Hamilton nu se gândește la cele 7 titluri ale lui Schumacher: "Nu am dorința de a doborî recordul mondial"

de Daniel Popescu
Miercuri, 27.09.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton susține că nu este interesat să doboare recordul de 7 titluri deținut de Michael Schumacher, însă vrea să-și prelungească contractul cu Mercedes care expira în 2018.

Lewis Hamilton a obținut în Singapore victoria cu numărul 60 din carieră, iar rata sa impresionantă de succes datorată dominației Mercedes din ultimii ani a condus la ipoteza că britanicul va avea timpul necesar pentru a doborî recordul de 91 de victorii deținut de Michael Schumacher.

În plus, Hamilton ar avea nevoie de încă 4 titluri mondiale pentru a egala recordul de 7 trofee deținut de același Schmacher, însă pilotul celor de la Mercedes susține că nu și-a stabilit un astfel de obiectiv.

"Personal nu am dorința de a urmări să ajung la 7 titluri. Nu știu cum se simt ceilalți piloți în această privință, dar este mult mai palpitant să vrei să câștigi curse. Recordurile există pentru a fi doborâte, așa că la un moment dat cineva le va doborî, însă nu vă pot spune dacă voi fi eu", a declarat el pentru postul de televiziune SkySports.

Hamilton a reușit deja să doboare recordul de 68 de pole position-uri stabilit de Schumacher. Pe de altă parte, britanicul susține că își dorește prelungirea acordului cu Mercedes care expiră la sfârșitul sezonului 2018 și anticipează o finalizare rapidă a negocierilor.

"Intenționez să prelungesc contratul cu echipa, ceea ce vom face la un moment dat în a doua jumătate a sezonului sau spre finalul anului", a adăugat el.

Via SkySports

Comentarii (28)

  • waw ce freza frumoasa ... si-o facut omu permanent
    15 2
  • bla bla
    si marmota .... invelea ciocolata
    4 3
  • Hai frate ce-i mopu ala in cap, pe cand era la McLaren arata mai bine. S-a prostit de cand este la MB.
    7 1
  • Vrabia malai viseaza... 7 titluri , poate ramane cu 3 nu e exclus.
    11 9
  • Ce rahat maninca asta......
    14 7
  • e mai leguma ca schumi...desi si ala a aut noroc cu echipa ca si ham ham...
    5 14
  • lantisor este cel mai penibil inginfat din istoria F1-este un nimic-un zero caracter
    11 6
  • Macar de-ar avea cerceii la fel. Eu cred ca se teme sa nu pateasca ce a patit anul trecut in Malaezia. Oricum, e ingrijorat mai mult de RBR decat de Ferrari.
    4 5
  • Va mai castiga titluri. Are curaj pe pista si in afara ei (cand semneaza contracte). Are curaj sa renunte la puncte ... are incredere in valoarea sa. Un adevarat campion.
    8 13
  • CRISTIAN
    - e mai greu sa iti mai stea paru dupa ce scoti casca cu care ai mers vreo doua ore pe cap...
    -fie ca ne place, fie ca nu ne place , e bun si are si cu ce....
    10 8
  • Devlin
    Nu putem oare sa nu ne luam de freza, tatuaje, cercei, culoarea parului, culoarea pielii, etc?
    Nu mai bine vorbim de SPORTIV nu de PERSOANA?

    Cred ca haterii Ferrari si implicit al lui Vettel dorm si acum ne luam de cine este trecut in ultimul articol scris.

    Trista viata aveti baieti......
    7 10
  • adevarul e ca e cel mai bun pilot,gestioneaza cel mai bine situatia.
    Uitativa ce a facut Vetel, in loc sa gestioneze acel loc 1 in calificari a iesit din cursa
    8 8
  • @Devlin
    nivelul intelectual pe acest blog este foarte scazut, indiferent pe cine sustin academicienii de-si spun ineptiile mai sus. n-ai ce sa ceri de unde nu-i.
    5 3
  • @Devlin - niste frustrati, da-le pace! Sub protectia anonimatului isi permit sa arunce invective si sa aiba comentarii de prost gust, insa daca i-ai pune fata in fata cu o personalitate nu ar sti sa lege doua cuvinte.
    Pacat ca de cele mai multe ori nu vedem deloc comentarii obiective si constructive, doar o perpetua jignire fata de concurenti, fata de echipe si intre useri.

    @automarket @mirceamester- acum vreo cativa ani (sa fie vreo 4-5 ani) ati trambitat foarte tare ca veti introduce posibilitatea de a comenta doar daca esti logat cu user si parola. Nu s-a mai intamplat nimic, si vedem aceeasi atmosfera de balacareala OTVista. Chiar nu va pasa de gunoiul de comentarii care se strange pe site? Am gasit si blogul lui Mircea, de acum 4 ani: http://www.automarket.ro/blog/mester/diverse/opinii/o-schimbare-majora-pe-automarket-ro/
    4 6
  • Nu se gandeste la cele 7 titluri ci cum sa-l convinga pe Bottas sa-l ajute-n campionat inca de pe acum doar ca finlandezul considera ca-i prea devreme de asa ceva.(sursa formula1.com)
    2 1
  • @raduvlase ....sunt o caruta de indivizi cu conturi care se exprima la fel ca cei fara, ba mai mult, sunt unii care au mai multe conturi ca sa-si etaleze mai bine prostia...
    7 5
  • @dubfire: Vorbesti prin prisma experientei nu-i asa? Tot ce postezi tu mai este postat de macar 5-6 id-uri cu aceleasi greseli.
    4 3
  • Va amagiti degeaba, altfel cum ar mai posta @Dubfire si altii de pe alte conturi? Fanii McLaren sunt cei mai frustrati fani si primii care atata atat pilotii Ferrari cat si alti piloti, de fapt daca va uitati multi dintre ei posteaza doar cand un pilot Ferrari abandoneaza, daca un pilot Ferrari castiga o cursa, nici unul nu posteaza ceva. Ce sa mai zic de fanii McLaren care il jignesc pe Alonso?
    4 1
  • Faptul comic este ca discutia de mai sus apare la numai doua zile dupa ce UE a anuntat a Romania este prima tara din UE ca nivel al analfabetilor lol :P Si evident cam cu asta defilam mai ales daca va uitati la postarile de mai sus...

    Si n-am zis nimic de un presedinte de tara care a furat bani si doua apartamente dar discuta despre... onestie...
    3 3
  • sunt 7 de fapt, lol, nu le-ai numarat corect....si da, stiu, nu folosesc numarul necesar de vocale, tot timpul imi da cu virgula.
    1 5
  • Chull,calm,calm,dubfire este si votant psd,antenist si mclarenist...asa sunt toti mclarenistii..pupatori de moaste psdiste
    3 3
  • @mclaren mircea
    la puscarie impreuna cu kovesi si securistii!!
    2 4
  • hahaha/uite cum se da de gol un privitor de GIDEA si pupator de moaste-fanul mclada este cel mai retard din lume
    2 3
  • @fanF1
    Daca nu-l ajuta finlandezul Bottas, poate il "ajuta" finlandezul Raikkonen ...
    1 0
  • @ GTS - ai dreptate doar in comm-ul in care spui ca avem un presedinte ipocrit.. In rest bati campii cu gratie..
    0 0
  • Nu se gandeste la cele 7 titluri ale lui Schumacher, se gandeste insa la cele 4 titluri ale lui Vettel.
    1 1
  • malasorte
    ce bine am ras...nici el nu crede ca zice
    0 0
  • Hamilton ar fi un pilot de legendă, dacă n-ar fi arogant și cocalar.
    El vrea mai mult să fie un star. Ceea ce nu e rău, dar nu e pe gustul fanilor. De fapt, sportivii cu aroganțe nu sunt pe gustul nimănui.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru