Hamilton speră să semneze în acest an prelungirea contractului cu Mercedes

de Daniel Popescu
Vineri, 25.07.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton este optimist că până la sfârşitul anului îşi va prelungi contractul cu Mercedes, în timp ce Sebastian Vettel a minimalizat potenţiala ofertă primită de la echipa germană.

Esential 2015 este anul in care expira contractul lui Lewis Hamilton cu Mercedes
Contractul lui Lewis Hamilton cu Mercedes urmează să expire la sfârşitul sezonului următor, însă pilotul afirmă că este pregătit să-şi dea acordul pentru prelungirea înţelegerii pe termen lung, la numai o săptămână după ce coechipierul său Nico Rosberg a făcut acest lucru.

Pilotul Mercedes afirmă că vrea să rămână la echipă şi că speră ca noul acord să fie semnat până la finalul anului.

"Sunt sigur că se va întâmpla ceva în acest an, dar acum nu este momentul potrivit să mă concentrez pe asta. Le-am spus că nu trebuie să-şi facă griji, nu mă văd în altă parte. Le-am spus lui Paddy Lowe (n.r - directorul tehnic) şi Toto Wolff (n.r - director de motorsport) că vor fi primii care vor afla dacă vorbesc cu altcineva. Dar le-am spus că nu este cazul, pentru că vreau să vorbesc cu ei. Mi-am arătat interesul, nu am vorbit încă, dar echipa ştie că vreau să continui şi au spus clar că vor acelaşi lucru", a declarat britanicul citat de agenţia de presă Reuters.

Cred că fiecare ofertă trebuie luată în considerare, dar nimic nu s-a schimbat.

Sebastian Vettel
Pilot Red Bull
Helmut Marko, consultantul Red Bull, a dezvăluit recent că Mercedes l-a abordat pe Sebastian Vettel în perspectiva unui contract pentru sezonul 2016.
Cvadruplul campion mondial nu a negat direct informaţia, însă a lăsat să se înţeleagă că nu are un plan concret de viitor.

"Cred că fiecare ofertă trebuie luată în considerare, dar nimic nu s-a schimbat. Aşa că încă nu vorbesc despre astfel de lucruri. Nu ştiu ce surse are sau nu Marko, dar par să varieze", a precizat pilotul Red Bull.

Via Reuters, Autosport

Comentarii (5)

  • ovidiu15081982
    Cel mai bine pentru el acum ar fi sa ramana la Mercedes !!! McLaren va avea o masina competitiva abia in sezonul 2017 - 2018 oricat de constiinciosi ar fi japonezii !!!! Oricum Mclaren sunt disperati pt la anul....au nevoie de un pilot de top..cu Button si Magnussen..greu e tot !!
    3 2
  • Nu era o stire parca saptamana trecuta ca nu se grabeste sa semneze cu Mercedes, ca mai are un an a dispozitie?
    3 0
  • bla bla pentru mass media ...

    Ham da niste declaratii ambigue,
    eu zic k nu-I exclus sa plece la finele lui 2015 ... dar depinde foarte mult cum se va termina acest sezon

    cred k nu o semneze nimik pana la sfarsitul sezonului
    2 0
  • button
    button e pilot de top. Normal ca nu se vede asta daca mclaren e asa jos, dar e vorba de un campion mondial care s-a impus fara probleme in fata lui barichello si care a adunat in doua sezoane din trei mai multe puncte decat hamilton. Ce vreti de la el ca sa il considerati de top, sa se bata cu caramida in piept ca altii?
    7 2
  • Cred ca Lewis vrea sa vada ce va face McLaren cu motoare Honda anul viitor si de aceea ezita sa isi prelungeasca intelegerea cu cei de la Mercedes. Nemtii si-au dat seama de lucrul acesta si fac presiuni prin declaratii de genul ca ar fi interesati de Vettel, lucru care oricum este adevarat mai ales in cazul in care Hamilton decide sa plece.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru