Hamilton, entuziasmat de performanţele obţinute cu noul şasiu Mercedes

de Daniel Popescu
Luni, 18.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton este bucuros de locul patru obţinut în cursa de la Austin cu noul şasiu furnizat de Mercedes după o serie de rezultate dezamăgitoare.

Esential 7 curse trecursera de la ultima clasare a lui Lewis Hamilton in primii patru (Belgia)
14 puncte obtinuse Hamilton in precedentele trei curse
Lewis Hamilton a traversat o perioadă modestă în ultimele curse în privinţa rezultatelor obţinute pe circuit, iar Mercedes i-a oferit un nou şasiu pentru Marele Premiu al Statelor Unite după ce a identificat defecţiuni la precedenta versiune.

Britanicul şi-a îmbunătăţit semnificativ rezultatele şi a ocupat locul patru la Austin, rezultat prin care Mercedes şi-a consolidat poziţia a doua în clasamentul constructorilor.

"Sunt foarte, foarte fericit. Sunt bucuros pentru băieţi şi că am mers înainte în cursă. Monopostul a fost foarte diferit de cel din Abu Dhabi şi sunt destul de sigur că noul şasiu m-a ajutat. Am avut câteva curse dificile în a doua jumătate a sezonului, aşa că este grozav că am avut o sesiune de calificări decentă şi că am putut înainta în cursa prin utilizarea pneurilor", a declarat el.

Am avut câteva curse dificile în a doua jumătate a sezonului, aşa că este grozav că am avut o sesiune de calificări decentă şi că am putut înainta în cursa .

Lewis Hamilton
Pilot McLaren
Locul patru a părut însă în pericol în ultima parte a cursei pe măsură ce Fernando Alonso s-a apropiat ameninţător de Hamilton.
Britanicul afirmă însă că a avut oportunitatea de a forţa pentru a evita un atac decisiv din partea fostului său coechipier de la McLaren.

"La final am văzut că Alonso mă ajungea, aşa că am avut grijă de pneuri şi l-am aşteptat să forţeze. A început să forţeze şi am reacţionat un pic. Dacă era mai rapid cu o zecime, eu câştigam două zecimi. Dacă el câştiga trei zecimi, eu eram cu patru zecimi mai rapid. Am fost foarte bucuros că am putut face asta", a adăugat el.

Via ESPNF1

Comentarii (2)

  • @Daniel

    Lewis Hamilton e pilot Mercedes ...
    4 4
  • dumi_p
    Foarte interesant ultimul comentariu al lui Hamilton - sincer probabil de altfel, dar spune multe despre cum se concureaza azi in F1: totul este in cat de bine protejezi cauciucurile, atata timp cat ei au rezerve de ordinul zecimilor. Un fel de joc de sah, care omoara spectacolul.

    Initial era spectaculor ca pilotii / echipele nu au gasit "the sweet point" al pneurilor. Pe urma, cand le-au gasit, a murit spectacolul.

    Bine ca de la anul Pirelli a decis sa faca pneuri care nu se mai degradeaza. Urmeaza epopeaa consumului de carburant acum. O sa auzim: Lewis, please short shit in order to avoid fuel consumption. Bleah, in loc de F1 o sa vedem condus a - la taximetristii din Bucuresti :D
    22 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru