Hulkenberg: "2014 este cel mai bun sezon din cariera mea"

de Daniel Popescu
Marti, 22.07.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nico Hulkenberg afirmă că sezonul 2014 este cel mai bun din întreaga sa carieră. Germanul ocupă locul şapte în clasamentul general.

Esential 69 de puncte a obtinut Nico Hulkenberg in primele 10 curse ale sezonului
5 este locul ocupat de Force India in clasamentul constructorilor
Revenirea lui Nico Hulkenberg la Force India după un an petrecut la Sauber a fost de bun augur, în condiţiile în care echipa lui Vijay Mallya traversează o perioadă bună.

În primele 10 curse ale sezonului, germanul a obţinut 69 de puncte, cu care ocupă locul şapte în clasamentul general. În acest context, el afirmă că traversează cel mai bun sezon din întreaga sa carieră.

"Până acum a fost un sezon grozav, cel mai bun an al meu în Formula 1 şi, de asemenea, cel mai bun an pentru echipă. Monopostul a funcţionat bine pe orice tip de circuit, aşa că dacă vom continua în acelaşi mod cred că putem avea şi o a doua jumătate de sezon bună. Există şi alte noi dezvoltări care vor veni, în special din punct de vedere aerodinamic, aşa că asta ne va ajuta să rămânem competitivi", a declarat el.

Am câştigat puncte în fiecare cursă şi suntem în mijlocul unei lupte echilibrate în campionat.

Vijay Mallya
Coproprietar Force India
Coechipierul său Sergio Perez a contribuit de asemenea la rezultatele celor de la Force India, care ocupă locul cinci în clasamentul constructorilor cu 98 de puncte, la numai 18 puncte în spatele Scuderiei Ferrari.
Tocmai de aceea, Mallya este la rândul său încântat de parcursul echipei.

"Întrega echipa trebuie să fie mândră de performanţa noastră din prima jumătate a sezonului. Am câştigat cu 39 de puncte mai mult decât în aceeaşi perioadă a anului trecut şi aceasta este o dovadă de consecventă. Am câştigat puncte în fiecare cursă şi suntem în mijlocul unei lupte echilibrate în campionat. Forţăm pentru a deveni şi mai competitivi, dar cu siguranţă am furnizat rezultate în primele 10 curse", a precizat el.

Via F1Fanatic

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru