Hamilton nu se mai gândeşte la titlu: "Voi lupta pentru fiecare victorie şi vedem ce se întâmplă"

de Daniel Popescu
Marti, 18.10.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton afirmă că va lupta pentru victorie în fiecare dintre cele patru curse care au mai rămas din acest sezon, astfel că nu se mai gândeşte neapărat la titlul mondial.

Lewis Hamilton are de recuperat un deficit de 33 de puncte în coechipierului Nico Rosberg cu numai patru curse înainte de finalul sezonului, iar misiunea se anunţa deja una dificilă.

În acest context, pilotul echipei Mercedes preferă să nu mai pună presiune pe câştigarea unui nou trofeu, ci pe obţinerea de victorii în fiecare dintre cursele rămase. Prima dintre ele va avea loc duminică pe circuitul de la Austin din Statele Unite.

"Mai sunt patru curse pentru a obţine tot ce pot şi exact asta intenţionez să fac. Trebuie să abordez fiecare weekend de cursă cât de bine pot, să lupt pentru fiecare victorie şi să vedem ce se întâmplă după aceea. Revenim în Statele Unite, care în prezent reprezintă a doua ţară pentru mine, aşa că abia aştept să începem", spune englezul.

Hamilton este impulsionat şi de performanţele obţinute în Statele Unite, întrucât acolo a devenit matematic campion mondial şi a obţinut trei victorii în patru curse.

"Am amintiri grozave de la Austin.

Cu trei victorii din patru curse şi, desigur, cu titlul de anul trecut. Acela a fost unul dintre punctele de referinţă ale carierei mele, fără niciun dubiu", a adăugat el.

Totuşi, patru victorii în ultimele patru curse nu vor fi suficiente pentru ca Hamilton ş-şi păstreze titlul mondial. În cazul în care Rosberg ar termina fiecare cursă pe locul doi, germanul ar deveni campion cu un avans de 5 puncte.

Via GrandPrix247

Comentarii (10)

  • Cam ce ar mai putea sa faca, daca va castoga toate cursele si Rosberg termina de fiecare data pe 2, va ontine cu 28 de puncte mai mult decat Rosberg, Nico iese campion, nu are cum sa piarda maxim un loc la finalul curselor. S-a vazut cat de bine se poate lucra cu strategia.
    9 1
  • Eu as miza pe Rosberg pentru cursa din SUA si Mexic, mai departe vedem.
    17 6
  • pacat ca lau manarit pe ham ,se vede dif intre el si neamtu jegos,dar ce sai faci asta e sportu in zilele noastre.oricum lumea si suporteri f1 sant comvinsi cinei adevaratu compion..
    12 21
  • e preocupat sa-si ia lanturi de iarna. :))
    nu e in stare sa bata pe nimeni..
    8 28
  • Mai bine de lanturi, decat de vodka.
    7 10
  • @sorin...

    si pe tine te-a manarit limba romana.
    13 3
  • kimisor
    iarasi sunt sabotat de ferrari la vodca :))
    3 8
  • ovidiu15081982
    sunt fan Hamilton, dar cred ca e f.greu dca nu imposibil sa devina campion.Anul asta mi s-a parut mai relaxat putin, preocupat mai mult de imagine, decat de curse...
    11 1
  • TITI F1
    Da, anul asta Hamilton a fost "relaxat" de cei de la MB, asa ca s-au gandit ca trebuie sa stea relaxat cu niste motoare prafuite, cu ce va MGU H, MHU K luate direct de pe Vito si puse la misto pe masina lui Ham, l-au mai relaxat cu un ambreaj, cam multa relaxare.
    4 3
  • prin sabotaj de piese toata lumea e multumita: rsb ca iese campion, mercedes ca ies campioni, ham ca poa sa dea vina pe masina ca n ua castigat iar. dar in continuare cred ca ei sunt intelesi
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru