Hamilton speră să lupte cu Rosberg pentru titlu până în ultima cursă

de Daniel Popescu
Marti, 30.09.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton şi-a exprimat speranţa de a obţine prima sa victorie la Suzuka şi de a lupta pentru titlul mondial cu Nico Rosberg până în ultima cursă a sezonului.

Esential 241 de puncte a acumulat Lewis Hamilton in fruntea clasamentului general
238 de puncte are Nico Rosberg
Lewis Hamilton a preluat conducerea în clasamentul general după victoria obţinută în Singapore, însă are un avantaj fragil de numai trei puncte în faţa lui Nico Rosberg.

Pilotul echipei Mercedes priveşte cu încredere spre Marele Premiu al Japoniei şi speră să obţină prima sa victorie la Suzuka, dar şi să continue lupta cu coechipierul său până în ultima cursă din Abu Dhabi.

"Singapore a egalizat lucrurile în campionat şi sper să avem o luptă directă până în Abu Dhabi. Suzuka este unul dintre circuitele care le plac cel mai mult piloţilor. Anul acesta avem un monopost extraordinar şi sper să reuşesc în sfârşit să am o şansă la prima poziţie. Toţi marii piloţi din Formula 1 au câştigat la Suzuka de la sosirea în sport în anii '80 şi sunt determinat să-mi adaug numele pe listă în acest weekend", a declarat britanicul.

Între timp, Rosberg este în continuare dezamăgit de abandonul suferit în Singapore, însă este determinat să obţină un rezultat cât mai bun în Japonia pentru a rămâne în lupta pentru titlul mondial.

"Să fiu privat de şansa la un rezultat bun chiar înainte să ajung pe grila de start este ceva greu de acceptat, am pierdut multe puncte în lupta pentru titlu.

Nu pot nega însă efortul echipei. Merg la fabrică şi văd cât de mult munceşte toată lumea, aşa că este clar că şi ei vor rezultate la fel de mult ca mine. Am încredere în colegi că vom îmbunătăţi fiabilitatea şi ştiu că totul va fi bine", a precizat germanul.

Via Daily Telegraph

Comentarii (5)

  • Si Hamilton a fost privat de sansa de a lupta pentru victorie in Australia,Germania si Ungaria din cauza unor erori banale ale echipei si in Monaco si Belgia din cauza manevrelor josnice ale colegului si desi a fost dezamagit atunci a reusit sa treaca peste asta.Frustratul de rosberg in loc sa priveasca in viitor continua sa se planga in continuare si sunt sigur ca daca va pierde campionatul va spune ca din cauza cursei de la Singapore a pierdut .Cand nu ai valoare e mai usor sa spui ca ai ghinion decat ca esti slab
    19 13
  • cu speranta ramane, n-are moaca de campion, se va consola cu locul doi in cel mai bun caz si cu un cos cu banane
    12 5
  • fie ca Ros sa bata,asa!FORTA SQUDERIA!!!
    6 7
  • mobius
    Cat de usor uita lumea despre lamentarile lui Hamilton (cele doua cazuri amintite, sunt dintre cele care se pot intampla oricui si oricand; sa spui ca un pilot poate sa intre deliberat in altul pentru a-l afecta este o aberatie pentruca nu poti sti niciodata cum se va termina actiunea). Infatuarea lui nu are limite, reuseste sa ma uimeasca de fiecare data. Intr-o situatie normala ar fi castigat maximum sapte puncte, dar se considera mai bun pentru ca a castigat douazecisicinci puncte in fata unui concurent care nu a putut participa la competitie, un concurent care nu i-a putut da replica.
    4 11
  • @mobius
    Mai mult te lamentezi tu ..si asta deoarece atat iti permit neuronii pierduti inte-o viata ratata in care nici f1 nu te mai ajuta cu vreo satisfactie.
    7 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru