Hamilton, pole position în Mexic în fața lui Rosberg. Ferrari, doar pe locurile 6 și 7

de Daniel Popescu
Sambata, 29.10.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton a obținut pole position-ul pentru cursa din Mexic și va fi acompaniat de coechipierul său Nico Rosberg, în timp ce Red Bull a monopolizat a doua linie a grilei. Ferrari a dezamăgit și a obținut doar pozițiile 6 și 7.

Lewis Hamilton are șansa să reducă diferența de 26 de puncte care îl separă de Nico Rosberg în clasamentul general, după ce a obținut în Mexic al 10-lea pole position din acest sezon. Britanicul a fost cronometrat cu 1:18.704 și l-a învins cu două zecimi de secundă pe coechipierul său de la Mercedes, iar ambii piloți vor pleca în cursă cu pneuri soft.

A doua linie a grilei de start este ocupată de Max Verstapen și Daniel Ricciardo, în timp ce Ferrari a avut o nouă sesiune dezamăgitoare, întrucât echipa a fost surclasată și de Nico Hulkenberg.

Kimi Raikkonen și Sebastian Vettel au ocupat doar locurile 6 și 7 și vor fi dezavantajați și de faptul că vor lua startul cu pneuri soft, în timp ce restul piloților, cu excepția celor de la Mercedes, vor avea supersofturi.

Williams și-a adjudecat locurile 8 și 9 prin Valtteri Bottas și Felipe Massa, în timp ce locul 10 i-a revenit lui Carlos Sainz. McLaren a fost eliminată în a doua parte a calificărilor, cu Fernando Alonso și Jenson Button pe pozițiile 11 și 13.

Marele Premiu al Mexicului va avea loc duminică cu începere de la ora 21:00, ora României.

Mexic - Rezultate Calificări:

Comentarii (11)

  • idiotulfetel
    IDIOTUL de fetel e bun sa incurce piloti in calificari. Bun asa.
    13 33
  • Pole 59:Muy bien,campeon!!!Buena suerte para Hamilton,Verstappen,Perez y Alonso!!!
    17 28
  • Cu ce anume a incurcat Vettel? Pe acolo era ruta, cand a venit Rosberg, s-a dat la o parte, oricum Hamilton avea destule tururi rapide si destul timp.
    Impresionant, Rosberg era mereu la 7 zecimi de Lewis si dintr-o data a ajuns la 0.248, iar i-au dat astuia setarile lui Hamilton.
    2 0
  • icr@ ai uitat limba romana??? s-au ti-ai bagat limba in fund?
    15 14
  • @nikipercea si pe tine cu ce te deranjeaza? Este vorba de un circuit in Mexic si omul a simtit placerea de a-si exprima bucuria in spaniola. probleme?
    4 0
  • Vetel s-a autodepasit. Pe altii ii face idioti ca-l "incurca" in antrenamentele libere, el ii incurca pe altii in calificari. Era elegant sa-si ceara scuze fata de Hamilton cu expresia:"I am a itio, sorry". In rest calificari interesante, Hulkenberg omul care e bine ca n-a ajuns la Ferrari a surclasat masinile rosii. Iar Hamilton, imperial.
    15 15
  • Ham castiga si Ros abandoneaza ..... sper
    14 17
  • kimisor
    gogogo home :))
    0 1
  • La ce te-ai uitat aseara? Chiar n-ai priceput ce s-a intamplat acolo?Ai vazut reluarile? Si zici ca n-ai vazut nici cand si-a cerut scuze ...ah "yo're an itio,sorry"
    1 0
  • Magnussen ar fi primit o o oferta din partea echipei Haas..
    0 2
  • kimishor
    gogogo home
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru