Hamilton, pole position pe ploaie în Ungaria în fața lui Bottas! Raikkonen și Vettel ocupă a doua linie a grilei

de Daniel Popescu
Sambata, 28.07.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton a obținut pole position-ul în Ungaria pe o ploaie puternică care a avantajat Mercedes. Valtteri Bottas va pleca de pe locul doi din fața rivalilor de la Ferrari, Kimi Raikkonen și Sebastian Vettel.

Ferrari și Red Bull erau principalele favorite la pole position în Marele Premiu al Ungariei pe baza rezultatelor din antrenamente, însă o ploaie puternică începută în a doua parte a calificărilor a răsturnat complet calculele hârtiei.

Ca urmare a noilor condiții și a răcirii semnificative a pistei, piloții Mercedes au pus în valoare calitățile monopostului și au monopolizat prima linie a grilei de start. Lewis Hamilton a obținut pole position-ul după ce a fost cronometrat cu 1:35.658, în timp ce Valtteri Bottas a fost cu aproape 3 zecimi de secundă mai lent și a ocupat locul 2.

Ferrari a fost nevoită să se mulțumească cu a doua linie a grilei de start, cu Kimi Raikkonen și Sebastian Vettel pe locurile 3 și 4 la circa o jumătate de secundă de lider.

Renault a obținut o performanță majoră datorită lui Carlos Sainz, care a terminat pe locul 5 în fața lui Pierre Gasly, în timp ce Max Verstappen nu a impresionat pe ploaie și va pleca de pe locul 7 din fața lui Brendon Hartley.

Haas a progresat din nou în Q3 cu ambii piloți prin Kevin Magnussen și Romain Grosjean. 

Daniel Ricciardo va lua startul de pe locul 12, din spatele lui Fernando Alonso, după ce a fost prins pe picior greșit de o ploaie care a început la scurt timp după startul celei de-a două părți a calificărilor.

La rândul său, Nico Hulkenberg a ocupat locul 13 în fața lui Marcus Ericsson și Lance Stroll, ultimul fără tur cronometrat.

Force India traversează un weekend dificil. Echipa a intrat în administrare din cauza problemelor financiare, după ce Sergio Perez a solicitat acest lucru ca urmare a restantelor salariale. Mexicanul a fost susținut și de Mercedes, care are de primit bani pentru motoare, iar administratorii caută acum un cumpărător pentru echipă. Perez a obținut doar locul 19 pe grila de start, imediat în spatele coechipierului Esteban Ocon. 

Ungaria - Rezultate Calificări:

Comentarii (46)

  • Bai cat noroc pe Mercedes, incredibil asa ceva!
    Lewis se vede ca este cel mai bun decat restul pe ploaie, sectorul 2 slab si de unde a reusit el sa scoata un sector 3 atat de bun....Ce sa zic, asta e, pana aici le-a fost celor de la Ferrari, Mercedes sunt pe ascendent moral chiar daca Ferrari sunt mai rapizi, cel putin in ultimele 3 curse.
    16 8
  • E ca si cand unii sunt buni doar atunci cand au cea mai buna masina....
    11 4
  • Surpriza sesiunii... Iesirea lui Ricciardo in Q2, Alonso la fel, ambii piloti Force India afara in Q3? WTF... Ferrari... ambii piloti Ferrari sunt o dezamagire constanta, nu se desmint :P
    2 10
  • Razban Dumitraghe
    Grande Lewis, forza Mercedes! Grazzie tutti! Hahaha!
    15 12
  • Ha,ha,ha...
    Cat rahat sa mananaci frate, doua curse conecutive sa te scoata ploaia...
    16 4
  • kim_vl
    Cine e pilot ?
    12 6
  • Razban Dumitraghe
    Cat noroc au cei de la Mercedes cu acest super pilot! Lewis magistral pe ploaie desi fetel era favorit
    16 13
  • Interesant este ca cei de la Mercedes si-au pregatit masina pentru ploaie, iar maine se anunta o zi frumoasa. Daca nu ploua maine la start, masinile Mercedes vor avea nevoie de a schimbare a unghiului aripii fata, ceea ce inseamna... sa astepte pitstop-ul. Ce s-a intamplat cu Alonso si Ricciardo? Force India... tristete maxima atat pentru piloti cat si pentru echipa...
    9 7
  • Dupa aceste calificari daca maine castiga Vettel, Hamilton isi va distruge camera de hotel cu siguranta. Au mizat foarte mult pe ploaie in calificari, in timp ce anunta o zi destul de calda, Cel mai dezamagit cred ca este Verstappen, Ricciardo nu se astepta de la nimic. Alonso a fost tare cu faza "stam in boxa"
    7 5
  • @kim_vl: Piloti sunt doar primii patru, restul par amatori. Stroll este amator cu siguranta, la cum a rupt aripa fata. Ocon era dezamagit, Perez injura la interviu...
    6 7
  • Pai daca Hamilton e magistral pe ploaie iar Ferrari are cea mai buna masina, atunci ce cauta Bottas pe 2? E grele ... Poate ca Ferrari merge mai bine pe uscat, iar Mercedes trece in fata pe circuite cu piste mai reci.

    In afara de asta, de unde le scoateti ma? 'Bun doar cand are cea mai buna masina' sau 'bun cumasini mai slabe'. Un pilot e atat de bun pe cat este. Nu devine deodata bun ca are cea mai buna masina si nici slab atunci cand nu are cea mai buna masina. Iar daca cineva il contesta, atunci sa il bata fix pe masina lui (care poeta ca e cea mai buna sau poate ca nu). Ca asa e usor sa privesti din afara si sa ti se para chestii.
    6 8
  • Va fi o cursa interesanta maine in care oricine de pe primele 4 locuri poate -o castige.
    8 1
  • E simplu, e cauta Bottas pe 2. A fost mai bun decat cei de pe 3, 4, 5....pe ploaie. Daca e un lucru care pune in evidenta talentul pilotului in F1, atunci lucrul ala se numeste ploaie. Diferentele de putere a masinilor nu mai sunt atat de evidente in stabilirea ierarhiilor. De-a lungul anilor calificari sau curse au fost castigate de piloti, care in mod normal plecau cu sansa a doua sau a treia.
    Pentru cine nu crede, ar trebui sa vada ce au facut Senna sau Schummacher in astfel de conditii, cu masini mai slabe.
    7 3
  • Traiasca ploaia!
    Popa ar fi fost mai bun pe ploaie decat cei 16 amatori.Propun ca echipele sa concedieze pilotii si sa-l angajeze pe Popa.Eu nu inteleg cum in Germania din 16 amatori pe pista nu a gafat niciunul dar s-a gasit sa greseasca cel mai bun pilot pe ploaie asa cum este considerat de fanii Ferrari.
    Popa este deranjat ca Ocon nu este multumit de locul 18 si ca Perez injura pt. ca doar pilotii cu motor ferrari au dreptul sa fie nemultumiti, sa injure si desigur sa acuze pe altii.Am siguranta ca Popa nu a zis nimic cand Vettel injura de toata frumusetea prin radio.Nu a zis nimic nici cand Magnussen i-a vorbit vulgar lui Hulk.Nu a zis nimic nici macar cand Grosjean a mintit cu nerusinare cum ca Ericsson l-a bagat in gard.Piloti monotorizati ferrari trebuie protejati iar cei Mercedes pusi la zid.

    Astazi singurii care pot fi laudati sunt Hamilton,Bottas,Sainz si Gasly.In schimb lista dezamagirilor este interminabila si se afla pe ea multi piloti experti pe ploaie.
    In opinia mea exista 4 piloti maestri pe ploaie:Hamilton, Verstappen, Alonso si Hulkenberg.Azi unul a confirmat iar ceilalti 3 nu au prins cea mai buna zi.
    Mai este o categorie de piloti care sunt in stare sa aiba momente de magie pe ploaie dar acestea sunt destul de rare si au in medie din 3-4 curse maxim una reusita.Aici ar intra:Vettel, Ricciardo, Perez, Ocon, Stroll, Gasly si Sainz.
    Raikkonen este in viziunea mea intre cei mai slabi 5 piloti pe ploaie iar faptul ca l-a invins pe Vettel este marea surpriza a calificarilor.

    Sunt sigur ca Ferrari vor castiga campionatul la piloti si la constructori dar sincer Vettel a aratat ca nu are valoare nici de 2 titluri mondiale.Pacat ca masina dominanta este pe mainile unora care cum spune Popa: cum vin doi stropi se transforma in amatori.
    14 7
  • I told you.... he is the master of the wet


    Lewis Hamilton: Wet conditions in qualifying 'a blessing'
    14 10
  • @Traiasca Prostia!: Te oftici ca-s mai bun ca tine pe ploaie? Facem un test pe Hungaroring cand vrei, daca iti permiti taxa de intrare (ceea ce sigur nu-i cazut, de aia o sa te ascunzi pe aici). Nu sunt deranjat de Ocon, este irelevant ce face asta, am zis doar ca-i suparat pentru ca echipa este in faliment dupa ce Malaja a furat din bani... Despre Vettel am zis ca-i nepoliticos sa injuri dar in acel caz, Vettel avea dreptate. Tu mare Hamilton esti la fel de mincinos ca britanicul, dar deh macar McLaren a fost descalificata pentru asa ceva (as spune pe merit) plus Hamilton a fost descalificat pentru ca a mintit... comisarii de cursa. Si nu era nimic de zic, Hamilton minte de ingheaza apele. Cum zicea el inainte de inceputul sezonului, "ordinele de echipa sunt doar pentru echipele slabe" de aia Mercedes le foloseste la greu.

    Grosjean n-a mintit cu nerusinare de nimic, a intrebat ce s-a intamplat si inginerul lui de cursa a zis... "Poate a fost Ericsson?", dar tu este genul care vede alte curse si minte la greu dupa. Este atata de banal sa te prind cu minciuna, dar totusi... ce atata frustrare?

    Pacat de Alonso evident, dar masina aia este un gunoi, saracul spera sa fie primit de noul CEO Ferrari in speranta ca poate vine inapoi la Ferrari, dar... acesta a refuzat politicos invitatia. Disparerea lui Alonso este la fel de mare ca a ta, dar deh... cei sa-i faci daca este impotent din pct de vedere intelectual?

    Ti-am zis, iti inteleg frustrarile, dar punctele se dau Duminica si cursele nu se castiga la nivelul declaratiilor, de aia vedem maine cine ce face si cum se descurca. Poate castiga Hamilton, poate castiga Bottas (desi n-are nici o sansa, cei de la Mercedes au o alta strategie in cap), as miza atat pe Raikkonen cat si pe Vettel, pentru ca amandoi au sanse egale.

    Pacat de Verstappen si de Ricciardo pentru ca avem nevoie de ei sa fie ceva mai in fata, dar... deh... asta este.

    Cei de la Ferrari si-au pregatit masina pentru uscat dar, pot alege strategie de maine si evident pneurile cu care vor incepe cursa.
    5 13
  • @ZZZ: Eu l-am scos pe Bottas din ecuatie, cei de la Mercedes nu-si por permite o victorie a lui Bottas, cu siguranta. O victorie a lui Bottas cu ambii piloti Ferrari dupa, il va demoraliza pe Hamilton, inainte de pauza de vara. O victorie a celor de la Ferrari cu un Bottas in fata lui Hamilton, il va demoriza si mai mult pe acesta din urma, cu siguranta Bottas nu va fi lasat sa termine in fata lui Hamilton. Jocurile sunt demult facute, de aia Bottas a fost anuntat cu acel contract 1+1.
    3 8
  • @Mclaren_Mircea_1984: Nu cred, maine este vreme frumoasa, ambele masinii Ferrari si Verstappen au masina pregatita pentru vreme frumasa, in timp ce ambele masini Mercedes erau pregatite pentru ploaie. La pitstop, primul pitstop daca o sa fie doua, masinile Mercedes vor schimba unghiul aripii fata. Dupa primul pitstop, strategia favorizeaza masinile Ferrari, dar sunt curios daca va recupera Ricciardo. Si probabil vine penalizarea lui Verstappen.
    6 6
  • GrosJan
    Ploaia pune in evidenta talentul pilotului?

    Asta e doar ceea ce iti va spune un pilot sau fanii lui dupa ce a avut o cursa buna pe ploaie. In realitate pilotajul pe ploaie e tot atat de relevant pe cat este si pilotajul pe uscat. Unii se descurca mai bine pe ploaie, altii pe uscat. Cum avem mai multe curse pe uscat, pilotii de uscat au un avantaj, dar asta este natura in care traim. Deci daca ai fi pilot si ai avea de ales pe ce suprafata sa pilotezi mai bine, atunci aceea ar fi una uscata. In simulator ma descurc mai bine pe ploaie. Cum prin campionatele prin care am trecut am avut parte de doar 20% curse cu ploaie, nu am de ce sa fiu incantat de asta.
    0 1
  • Pe Hungaroring nu se poate depasi! Chiar nu mai conteaza setarea masinii, maine daca Mercedes intra primii in primul viraj, au dubla realizata. Oricum, se pare ca Vettel a ramas cu niste sechele dupa Hockenheim
    7 1
  • Primul, al doilea viraj si inca unul in sectorul 3 sunt foarte bune pentru depasiri.
    0 0
  • Traiasca ploaia!
    @Popa:Din pacate ai limbajul limitat si esti obsedat de cuvantul "frustrat".Semeni cu idolul tau pt. ca si Vettel foloseste excesiv anumite cuvinte.Eu recunosc ca as fi un dezastru intr-o masina de formula 1 indiferent de vreme.Sincer nici nu ma pasioneaza.Daca urmaresc un sport si-l inteleg nu inseamna ca imi si doresc sa-l practic.In schimb se pare ca tu ti-ai dori sa fii pe circuit.Eu ti-am zis ca si amatorul Stroll ti-ar da clasa pe ploaie si pe uscat.Daca vrei sa vezi il convingi sa accepte provocarea ta.

    Sunt sigur ca te bucura situatia in care se afla Force India.Mi-e imi pare foarte rau pt. ca este echipa mea preferata .Anul trecut perechea Perez-Ocon a fost "best of the rest" in majoritatea curselor si au profitat la maxim de materialul de concurs.Anul asta cei care au masina " best of the rest" isi bat joc constant de ea.Bineinteles ca ma refer la preferatii tai Magnussen-Grosjean.Francezul avea masina sa puncteze cursa de cursa dar saracul a punctat de doar doua ori.Sincer sunt suparat pe Ferrari pt. ca le-a daruit celor mai murdari piloti o masina performanta.Perechea Magnussen-Grosjean este o nulitate absoluta pe langa Perez-Ocon si Hulkenberg-Sainz.
    Vettel cand a injurat in Mexic nu avea dreptate.Penalizarile nu se pot oferi in cateva secunde ca asa vrea germanul.Probabil ai uitat ca pana la urma Verstappen a fost penalizat.Fara limbajul lui Vettel masura era aceeasi.Daca ai copii nu cred ca ti-ar placea ca acestia sa injure ca asa au auzit la televizor.O cursa este mai urmarita decat un interviu asa ca trebuie mai multa grija la limbaj.
    Vettel a avut reactii urate si dupa problemele cu Kvyat din 2016.N-am uitat cum rusul a fost luat la rost in China pt. un incident in care Vettel era singurul vinovat.Mai apoi faza din Rusia cand protejatul tau in loc sa astepte sa termine Kvyat cursa si sa-i ceara socoteala acestuia in privat a preferat sa se planga la fosti tai sefi.A fost ca si cum doi copii s-ar bate la scoala iar unul dintre ei ar fugi repede la parintii celuilalt sa se planga si sa le ceara sa-l puna la punct.Infantil mai este Vettel-ul tau.Se poate spune ca el a ruinat cariera lui Kvyat.
    Iti voi reaminti ca Vettel a mintit anul trecut dupa Baku.Nu a recunoscut ca a intrat intentionat in Hamilton.Vad ca-ti place germanul mincinos.Poate pt. ca minti si tu ca el.Apropo tu care tot zici ca FIA detesta Ferrari poate imi explici si mi-e de ce in gp 2 pilotii sunt suspendati etape bune pt. un gest similar cu al lui Vettel in Baku iar germanul a scapat cu o penalizare mica.Nu trebuia si Vettel sa intre in concediu 4-5 curse?

    Vad ca acum te deranjeaza ordinele de echipa,acum 6 zile plangeai ca prostul de Kimi nu s-a dat din fata starului Vettel.Eu zic sa faca astea un regulament ca doar Ferrari sa aiba voie la ordine de echipa.Oricum in Germania pilotul tau a cersit ordine de echipa.Hamilton nu a rugat echipa sa-l linisteasca pe Bottas.Britanicul nu este vinovat de ordine de echipa asa ca critica-i pe Bottas si pe cel care l-a cumintit.

    Scuza ca Ferrari au pierdut ca au setat masina pt. uscat si de asta au luat bataie am auzit-o si anul trecut in Italia.Din cate imi amintesc Vettel a terminat atunci cu vreo 25-30 secunde dupa castigator.
    Sunt sigur ca asta nu se va intampla maine si recunosc ca Ferrari sunt favoriti pentru ca au o masina cu peste 0,5 secunde mai rapida pe tur.
    Oricum Vettel a demonstrat ca trebuie sa aiba masina suprema pentru a se impune.Din pacate germanul a irosit fiecare ocazie in care putea demonstra ca este un pilot de top.Are 4 titluri de carton, poate mai vin inca 4 dar este un amarat pe langa Fangio, Clark, Stewart, Prost, Senna, Schumacher, Alonso si Hamilton.Saracul nu are nici sustinerea fanilor Ferrari.Iar cand va lasa costumul rosul acestia il vor critica.
    18 5
  • @Popa Cred ca nici macar nu ai permis sau, in cel mai fericit caz, esti pe vreun Pelican, in Centru Vechi, in fiecare dimineata la 5 cand se intorc fetele acasa. Iar dupa-amiaza te apuci sa te dai mare sofer. :))))

    Ontopic: Kimi in fata lui Vettel. Sper sa-i explice cineva in seara asta ca maine sa-i cedeze locul. Oricum Kimi are 39 de ani, nici nu se strofoaca sa dea totul si tot ii face probleme lui Vettel. Asta asa, ca fapt divers.
    14 7
  • E pe naiba Ferrari mai rapida cu 0.5 secunda pe tur decat Mercedes, mai nene, la ce curse te uiti tu? Chiar de ar fi mai rapizi decat Mercedes, in Hungaloring, cine trece de primul viraj pe locul 1, ala e castigatorul
    5 10
  • Da. Toata lumeea stie ca Mercedes nu ar fi avut nici o sansa la prima linie daca nu venea ploaia.Lewis a fost genial pot spune ca este cel mai bun si pe ploaie.Asta s-a vazut din nou azi.In astfel conditii pilotul face diferenta mai mult ca de obicei.Ferarri au cea mai rapida masina pe orcie circuit si in orcie conditii.Deci si pe ploaie.Dar degeaba.Asta inseamna ca nici Bottas nu este asa slab cum il cred uni.In privinta ordinelor de echipa sunt sigur ca daca Bottas ar ajunge in fata lui Hamilton prin propriile puteri nu ar fi obligat sa-i cedeze pozitia lui Hamilton.Totusi la fel de sigur sunt ca la Ferarri ar fi exact invers daca s-ar intampla asta intre Räikkönen si Vettel,Startul va insemna enorm.Indiferent de conditii.Daca nu ma insel nici azi nu se anuntau precipitatii in timpul calificarilor dar iata ca au fost.Deci si pt maine vremea ramne imprevizibila.
    14 3
  • Nu Hamilton e cel mai bun pe ploaie ci masina Mercedes.
    8 16
  • Nacional
    Aceste calificari mi-au demonstrat inca o data cine este cel mai bun pilot la ora actuala. Am fost surprins placut de prestatia lui Carlos Sainz avand in vedere materialul de concurs si profund dezamagit de pilotii Red Bull.
    3 0
  • Vettel clar afectat de ceea ce s-a întâmplat în Germania, acum suflă si in iaurt.
    Hamilton se stie ca este bun pe pista unda, dar este si un pilot foarte norocos care stie sa fructifice la maxim toate oportunitățile ivite.
    Sunt fan Ferrari/Vettel, dar cred ca in Germania Ferrari a pierdut ambele titluri. Sper sa ma înșel
    11 0
  • @Leo
    Sigur te inseli.
    6 10
  • octav71
    Pentru cei care considera ca nu se depaseste pe Hungaroring!
    https://www.youtube.com/watch?v=s3a1vwsWz3c
    Pentru cei care injura pilotii, desi nu sunt cu nimic mai buni decat ei, le recomand o bere rece!
    3 0
  • @ Leo
    Daca Hamilton este capabil sa fructifice la maxim oportunitatiile ivite, asta nu este noroc deloc... ci asta arata ca este un pilot foarte bun indiferent de conditii, este inteligent si descurcaret.
    4 1
  • de ce nu-l mai lasara pe kimi inca un tur?!! iar sabotaj??
    1 1
  • Boss Gore
    Unii va uitati degeaba la F1 daca nu tineti minte de la cursele trecute cate oportunitati de depasire exista la Hungaroring. Va uitati doar la tampenii jurnalistice cum ca Hungaroring seamana cu Monaco si apoi face voi deductii gresite.

    Tema pentru acasa: dupa cursa veniti si scrieti aici virajele alea in care s-au initiat atacuri.
    4 5
  • mai ZZZ ti-a venit mintea la cap?Chul tot tembel a ramas...adica gaina ametita fara habar de F1
    1 4
  • @Boss Gore
    Corect Boss Gore...am fost de 7 x la Hungaroring...si am vazut o gramada de depasiri...astia care zic ca nu se depaseste sunt total timpiti...seamana cu aia de la SKY
    3 2
  • @KIMISHOR
    sa-l urmariti pe acest adormit numit KIMI...ce face in toata cursa nu numai la start...pe linga ca nu-l ajuta pe VET nu ajuta nici echipa...o sa vedeti...cum se bate el cu doua MERC virtuale :)))) mor de ris
    2 1
  • FERRARI
    si la Ferrari sunt ordine de echipadar ul kimi nu le respecta si aici pierde Ferrari fata de MERCEDES-pierd multe puncte
    3 1
  • De depasit, se poate depasi oriunde dar mai greu pentru ca nu e prea timp pentru actiuni, ca poti inceca, e alt lucru dar lasa ca rescrii tu legile formulei 1 si noi suntem doar niste prosti care nu stim nimic. Pe astfel de circuite, depasiri se fac doar in pluton si alea putine.
    2 3
  • Boss Gore
    Daca poti initia un atac untr-un viraj inseamna ca e un viraj care se preteaza depasirilor. La Hungaroring chiar nu e problema asta, ca nu s-ar putea depasi. Virajul 1 e excelent. Virajele 2 si 3. Mai e si virajul 11.

    https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/3b/Hungaroring_circuit_1989-2002.svg/570px-Hungaroring_circuit_1989-2002.svg.png
    1 1
  • Bottas vad ca e un pilot foarte bun, nu stiu de ce il subestimeaza lumea.
    6 0
  • Boss Gore
    Nu am pus poza ca sa vedeti ca se poate depasi. Am pus poza ca sa vedeti unde sunt virajele alea. Poza sau faptul ca citesti undeva ca e pista ingusta chiar nu sunt relevante in privinta asta.
    1 0
  • Apropos de depasiri pe ploaie:
    https://www.youtube.com/watch?v=wvkrpDOf7jg
    0 1
  • Bottas nu e un pilot slab! Doar ca e pus in umbra de Lewis si de echipa, se bazeaza pe el doar atunci cand Lewis e in spate sau are probleme cu monopostul. A declarat el de ochii presei ca au voie sa se intreaca intre ei dar sincer sa fiu, el stiu clar ca nu are voie sa il depaseasca pe Lewis, cu atat mai mult ca vor maximul de puncte.
    3 0
  • haidade
    Bottas nu are voie sa il atace pe Hamilton, dar nici Hamilton nu are voie sa il atace pe Bottas. De ce? Pai cand lasi pilotii sa se bata, se poate intampla ce s-a mai intamplat intre Rosberg si Hamilton. Deci, pentru asta exista ordine de echipa care acum sunt regulamentare.

    Totusi, Bottas nu e Rosberg, nu e in stare sa mearga in acelasi ritm cu Hamilton si de asta nu prea il vedeti in situatia sa il atace pe Hamilton.
    3 1
  • Huoooo Botas, ce recidivist poate să fie!!! Rușine!!!!
    2 0
  • VJ@ Cand am zis noroc m-am referit fix la oportunitatile ivite, (SC, ploaie, greseala lui Vettel, etc.) ca le-a fructificat a tinut doar de el, exact pentru ca este bataios, incisiv, inspirat...
    Noroc pe care Vettel de exemplu nu l-a avut azi, cand conducea cursa, daca ii intra si lui atunci un SC schimba pneurile sub SC si era cursa lui, sau poate nu, daca nu reusea sa fructifice oportunitatea ivita.
    Asta zic
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru