Hamilton şi Magnussen vor începe cursa din pitlane

de Daniel Popescu
Duminica, 27.07.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton şi Kevin Magnussen vor lua startul din pitlane în Marele Premiu al Ungariei, întrucât au nevoie de noi şasiuri pentru cursă după incidentele din calificări.

Esential 2 este numarul pilotilor care vor lua startul din pitlane in Marele Premiu al Ungariei
21 este locul de pe care ar fi trebuit sa plece Lewis Hamilton in cursa din Ungaria
10 a fost locul obtinut de Kevin Magnussen in calificarile de la Hungaroring
Lewis Hamilton ar fi trebuit să plece de pe locul 21 al grilei de start în Marele Premiu al Ungariei în urma incendiului izbucnit la monopostul Mercedes în prima parte a calificărilor. Inginerii au ajuns însă la concluzia că britanicul are nevoie de un nou şasiu, pe lângă schimbarea motorului şi a cutiei de viteze. Conform regulamentului, utilizarea unui şasiu de rezervă în cursa echivalează cu startul din pitlane.

Directorul tehnic Paddy Lowe crede că inginerii Mercedes sunt aproape de a identifica exact motivele scurgerii de carburant care a condus la apariţia incendiului.

"Încă descoasem monopostul pentru a înţelege cauza scurgerii de carburant, însă simptomele au fost o pierdere a combustibilului la presiune înaltă în sistemul de injecţie directă al motorului cu combustie internă.

Această scurgere de combustibil a cauzat apoi o conflagraţie majoră care cel mai probabil a avariat întregul monopost", a declarat britanicul.

Hamilton va fi acompaniat în pitlane de Kevin Magnussen, care ar fi trebuit să ocupe locul 10 pe grila de start după ce a suferit un accident în primele minute din ultima parte a calificărilor din cauza unei averse de ploaie. Eric Boullier, directorul de curse al celor de la McLaren, a explicat că danezul are nevoie de asemenea de un nou şasiu, pe lângă înlocuirea cutiei de viteze.

"Cred că şasiul şi cutia de viteze trebuie schimbate. Aşteptăm verdictul final din partea echipei, dar la asta ne aşteptăm. Asta înseamnă că începem din pitlane", a explicat francezul.

Marele Premiu al Ungariei va avea loc duminică cu începere de la ora 15:00, ora României.

Via SkySports, Autosport

Comentarii (2)

  • Cum adica pierdere a conbustibilului la presoine inalta....noi credem in continuare ca i.a turnar cineva cu sticluta....ca dor suntem habarnisti cu studii medii sau mediocre ...sau nu mai stiu....oricum o expresie f frumoasa....chiar ma amuzat f mult
    1 2
  • Claudiu
    Dupa cum am vazut pe RTL ca ploua cred ca Ham termina cel putin pe podium chiar daca pleaca de la boxe.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru