Hamilton nu se teme de revanşa rivalilor în 2017: "Sunt sigur că vom rămâne în lupta pentru titlu"

de Daniel Popescu
Miercuri, 17.08.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton va da totul pentru a încheia în stil de mare campion sezonul 2016, însă nu se teme de schimbările de regulament de anul viitor şi anticipează că Mercedes va rămâne în lupta pentru titlul mondial.

Lewis Hamilton a devenit noul favorit la titlul mondial după cele 6 victorii obţinute în ultimele 7 curse, iar britanicul este conştient că acesta este ultimul sezon cu un regulament tehnic stabil.

Tocmai de aceea, pilotul Mercedes îşi propune să lupte la capacitate maximă până la sfârşitul acestui sezon, mai ales că traversează cea mai bună perioadă a carierei după cele două trofee cucerite în 2014 şi 2015.

"Este o bună posibilitate ca ordinea să se schimbe, dar asta pune şi mai mult accent pe faptul că trebuie să ne asigurăm că profităm de situaţia actuală. Dacă este ultimul an, vreau să mă asigur că îl maximizez, aşa că nu va exista odihnă pe parcursul anului. Dar trebuie să te şi bucuri. Sunt în al 31-lea an la vieţii şi în al 9-lea an de Formula 1. Mă bucur mai mult ca niciodată să pilotez şi este important să mă bucur de asta pentru că timpul trece repede", explică el.

Urmareste Automarket
Regulamentul tehnic pentru sezonul 2017 include câteva schimbări majore, iar în mod tradiţional astfel de modificări au condus la schimbarea ierarhiilor.
De altfel, cele mai multe echipe îşi îndreaptă deja atenţia spre dezvoltarea monoposturilor de anul viitor, însă Hamilton este convins că Mercedes va rămâne una dintre echipele de top şi că va lupta din nou pentru titlurile mondiale.

"Anul viitor va fi interesant. Cred că avem o echipă grozavă şi vom continua, dar este o cursă despre cine începe primul. Poate că cineva a începutul primul, dar nu face o treabă suficient de bună. Sper că am început în acelaşi timp şi sper să fim încă în luptă. De fapt, sunt sigur că vom fi", a adăugat el.

Via SkySports

Comentarii (16)

  • Neinfricatul Ham. O sa mai vedem ce-a fi in 2017, parca il aud cu alta voce, mult mai suava la anul....cand o sa vada concurenta.
    22 14
  • tiganul se crede vesnic ? hai ma .....
    17 25
  • De la un om cu origini africane si pana la un tigan este mare distanta.
    Nu incurca India cu Africa, un pic de geografie si de istorie, nenica.
    20 12
  • Daca stilul rapper a devenit stil tiganesc, apoi sa ne intoarcem privirile unde trebuie.
    15 1
  • bernie
    @Alex...ai dreptate doar in privinta distantei geografice...in privinta caracterelor,inteligentei si anumitor ''talente'' native sunt la fel crede-ma...
    11 12
  • N-as prea crede! Ai iesit cu el in oras si l-ai vazut cum se compoarta!
    10 2
  • Copii de la P.R. nu au imaginatie deloc, aceleasi afirmatii la toti sportivi. Logica afirmatiilor... la pamant.
    ultima cursa decide campionul
    4 3
  • Cei de la mercedes au decis ca Hamilton sa primeasca un motor nou la Monza si implicit sa fie penalizat acolo intrucat monza eun circuit unde se poate depasi usor
    2 1
  • mobius
    Daca este asa, cei care spun ca Rosberg este favorizat, ar trebui sa ia aminte. In alta ordine de idei, ar mai trebui schimbata poza asta cu favoritul unora, nu de alta dar, rictusul pe care il afiseaza este scarbos de fals. Despre alte informatii nimic de spus, probabil ca nu sunt noutati, sau nu le meritam.
    7 4
  • F1_Fan
    Pana in 2017 mai este departe, sa vedem cursele din acest sezon. De fapt sa vedem daca Rosberg poate recupera ceva in cursele urmatoare. Daca nu ramane de urmarit lupta dintre Ferrari si Red Bull.
    5 0
  • Mercedes a confirmat faptul ca Hamilton va primi un motor nou la Spa si va pleca de pe ultima pozitie din grila
    1 3
  • Echipe vor testa in antrenamentele de vineri un prototip nou de pneu nemarcat modificat pentru a rezista la impactul cu bordura circuitului
    0 2
  • COCALARUL Formulei 1!
    3 8
  • Hamilton are origini din Grenada
    0 0
  • Esti sigur ca peste granițele minții tale dincolo de România cineva cunoaște sensul cuvântului cocalar? ...dar pentru tine, ce semnificație are acest cuvânt???
    1 1
  • stirea asta e de pe 17 august

    acum e activitate F1 in Belgia, cam de doua zile. pe aici nimic, nimic?
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru