Încă o fisă: Ferrari va introduce un nou update pentru motor în Canada: "Trebuie să înţelegem de ce nu avem performanţe în calificări"

de Daniel Popescu
Marti, 31.05.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari intenţionează să introducă un nou update pentru motor cu ocazia cursei din Canada, însă admite că trebuie să înţeleagă lipsa de performanţe din calificări.

Ferrari nu a reuşit încă să obţină nicio victorie în 2016, în ciuda ambiţiilor premergătoare noului sezon, când oficialii afirmau că vizează un asalt pentru titlul mondial.

Îmbunatăţirile la motor introduse cu ocazia Marelui Premiu al Rusiei nu au avut efectul scontat, astfel că Ferrari analizează posibilitatea de a introduce un nou update cu ocazia cursei din Canada de la sfârşitul săptămânii viitoare.

"Vom aduce câteva noutăţi pe frontul unităţii de propulsie. Dar nu ştim încă dacă vom utiliza jetoane sau nu. Vorbim cu FIA pentru a decide ce vom face", a explicat şeful Maurizio Arrivabene.

Urmareste Automarket
Pe de altă parte, Ferrari admite că unul dintre motivele pentru care nu reuşeşte să obţină victorii este performanţa sub aşteptări din calificări.
Scuderia a dezamăgit în calificările din Spania şi Monaco, iar Arrivabene admite că pentru moment nu are o explicaţie clară în acest sens.

"A fost povestea de la Barcelona şi, de asemenea, şi cea de la Monaco. Problema este acolo, sâmbătă după-amiază. Trebuie să încercăm să înţelegem, pentru că este absurd ca un monopost cu o anumită performanţă în Q1 şi Q2 nu este capabil să repete asta în Q3", a adăugat el.

Via Motorsport

Comentarii (10)

  • Absurd
    Monopostul nu poate obtine aceleasi performante in Q3 ...vai mama lor de piloti, monopostul fuge doua Q-uri bine, altul nu .
    10 8
  • M-am cam saturat de acestia, dau din gura mereu la inceput de grand prix , care nu are legatura cu realitatea. Sezon compromis pentru Feraristi ...
    14 2
  • ,,Trebuie să înţelegem de ce nu avem performanţe în calificări" -ca in cursa aveti.
    5 3
  • Ba baieti, partea proasta e ca nu prea mai performati nici duminica...La Monte-Carlo mai intelegi situatia,ca n-ai pe unde sa treci. Da' ce ne facem ca nu suntem in stare sa depasim un Red Bull la Barcelona? Condus de catre cine, cel mai tanar pilot din F1? Pai daca te bat si taurii, cum vrei tu sa-i pui probleme lu' Hamilton, sau Rosberg?
    22 4
  • Ha,ha,ha...
    Am mai scris si in alt post...au incercat prea multe in prea multe parti ale monopostului si au cam dezechilibrat tot. Iar faptul ca nici ei nu inteleg ce se intampla,spune cam tot ce era de spus...fail ! Daca asta e directia acum,ma intreb ce vor face anul viitor ?!
    10 3
  • Cam are dreptate Ha,ha,ha, oi fi eu fan ferrarist dar uite ca au umblat peste tot fara cap si cam aia e, adevarul este ca daca in calificari s-ar califica pe un loc 1-2, doar atunci ar avea sanse sa se bata cu Mercedes. In cursa, mi s-au parut relativ egali cu Mercedes, alteori chiar mai buni insa din ce vad, rar vad depasiri intre 2 masini aproximativ egale.
    8 1
  • bernie
    Un "update" bun ar fi sa-l schimbe de urgenta pe infatuatu ala de raikonen.
    12 10
  • mobius
    Faptul ca Raikonen merge uneori mai bine decat coechipierul, spune, dupa mine ca problema este partial la monopost. Cauzele insucceselor echipei Ferrari trebuie cautate la primul pilot si mai ales la strategia echipei pe termen lung (Arivabene) si pe termen scurt (staful tehnic).
    7 5
  • UPDATE
    cel mai bun UPDATE este ,sa-l inlocuiasca pe RAIKONEN cu VERSTAPEN!
    7 11
  • Oh nuuuu! nu inca unul :((((
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru