Hamilton: "Mă bucur că Ferrari se descurcă atât de bine"

de Daniel Popescu
Sambata, 28.03.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton susţine că se bucură că Ferrari a fost aproape să obţină pole positionul în Malaysia prin Sebastian Vettel, însă germanul consideră că cei de la Mercedes vor fi greu de învins.

Va fi o cursă grea. Aş putea spune că mă bucur că Ferrari se descurcă atât de bine.

Lewis Hamilton
Pilot Mercedes
Lewis Hamilton a obţinut la Sepang al doilea pole position consecutiv, însă de data aceasta Ferrari a opus o rezistenţă mult mai mare şi l-a plasat pe Sebastian Vettel pe locul doi, la numai 0.074 secunde.

Britanicul afirmă că progresele înregistrate de Ferrari reprezintă un semnal bun pentru Formula 1, însă admite că nu se gândeşte la acest lucru înaintea cursei de duminică.

"Nu mă gândesc la astfel de lucruri, mă gândesc cum să câştig. Va fi o cursă grea, pentru că este mai devreme (n.r - decât anul trecut), aşa că va fi mai cald şi mai greu pentru pneuri. Aş putea spune că mă bucur că Ferrari se descurcă atât de bine. Este abia a doua cursă şi asta demonstrează că avem o cursă cu cineva", a declarat el.

Vettel: "Mercedes, dificil de învins"

Locul trei este pe partea curată a circuitului, iar asta ar trebui să mă ajute să-l depăşesc pe Vettel la start.

Nico Rosberg
Pilot Mercedes
Totuşi, Vettel nu îşi face iluzii că va putea lupta cu Hamilton pentru victorie, întrucât anticipează că piloţii Mercedes vor fi dificil de învins pe circuit în ritm de cursă.

"Stinturile lungi făcute în antrenamente au arătat bine, dar ştim că Mercedes sunt dificil de învins.

Se pare că suntem un pic mai aproape aici, aşa că vom vedea ce se întâmplă. Orice se poate întâmpla", a precizat germanul. 

Rosberg vrea să-l depăşească pe Vettel la start

Vettel va trebui să fie atent la start şi în spatele său, întrucât Nico Rosberg, care va pleca de pe locul trei, şi-a anunţat deja planurile de a-l depăşi în primul viraj.

"Locul trei nu este bun pentru mâine. Condiţiile au fost interesante, am avut multă aderenţă în condiţii de ploaie. Locul trei este pe partea curată a circuitului, iar asta ar trebui să mă ajute să-l depăşesc pe Vettel la start", a explicat el.

Marele Premiu al Malaysiei va avea loc duminică, 29 martie, cu începere de la ora 10:00, ora României, şi va fi transmis în direct pe postul de televiziune Dolce Sport 1. România trece la ora de vară în noaptea de sâmbătă spre duminică, când ora 03:00 va deveni ora 04:00.

Comentarii (21)

  • Taci naibii Lewisssssss!!!!!!!!!!!!!!!! In loc sa le doresti distrugerea totala si sa isi rupa gatul tu te bucuri ca Ferrari merg bine. Tu sa tragi tare sa ii umilesti sa ii distrugi sa fie haos la ei. Sa le zboare sangele pe nas de efort de dezamagire si de frustrare
    6 60
  • @Mclaren_Mircea
    Ooooo, buna dimineatza Mircea, abia acum te-ai trezit! :)) Da' ce s-o intamplat, n-ai putut sa dormi aseara de atatea ganduri ? :))
    30 0
  • qwerty
    @Mclaren_Mircea_1984, asa ca sa-ti stric weekendul:
    Vezi ca Lewis tocmai si-a cumparat un LaFerrari. LaFerrariul nu poate fi cumparat de oricine, ai nevoie de invitatie ca sa poti fi eligibil sa-l cumperi. Deci este posibil ca peste un an, doi sa-l vezi pe Lewis imbracat in rosu.
    29 2
  • Da... sunt curios ce o sa declare daca incepe sa il bata Ferrari...
    15 4
  • @Mclaren_Mircea_1984
    Treci la loc sub paturica si plangi in surdina!De ce iti arati frustrarile atat de pueril?!Suna-l pe Ron si da-i niste sfaturi,lasa-i pe Ferrari si Lewis,nu-s de nasul tau ! ;)
    12 1
  • Ha,ha,ha...
    E bine da sunt inca departe...nu se pune,problema de invins sau presat Mercedes!Asteptarea mea pentru maine,in afara de ceea ce a confirmat Vettel,sa vina si Kimi in fata,cat mai in fata !
    6 1
  • Eh Hamilton se bucura ca cei de la Ferrari merg bine pentru ca stie sau spara ca nu sunt un pericol. Orice pilot cand vrea sa se dea curajos, spune ca este bucuros ca exista concurenta, chiar daca in realitate nu-si doreste asa ceva. Daca isi dorea concurenta, nu pilota pentru Mercedes ci pentru Toro Rosso, acolo avea concurenta. Pana la urma a pilota si a castiga in F1 se refera la simplu fapt: monopost mai rapid decat al celorlalti :P Daca este si fiabil si mai bine :P

    P.S. "Violenta este ultimul refugiu al incompetentei" Si unii inca suferea de violenta verbala masiva.
    13 2
  • Anakonda
    @peres mircea tu ce treaba ai cu ham ma ?a cazut temelia de la imperii si acum scarmeni smoala,mergi la postul(topicul)cu alonso care se bucura ca s a alaturat la ceva diferit,ca ci aici sunt fanii care l plac pe luis pe seb pe hulk...terminatule tu si ferr1 doi frustati si indragostiti a prost de himere!
    5 6
  • astia de la mercedes chiar cred invincibili toata viata ,dupa cum progreseaza ferrari sar putea sai prinda in vreo 2-3 curse,doar si ei se asteapta la asta doar au declarat cai doar o chestiune de timp..
    3 0
  • 1. Hamilton a declarat inca de anul trecut ca isi doreste ca celelalte echipe sa se apropie. De ce?
    a) In felul acesta punctele nu ar mai veni garantat la Rosberg
    b) Titlurile ar fi mai prestigioase
    2. Daca Ferrari ar egala Mercedes la performanta, inainte ca Hamilton sa semneze contractul, acesta ar merge la ei...
    0 0
  • in acest sezon obiectivul propus de ferrari pare realizabil, cat despre vorbele stimabilului hamilton si ale celor de la mercedes mi se par a fi spuse pentru a pune presiune, peste 2 ani poate iar ameninta ca se retrag
    3 2
  • Dar si voi carcotasi...Hamilton se bucura ca se apropie un pic Ferrari, poate il mai scapa de Rosberg cu un loc 3-4. In alt ordine de idei, ferrari nu s-au apropiat deloc, pur si simplu a fost ploaie si Vettel s-a descurcat mult mai bine, nimic mai mult. Diferenta este aceeasi pe uscat cai si pana acum.
    1 1
  • nu inteleg atitudinea diletanta a lui F1Vision. In decurs de cateva ore posteaza si cu userul oficial "AndreiF1" iar apoi si in mod anonim la alt articol cu "F1Vision." Care-i faza, nu inteleg, pentru ca cei vechi de aici, il cunoastem stim cine e de la primele litere pe care le scrie. De ce la unele articole e F1Vision iar la altu AndreiF1. Sper ca nu are de gand sa se joaca de-a gradinita si ca nege ca nu e unul si aceasi persoana.
    5 11
  • Mircea, vezi ca ai folosit gresit termenul "dilentant": Persoană care manifestă preocupări într-un domeniu al artei, al științei sau al tehnicii fără a avea pregătirea profesională corespunzătoare;
    1 0
  • Cred ca Ham a vrut sa zica ca este foarte bucuros ca un Ferrari este in fata lui Rosberg si ca pt el v-a f mai usor sa se departeze de restul lumii pn Ros va incerca sa prinda pozitia a doua. Vet nu v-a rezista mult in fata lui Rosberg, poate nici la start.
    7 1
  • hai Ham!!!!!!
    6 0
  • balatescu
    ferrari in doua curse prinde mercedes !!!
    4 1
  • daca trece de primul viraj vettel are mari sanse sa termine pe doi !!!
    2 1
  • daca trece de primul viraj vettel are mari sanse sa termine pe doi !!!
    1 1
  • Oare mai este valabila afirmatia? :)
    3 1
  • Nu cred k stia la ce se bucura :)))))
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru