Hamilton îşi doreşte dueluri roată la roată cu Vettel în 2016

de Daniel Popescu
Vineri, 09.10.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton speră ca în sezonul viitor să aibă parte de dueluri roată la roată cu Sebastian Vettel şi consideră că Ferrari poate reprezenta o ameninţare în Rusia.

Ce ar fi interesant este o cursă precum cea pe care am avut-o eu şi Rosberg anul trecut în Bahrain. Mi-ar plăcea să am parte de asta cu Vettel.

Lewis Hamilton
Pilot Mercedes
Lewis Hamilton şi-a exprimat speranţa că Ferrari va reuşi să lupte cu regularitate pentru victorii în sezonul viitor, cu scopul de a avea parte de mai mult spectacol.

Britanicul susţine că îşi doreşte să aibă cu Sebastian Vettel dueluri roată la roată asemănătoare cu cel pe care l-a avut cu Nico Rosberg în cursa din Bahrain din 2014. La vremea respectivă, cei doi piloţi Mercedes au luptat pentru primul loc pe tot parcursul cursei şi au făcut frecvent schimb de poziţii.

"Ce ar fi interesant şi nu vedem prea des este o cursă precum cea pe care am avut-o eu şi Rosberg anul trecut în Bahrain. A fost ca o cursă de karting şi acesta este motivul pentru care kartingul este atât de plăcut de urmărit. Dacă am avea asta în Formula 1 în fiecare weekend, probabil că ar fi o nebunie, pentru că este entuziasmant.

Mi-ar plăcea foarte mult să am parte de asta cu Vettel", a declarat el pentru postul de televiziune SkySports.

Esential 3 victorii a obtinut Ferrari in acest sezon
Hamilton consideră că Ferrari poate reprezenta o ameninţare în Marele Premiu al Rusiei de la sfârşitul acestei săptămâni, mai ales că Mercedes are probleme pe circuitele lente şi cu pneurile supersoft furnizate de Pirelli.

"Au fost rapizi în câteva curse, au avut câteva victorii (n.r - trei), iar unul dintre ei a fost chiar în spatele lui Rosberg în ultima cursă (n.r - Japonia), aşa că este evident că au un ritm bun şi încă au jetoane pentru dezvoltarea motoarelor şi vor continua să îmbunătăţească. Nu ştiu dacă le vor folosi în acest weekend, dar reprezintă o ameninţare serioasă şi chiar nu pot prezice viitorul. Tot ce ştiu este că vom continua să forţăm şi nu cedăm", a adăugat el.

Marele Premiu al Rusiei la TV

Drepturile TV ale Formulei 1 pentru România sunt deţinute de postul Dolce Sport, care poate fi recepţionat şi pe internet prin intermediul platformei TelekomTV.

Calificările şi cursele pot fi urmărite în ţara noastră şi pe postul de televiziune RTL (limba germană).

Eveniment Ziua Ora Transmisiuni TV Internet
Antrenamente 1 vineri, 9 octombrie 10:00 -
Antrenamente 2 vineri, 9 octombrie 14:00 -
Antrenamente 3 sambata, 10 octombrie 12:00 -
Calificari sambata, 10 octombrie 15:00 DolceSport, RTL Telekom TV
Cursa duminica, 11 octombrie 14:00 DolceSport, RTL Telekom TV

Via SkySports

Comentarii (14)

  • Iliescu
    Vezi sa nu!
    15 5
  • Declaratii de ochii presei
    Iar cand e vorba de exemplu sa ofere motoare Mercedes pt RedBull e impotriva
    23 4
  • Mda, si la asta sa mai adaugam sirul de declaratii isterice si comportamentul lui complet inadecvat cand dintr-un motiv sau altul pierde ...
    21 5
  • serban
    Când l-a bătut Vettel în Malaezia, pe podium se făcuse mai negru decât îi permite rasa, când a luat-o pe coajă în Ungaria făcea spume la gură dând vina pe Rosberg pentru propria sa prostie, iar în Singapore nu mai știa pe unde să mai explice că el de fapt ar fi putut câștigat cursa ! Îi plac ăstuia duelurile roată la roată de nu mai poate ...
    30 6
  • Asta e de-o ipocrizie maxima! Cand a avut dueluri roata la roata cu Rosberg s-a dus si s-a plans ca o femeie la Wolf! Ca sa fie pus la punct Rosberg. Si da, vrea dueluri dar Red Bull sa nu aiba motor Mercedes.
    17 7
  • La final de cursa inainte de podium mereu sta cu spatele la Vettel si niciodata nu schimba doua cuvinte cu el (sau cu oricine s-ar afla acolo). Nemaivorbind cand nu este pe loc 1 ci pe 2 si 3, caz in care e ca un copil bosumflat ca i s-a luat bombonica de la gura.

    Mi-ar fi rusine sa ma tot compar cu Senna in cazul lui, deja e exagerat cat de mult org...sm ii provoaca cand se vede in pielea lui Senna. Jesus!
    15 6
  • Vettel nu-i in stare sa aiba dueluri cu nimeni si castiga doar cand pleaca din prima linie.Fanii lui vitel ar fi cazul sa-i mai lase pe Hamilton si Alonso in pace si sa nu mai arunce cu venin la fiecare articol despre acestia
    5 5
  • Hamilton este unul din cei mai rapizi piloti din istoria f1. O spun statisticile! Impinge limitele la maxim pentru a castiga o cursa chiar in detrimentul pierderii titlului, fapt dovedit in 2007 cand i-a oferit titlul gratis lui raikkonen! Ceea ce debiteaza unii pe aici sunt simple frustrari nedemne unui suporter de f1! ...fanii ferrari-alonso care tot il blameaza pe hamilton sa nu uite ca in 2012 britanicul avea un tur intarziere fata de spaniol si il depasea intr-o unica lectie de f1 asa cum de altfel ia dat lectii si in anul de debut 2007 cand alonso avea sa termine pe 3! De 2008 nu mai vorbim ca deja ii lua titlul, spaniolul plecand ciuruit la ferrari unde avea sa etaleze ceea ce am vazut cu totiii! Deci .
    6 11
  • @McLaren_Honda INVIDIA NASTE URA ......cainii latra ursul trece.....!!!!
    7 1
  • @Icr vezi Hungaroring 2015 cea mai recenta cursa pe care a castigat-o cand e plecat de pe 3
    3 1
  • @mclaren_honda
    @mclaren_honda, sunt fan Ferrari dar niciodata nu l-am suportat pe Alonso pentru ca Massa a fost dat deoparte+ alte smecherii pe la boxe. Sa stii ca tin cu Hamilton doar pentru ca nu il suport pe Rosberg, insa adu-mi aminte cand l-a facut de ras Hamilton pe Alonso in cursa aia in care Alonso il intrecuse cu un tur pe Hamilton...aaaa ca l-a depasit Hamilton pe Alonso dar ti-ai gasit si tu ce manevra sa scoti in evidenta... cand era cu un tur in urma...ce naiba ma?
    2 0
  • Schumacher la pus la punct pe Monza pe marele Hamilton a trebuit sa-i arate Button cum se depaseste, Hamilton nu are acea stofa e joysticarul minune
    4 0
  • D-l McLaren_Honda! Ce lectii I-a dat Hamilton lui Alonso in anul 2007?
    In ultima cursa din Brazilia in duelul roata la roata cu Hamilton, Alonso l-a depasit in a treia sicana dupa linia dreapta si Hamilton a retrogradat pana pe locul 7 si asa a pierdut si titlul. Ca sa nu mai vorbim ca echipa McLaren dupa scandalul din Ungaria unde vezi tu DOAMNE ALONSO L-A INTARZIAT PE HAMILTON in calificari, l-a avantajat mai mult pe Hamilton "saraca victima". Cursele de la Monte Carlo si MonZa cum ti s-au parut? Alonso I-a dat clasa lui Hamilton! Daca McLaren il sprijinea la fel pe Alonso era campion in acel sezon! Asa ca mai usor cu Hamilton. Iar acum castiga pentru ca are o masina cu cel putin o secunda pe tur mai rapida decat concurenta si la echipa Mercedes nu are un rival pe masura. Are noroca ca Rosberg este slab de inger si pripit. Daca la-r fi avut coechipier pe Alonso,Vettel sau Ricciardo NU STIU DACA MAI CASTIGA ASA USOR!
    4 2
  • Inca ceva D-le McLaren Honda! Hamilton a pierdut titlul in 2007 pentru ca a fost mai slab decat Alonso si Raikkonen. Sa spui ca i-a facut titlul cadou lui Raikonnen este chiar nedrept. Hamilton a pirdut pe mana lui. La limita e adevarat dar a pierdut numai din vina lui. Cu toate ca McLaren l-a sprijinit mai mult decat pe Alonso dar tot a pierdut. D-zeu oarecum n-a dormit. Iar daca vrei sa spui de titluiri facute cadou mai degraba in anul 2008 Timo Glock I-a facut cadou titlul lui Hamilton lasandu-l sa treaca de el in ultima sicana fara sa-i opuna nici cea mai mica rezistenta. Deci cine cui I-a facut titlul cadou Dle McLaren_Honda?
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru