a trecut pe pneuri medium.Prietene nu stiu cati ani ai si de cand te uiti la formula 1 dar cursa din China nu are nici o legatura cu cursa din Bahrain.Favoritii de maine la castigarea cursei sunt cei de la Ferrari.Cei de la Mercedes sunt rapizi in conditii de canicula 3-5 tururi si nu au reusit sa rezolve problema gestionarii pneurilor,ba mai mult Vettel a trecut de Rosberg.Cred ca maine va fi cea ma frumoasa cursa din actualul sezon.Numai bine..
    18 12
  • lolita
    ba astia cu McLada sunteti mortali de penibili.....ma pis pe mine de ris :))
    3 7
  • ferrari au cea mai buna masina a momentului dar hamilton va putea trece peste handicapul asta pentru ca nici mercedes nu e prea departe
    4 17
  • Le-a dat hamilton jumătate de secundă. chiar credeți că îi pasă de Ferrari? O să mențină o distanță de 3-5 secunde față de piloții Ferrari și câștigă fără dureri de cap. Rosberg va trebui să se lupte pentru locul 2 și probabil îl va obține.
    Vettel sau Rosberg e același lucru. Hamilton a demonstrat și în perioada McLaren că-l poate bate pe Vettel. Ne mai amintim un Austin 2012?

    Nu înțeleg de ce presa din domeniu nu se întreabă cum de Ferrari a recuperat diferența? Din modificărille de regulament admise, n-ar fi posibil. Practic nu le dădea voie să modifice motorul complet. Totuși Ferrari e în top... Cică libertatea presei. Care libertate?!
    12 16
  • mobius
    Inca Mercedes este in fata dar, asa cum am mai spus, dezbinarea dintre cei doi piloti ai sai va duce foarte posibil (asa dupa cum se vede ca merg lucrurile deocamdata) la pierderea titlului la piloti. Infatuatul de Hamilton are impresia ca poate castiga de unul singur, se crede imbatabil il indeparteaza pe Rosberg si cu buna stiinta sau inconstient il ajuta pe Vettel. Echipa din pacate are un rol nefast in gestionarea conflictului dintre el si Rosberg, nesemnarea contractului, fiind iarasi o gresala din parte echipei. Foarte posibil ca Bernie si FIA sa aiba si ei o contributie la ceeace se intampla atat la Ferrari cat si la Mercedes. De cativa ani, impresia mea este ca titlurile se hotarasc la masa verde.
    8 9
  • au dezvoltat comportamentul masinii in directia care trebuie, pentru vettel si pentru raikkonen ca au acelasi stil de pilotaj; stilul si feedbackul lui alonso ii ingropa
    10 4
  • @ferr: prietene, in 2011, Ferrari era la ani lumina in spatele celor de la Red Bull, iar in 2012 s-au batut pentru titlu pana-n ultima etapa. Sa inteleg ca si-n 2012 au umblat cu manarii, sau numai talentul lui Alonso le-a permis sa lupte pt titlu pana la Interlagos?
    10 5
  • Teatru ieftin la ham. In regim de cursa bautoru de vodca il bate pe vetel, cu un start bun vodcanen il umfla pe championu de hartie.
    5 7
  • querty
    Masina din anu asta a fost dezvoltata pe spinarea si cu rezultatele lui Alonso din 2014. Prostia lui a fost ca a lasat-o altora. Dar vine Honda din urma si vedem cine rade ultimul.
    6 12
  • Nu va mai lamentati aiurea, Ferrari a recuperat legal, fata de RBR cu manevre. Oricum sunt departe de Mercedes, acum sunt 2 piloti cu aceleasi caracteristici si este mai usor. La fel si la Mclaren, Button si Alonso prefera aceleasi setari. La fel si la Merc, Rosbrg prefera setarile lui Ham, el nu stie sa si le faca la fel de bine.
    8 9
  • Robert Visoiu locul 5 in prima cursa de GP 2.. Pe primul loc , Vandoorne Stoffel
    7 0
  • Mclada
    azi ne bat iarasi FORCE INDIA ;)))
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru