Hamilton şi Rosberg sugerează că există tensiuni după controversele din Ungaria

de Daniel Popescu
Vineri, 22.08.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton şi Nico Rosberg au lăsat să se înţeleagă că există diferenţe de opinie cu privire la controversele de la Hungaroring, când britanicul a refuzat să-i cedeze poziţia coechipierului său în ciuda unui ordin de echipă.

Esential 11 puncte este avansul lui Nico Rosberg in fata lui Lewis Hamilton in clasamentul general
5 victorii a obtinut Lewis Hamilton in primele 11 curse ale anului
4 este numarul de curse castigate de Nico Rosberg in acest sezon
Lewis Hamilton şi Nico Rosberg au discutat recent despre situaţia din Marele Premiu al Ungariei, în care britanicul a refuzat să asculte un ordin de echipă prin care i s-a solicitat să-i cedeze poziţia coechipierului său.

O respectare a ordinului l-ar fi avantajat pe german, care ar fi avut posibilitatea să lupte pentru victorie spre finalul cursei. Hamilton susţine însă că nu este sigur dacă Rosberg a înţeles motivele pentru care a avut această atitudine şi afirmă că nu este supărat pe oficialii echipei, chiar dacă aceştia i-au dat ordinul de a ceda poziţia.

"Pentru mine este clar, dar nu ştiu dacă este la fel şi pentru cealaltă parte.

Dar dacă există încă neclarităţi, vor fi lămurite înainte de cursă. Cred că pentru ei este uşor să fie corecţi cu noi, dar pot exista situaţii când există strategii diferite, iar după cursă ai opinii diferite cu privire la acea strategie. Au o treabă dificilă de făcut, dar sunt echipaţi complet pentru a gestiona situaţia", a declarat el pentru postul britanic de televiziune BBC.

Între timp, Rosberg a refuzat să dezvăluie modul în care a decurs discuţia cu Hamilton, însă afirmă că a învăţat anumite lucruri, fără să intre însă în detalii.

"Sigur că am discutat după cursă pentru că este important să analizăm o astfel de situaţie pentru a şti cum mergem mai departe. Am învăţat diverse lucruri la care voi încerca să mă adaptez pe viitor. A fost un pic de haos în presă, aşa că nu ar fi prea folositor pentru mine să ofer mai multe informaţii, este mai bine să ne calmăm", a precizat el.

Via BBC Sport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru