Hamilton crede că are şanse minime să câştige puncte în Ungaria

de Daniel Popescu
Sambata, 26.07.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton consideră că va fi dificil să puncteze în cursa de la Hungaroring după ce va lua startul doar de pe 21 în urma unui incendiu suferit la monopostul Mercedes.

Acesta este un circuit unde nu poţi depăşi, cred că voi avea probleme să ajung în top 10 sau cel puţin în primii cinci.

Lewis Hamilton
Pilot Mercedes
Speranţele lui Lewis Hamilton de a reduce diferenţa de 14 puncte care îl separă de Nico Rosberg în clasamentul general au fost spulberate de un incendiu izbucnit la monopostul Mercedes în prima parte a calificărilor.

Britanicul a dezvăluit că nu a mai putut utiliza frânele, iar echipa a confirmat deja că o scurgere de combustibil a provocat incendiul. În condiţiile în care va lua startul doar de pe locul 21 sau chiar din pitlane dacă echipa va fi nevoită să-i reconstruiască monopostul în jurul şasiului de rezervă, Hamilton a admis că şansele sale să câştige puncte sunt mici.

"Acesta este un circuit unde nu poţi depăşi, cred că voi avea probleme să ajung în top 10 sau cel puţin în primii cinci. Probabil că voi pleca aici cu un deficit mai mare de 20 de puncte în faţa lui Rosberg, dar mai sunt curse", a declarat el.

Aş prefera să lupt cu Hamilton, asta mi-ar oferi adrenalina maximă.

Lewis Hamilton
Pilot Mercedes
Defecţiunea tehnică suferită de Hamilton îl avantajează pe Rosberg în lupta pentru titlul mondial, însă germanul insistă, aşa cum a făcut şi la Hockenheim, că ar prefera un duel roată la roată pe circuit cu coechipierul său.

"Este păcat pentru echipă, cu siguranţă nu este bine şi trebuie să lucrăm la asta.

Este vorba despre fiabilitate şi aş prefera să lupt cu Hamilton, asta mi-ar oferi adrenalina maximă", a explicat el.

Marele Premiu al Ungariei a devenit a patra etapă din cele 11 de până acum în care Hamilton are defecţiuni tehnice. În Australia şi Canada a abandonat cu probleme la motor şi, respectiv, frâne, pentru ca în Germania să salveze un loc trei după ce o efectiune la frâne l-a forţat să plece din spatele plutonului, înainte de incidentul petrecut la Hungaroring. 

Comentarii (15)

  • cu motor mercedes si agresivitatea lui, Hamilton va intra in top 10 fara probleme, chiar daca Hungaroring este un circuit mai lent. Deja cu un start bun poate avansa cateva locuri bune.
    32 5
  • L-au demoralizat!
    35 3
  • c.daniel
    Chiar imi pare rau de Hamilton. Desi sunt fanul lui de multi incoace, sunt sigur 100%, ca asa au rezolvat baietii de la Mercedes disputa interna dintre piloti. Fara discutii, ca sa zic asa :(
    27 8
  • Test Driver 01
    Ciudat dar Hamilton are un numar monstrus de abandonuri cand a pilotat masini bune, si foarte mult sunt greseli personale si nu abandonuri tehnice. Cel putin asa a fost in 2009, 2010, 2011 si 2012... Acuma cand apar abandonuri tehnice... sigur este o conspiratie, il uraste echipa lol. Probabil declaratiile stupide pe care le tot face... incep sa aiba urmari reale.
    15 53
  • Test Driver 01 sa stii ca vorbeste numai aiurea.Daca s-ar lua lumea dupa declarati neamtul ratat si fitos ar trebui sa aiba mai multe probleme caci face doar declaratii prefacute si mai este si gura sparta.Anul trecut mercedes era sa o incurce ca sa gasit marele pilot sa vorbeasca de testul ilegal facut de echipa
    10 1
  • Ma intreb doar...cam ce nivel de inteligenta trebuie sa ai sa crezi ca mercedes a vrut sa scape de Hamilton si i.a dat foc intentionat
    6 41
  • Esti total pe langa f1, daca tu consideri ca in 2012 a avut o groaza de abandonuri din cauza greselilor personale cand cutia de viteze intra in neutral mode fara niciun motiv inseamna ca esti un habarnist cu inalte studii de mediocritate, mai bine dai din vasle la bicicleta ca formula 1 ptr. tine este o irealitate.
    30 1
  • Si eu ma intreb ce nivel de inteligenta trebuie sa ai tu sa iti dai seama cum a fost tratat acest pilot, cand in prima cursa a avut o fisa de bujie nefixata si crede-ma o fisa de bujie in f1 nu este una ca la dacie ca nici aia nu sarea, cu franele ignoram ca este prea complicata problema iar acum nivelul tau infim de mediocritate nu stie ca in momentul cand i s-a alimentat rezervorul o anumita cantitate de benzina s-a prelins pe langa rezervor aprinzandu-se bineinteles imediat ce motorul a atins temperatura necesara inflamarii. Si de ce oare i s-a permis sa intre pe circuit cu un monopost ce prezenta pericol??? Simplu, pentru ca pe ei nu ii intereseaza acest hamilton, dar ce sa intelegi tu ...un habarnist cu mare diploma de mediocritate precum acel test drive care debiteaza numai ineptii.
    34 5
  • JugaruGabi
    Deveniti penibili cu remarcile astea: ce echipa sanatoasa la cap doreste sa distruga bani pe motoare, cutii de viteze, sasiuri si sa riste locul 1 si la piloti, si la constructori?

    Terminati-va cu "sabotajele" interne. Probleme vor fi mereu, si Rosberg a avut probleme acum 2 etape... in plus, inaintea sezonului 2014, principala problema a echipelor cu privire la noile motoare o reprezenta fiabilitatea motorului si a intregii masini...

    Voi daca ati avea o echipa de F1, ati prefera sa luati toate punctele posibile? Daca da, ati distruge o masina doar de amorul artei sau ati impune ordine de echipa si ar fi mai usor?

    In plus, daca s-ar face sabotajele de care spuneti voi, inseamna ca oamenii aia nu gandesc prea mult pentru ca ar pune viata unui pilot in pericol. Nimeni nu cred ca ar dori sa fie anchetat cum a fost anchetata echipa regretatului Senna, dupa accident.
    6 26
  • Cu agresivitatea lui si cu monopostul avut la dispozitie sigur va prinde podiumul!
    Sa vedem ce va face Alonso, desi au cam dat-o in bara la cilificari,
    15 1
  • Deci..se vede clar ca rosberg e favorizat....dar chiar trebe sa fii dobitoc sa crezi ca i.au dat foc intentionat lui Hamilton
    Mertz oricum ies campioni ...poate sa il dea afara pe Ham....(care e extraordinar de bun) si sa puna in locul lui pilotul de teste...si asa iau titlul....
    ps: pt cei care vad tot felul de scenarii de groaza in F1....nu va mai uitati baieti...de ce va stricati nervii degeaba???
    2 14
  • "habarnist cu studii de mediocricatate" :)) asta e buna....probabil ai posibilitatea sa dai negativ de la mai multe computere....
    ..un sfat ..inregistreaza.ti undeva expresia asta...fao marca inregistrata....probabil te.ai chinuit f mult sa o compui .:))
    1 13
  • Sumi iti spun eu, Alonso in cursa se va bate cu Vettel dar parca merge mai bine amsina rbr acum. In fine, se va bate cu ala, eventual il va intrece in cursa iar apoi strategia il da la 7-8 secunde in spatele lui Vettel Si se bate cu altii. Urat dar asta e straegia Ferrari, nu stiu cand sa schimbe ultimul stint si se pierde timp cu anvelope uzate.
    5 0
  • Asta mai bine ar pilota masina decat sa tot piloteze presa...... ii mai deschis ca feisbuci unde toti fraierii te lasa sa stii si ce au cacat azi noapte!
    0 2
  • Nu-s un mare fan Hamilton, dar se vede clar cum echipa germana tine cu Niko. Uitati-va la timpii cu intrarile la boxe, la strategiile din cursa, ghinioanele ciudate pe care le are Ham. Colac peste pupaza, cusa trecuta de la Hockenheim trebuia intrerupta de safty car cand a ramas masina in mijlocul pistei, dar acest lucru punea in pericol spatele lui Niko. Exista o vorba care se adevereste de fiecare data: daca exista un singur neamt la petrecere aceasta o va strica cu siguranta.
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru