Hamilton, contra curentului: a ales mai puţine pneuri medium pentru Australia decât Rosberg şi rivalii de la Ferrari

de Daniel Popescu
Marti, 08.03.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton a ales un set suplimentar de pneuri soft pentru Marele Premiu al Australiei comparativ cu coechipierul său de la Mercedes, Nico Rosberg, şi cei doi piloţi ai Scuderiei Ferrari.

Pirelli a dezvăluit seturile de pneuri alese de piloţi pentru Marele Premiu al Australiei, prima etapă a sezonului 2016 al Formulei 1, care va avea loc duminică, 20 martie.

Începând din acest an, Pirelli selectează doar 3 seturi de pneuri, în timp ce restul de 10 sunt alese de piloţi, cu scopul de a genera o mai mare varietate de strategii.

Astfel, în cadrul celor două echipe de top, Nico Rosberg (Mercedes), Sebastian Vettel şi Kimi Raikkonen (ambii Ferrari) au optat pentru strategii similare, cu câte 6 seturi de pneuri supersoft, 5 seturi de soft şi 2 de medium. În schimb, Lewis Hamilton a ales un set suplimentar de softuri în detrimentul unui set de medium.

Între timp, Williams, McLaren, Red Bull, Renault, Toro Rosso şi Haas mizează pe câte 7 seturi de pneuri supersoft, principalele diferenţe fiind remarcate la numărul de pneuri soft şi medium.

Manor este singura echipă care a optat pentru mai mult de 2 seturi de pneuri medium, în timp ce Sauber şi Haas sunt singurele echipe cu excepţia Mercedes în cadrul cărora piloţii au optat pentru strategii diferite. 

Comentarii (7)

  • Unde vedem formula 1 anul asta la tv ?
    0 0
  • Titlu: "Hamilton, contra curentului: a ales mai multe pneuri medium pentru Australia decât Rosberg şi rivalii de la Ferrari."
    In text: "Lewis Hamilton a ales un set suplimentar de pneuri soft pentru Marele Premiu al Australiei comparativ cu coechipierul său de la Mercedes, Nico Rosberg, şi cei doi piloţi ai Scuderiei Ferrari."

    Cum este pana la urma?
    4 0
  • tot la Dolce banuiesc , deci internetu e baza.
    2 0
  • @mirel
    Pe net
    2 0
  • @mirel
    https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Formula_One_broadcasters#2016_TV_broadcasters
    0 0
  • Iliescu
    Nu s-a anuntat nici o televiziune din Romania cum ca ar fi cumparat F1. Probabil o vom vedea pe net.
    0 0
  • eu stiu
    pe TarafTv....mai ales aia care sunt fani McLaren :)))
    4 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru