Hamilton şi Rosberg vor utiliza motoare noi în Canada

de Daniel Popescu
Marti, 02.06.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes a dezvăluit că Lewis Hamilton şi Nico Rosberg vor utiliza motoare noi în Marele Premiu al Canadei, după ce primele unităţi au fost utilizate în primele şase curse.

Esential 6 curse au fost Hamilton si Rosberg prima unitate de propulsie
Mercedes a anunţat marţi planurile pentru Marele Premiu al Canadei de la sfârşitul acestei săptămâni în privinţa unităţilor de propulsie.

Lewis Hamilton şi Nico Rosberg vor primi simultan motoare noi, însă acestea vor avea aceleaşi specificaţii ca şi până acum, întrucât constructorul german nu a folosit încă niciun "jeton" dintre cele şapte pe care le are la dispoziţie pentru dezvoltarea unităţilor în timpul sezonului.

Astfel, fiecare pilot va fi la doar a doua unitate de propulsie a sezonului, întrucât prima a fost utilizată pe parcursul primelor şase Mari Premii. De altfel, acest lucru a fost scos în evidenţă şi de directorul de inginerie Paddy Lowe.

"Vom avea unităţi noi de propulsie la acest eveniment, a doua serie de unităţi pentru fiecare pilot. Primele noastre unităţi de propulsie au fost folosite pentru şase weekenduri complete de cursă, o performanţă incredibilă obţinută la Brixworth (n.r - fabrica Mercedes pentru motoare) pe parcursul căreia au fost parcurşi în total peste 4000 de kilometri", a declarat el.

Rivalii de la Red Bull Racing şi Toro Rosso utilizează deja al patrulea motor şi vor fi penalizaţi pe grila de start la prima folosire a unei noi unităţi de propulsie.

Pe de altă parte, Ferrari şi Honda au folosit deja trei şi, respectiv, doua "jetoane" pentru dezvoltarea motoarelor în timpul sezonului.

Via Mercedes

Comentarii (3)

  • Mda ,nimic de spus , sa vedem ce-o sa fie de la ferrari in jos ,deocamdata mertu sint departe tehnic ,mai dau gherla cu strategiile de cursa dar este deja un campionat cistigat prematur , dar meritat
    16 0
  • este demoralizant ...
    6 curse din care 5 castigate, toate cu un singur motor ...

    MB va pierde acest campionat doar daca insista ... :(

    Forza Ferrari ...
    9 0
  • Comparam mere cu pere?Nr de unitati cu jetoane? Te rog,ca sa intelegem ceva ,cate unitati au folosit cei echipati cu motor Ferrari si cei cu Honda?
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru