Încă o şansă: Hamilton poate folosi din nou motorul cu defecţiuni din China

de Daniel Popescu
Luni, 25.04.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes a anunţat că Lewis Hamilton va putea foloisi din nou unitatea de propulsie la care a avut defecţiuni tehnice în calificările de la Shanghai.

Lewis Hamilton a fost nevoit să ia startul de pe ultima poziţie a grilei de start în Marele Premiu al Chinei, ca urmare a unei defecţiuni tehnice la sistemul MGU-H în calificări.

Britanicul a fost nevoit să utilizeze o a doua unitate de propulsie în cursă, însă Mercedes a analizat cauzele problemei la fabrică şi, în cele din urmă, a identificat cauza problemei. Întrucât aceasta a putut fi remediată, unitatea de propulsie va putea fi utilizată din nou de Hamilton în următoarele curse.

"Sistemul MGU-H a fost scos, iar noi suspectăm că problema este asociată cu izolarea. Turbochargerul va fi de asemenea înlocuit, pe lângă pompele de ulei, întrucât am găsit resturi în sistemul de alimentare. Prin aceste remedieri, această unitate de propulsie va rămâne la dispoziţia pilotului şi va ajunge la Soci ca unitate de rezervă", precizează Mercedes într-un comunicat de presă.

Marele Premiu al Rusiei este programat în perioada 29 aprilie - 1 mai.

Via Mercedes

Comentarii (2)

  • Nice
    1 0
  • ca sa fie sigur ca isi ruineaza toate sansele la titlu
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru