Hamilton este convins că își va prelungi contractul cu Mercedes, dar anticipează un sezon dificil: "Red Bull sunt cei mai rapizi în prezent"

de Daniel Popescu
Joi, 15.03.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton susține că prelungirea contractului cu Mercedes reprezintă o simplă formalitate, însă crede că Red Bull are în prezent cel mai rapid monopost.

Peste numai o săptămână, piloții se vor reuni la Melbourne pentru prima cursă a noului sezon, iar Lewis Hamilton are deja o viziune asupra performanțelor echipelor.

Pilotul echipei Mercedes afirmă că Red Bull are în prezent cel mai rapid monopost, cu atât mai mult cu cât există speculații cu privire la o îmbunătățire importanta înainte de prima cursă.

"Cred că Red Bull are potențial să aibă cel mai rapid monopost în acest moment. Au un fel de update, de o anumită magnitudine, despre care am auzit că valoarea între două și patru zecimi de secundă. Sunt încrezător în echipa mea, dar cred că va fi foarte echilibrat", a declarat el.

Pe de altă parte, Hamilton negociază în prezent prelungirea acordului Mercedes, care urmează să expire la sfârșitul sezonului 2018. Britanicul este încrezător că discuțiile reprezintă o simplă formalitate și anticipează semnarea noului contract până la cursa de la Melbourne.

"Este o atmosferă relaxată, pentru că Mercedes știe că sunt devotat, iar ei și-au exprimat devotamentul față de mine.

Trebuie doar să găsim un numitor comun. Nu vă faceți griji dacă nu semnez înainte de Australia. Se va întâmpla. Sigur că ne concentrăm pe acest sezon, dar cu siguranță voi semna", a mai precizat el.

Via Motorsport, SkySports

Comentarii (24)

  • Haida bre, chiar asa? Rbr cei mai rapizi cu motor Renault? Nu se poate, Renault e chiar si sub Honda actualmente.
    20 9
  • vali123
    poate vrea sa faca schimb cu Ricciardo daca sunt atat de rapizi cei de la Redbull:)Redbull mai rapizi ca Ferrari si Mercedes cu motor Renault:)))cred ca a inghitit fum de la boxele Ferrari:)))))))
    20 4
  • nu conteaza ca RBR sau Mercedes sunt mai rapizi oricum castiga Vitzel pt ca e cel mai bun
    15 22
  • Vettel o sa aplice metoda "Singapore" ca sa castige si anul asta.
    12 20
  • Hamilton, Vettel si Alonso sa primeasca aceeasi masina, si sa vezi atunci spectacol !!!
    20 5
  • mobius
    Tocmai, Mercedes stie cat e el de devotat (cat va merge mesina si va fi cea mai buna este devotat), a dovedit-o si la McLaren.
    13 8
  • mobius
    Scuze, am vrut sa spun masina (monopostul).
    6 8
  • Adevarat spectacol. Lovituri libere, Alonso sta in poarta.
    9 7
  • @ .. la 15.03.2018, 22:02 Vett
    Te referi la Max jucatorul de popice?
    6 9
  • Falvius
    Asa e. Alonso in poarta vetel e copilul de mingi.
    7 4
  • Arbitrul cine este ? :))
    0 1
  • @ Radu - Hamilton pentru c-a avut ,,meciuri '' cu amandoi si poate fi impartial
    3 6
  • punctul pe î
    mobius alt lup moralist penibil.
    toti pilotii se muta unde le e mai bine. parca alonso nu mai e la renault sau vettel la rbr. acelasi lucru l-au facut si generatiile precedente de piloti .
    6 3
  • alonso le da lectii celor 2 daca ar avea toti aceeasi masina
    9 4
  • mobius
    Lectii de stat in poarta.
    2 4
  • Senna, Schumacher, Hakkinen, Alonso, Hamilton sau Vettel...auluat titluri cu o masina mai slaba decat a concurentei? Nu cred! Acest sport se practica de 68 de ani si niciodata nu am avut ocazia sa-i vedem pe toti in aceeasi masina, asa ca hai sa terminam cu comparatii de genul x e mai bun ca y.
    9 1
  • @91Schumi06
    Senna în 91 a câștigat cu o mașină inferioară fata de monopostul Williams pilotat de Mansell. Chiar dacă nu l-ai menționat Prost a câștigat în 86 cu un McLaren inferior în comparație cu Williams. Cat despre Alonso si Schumacher e greu de spus...În 2005 Raikkonen era mai mereu in frunte , dar chiar dacă avea cea mai performanta masina , ea totuși nu era fiabila . Schumacher poate în 2003 a avut un Ferrari mai slab decât concurenta , dar au fost niște diferențe mici ...
    6 7
  • Desigur
    ....ca Senna a avut masina mai slaba in '91; masina care in '91 a luat al 4lea titlu CONSECUTIV, masina care are un abandon in acel sezon vs. 5 ale lui Mansell.
    7 1
  • @Desigur
    Aici nu e vorba de performanta , e vorba de fiabilitate. Mansell a pierdut în Canada cursa in ultimul tur după ce a condus-o autoritar. În Portugalia a fost descalificat stupid din postura de lider după ce i s-a desprins un cauciuc în momentul ieșiri de la boxe. Deci 20 de puncte pierdute din prostie... Iar în Japonia Senna a facut o manevră cam neortodoxa în fața lui Mansell , care a dus la abandonul acestuia. McLaren era la apusul dominației sale încă de la începutul acelui sezon , iar lucrurile se vor acutiza în 1992 si 1993 , ceea ce a dus la tragica plecare a lui Senna la Williams.
    4 5
  • pentru ca fiabilitatea si performanta nu au nimic in comun. ai masina cu motorul cel msi puternic, sau cu viteza cea mai mare in linie dreapta, dar nu mai ai nevoie de fiabilitate sau aerodinamica buna pentru a castiga "pentru ca logica".
    6 3
  • @91Scumi06
    Piquet in '81 si'83 (Brabham mult sub Williams si Renault), Prost in '86 (McLaren mult sub Williams), Senna in '91 (McLaren mult sub Williams), Schumi in '94, '95 si 2000 (Benetton mult sub Williams si McLaren), ca sa nu vorbim decat de perioada mai apropiata, numele iti spun ceva ? Ar trebui sa-ti spuna, pentru ca nu conteaza un abandon sau doua, conteaza ca tipii de mai sus au castigat campionate, minim 14-15 curse, in fata altora cu masini mai bune, sau mult mai bune. Iar looserii nu au fost chiar nume de duzina !
    3 1
  • serban stanescu
    Daca nu deranjez, in Romania cine va transmite cursele de F1?
    3 2
  • serban stanescu
    @serban stanescu: Nimeni nu va transmite in Romania Formula 1. Cel putin pentru urmatorii 5 ani. Plus Romania a mai pierdut si alte competitii... un lucru bun as spune eu.
    6 1
  • nu te-a intrebat nimeni!
    0 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru