Informaţii proaspete despre Schumacher: "Sperăm ca într-o zi să fie din nou alături de noi"

de Daniel Popescu
Miercuri, 17.02.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Managerul lui Michael Schumacher a făcut primele precizări despre starea de sănătate a septuplului campion mondial, afirmând că speră ca acesta să revină la un moment dat la o viaţă normală.

Localitatea germană Marburg găzduieşte în această perioadă o expoziţie specială cu fotografii din colecţia privată a lui Michael Schumacher, la mai bine de doi ani de la accidentul de schi suferit de septuplul campion mondial.

Cu această ocazie, Sabine Kehm, managerul fostului pilot german, a făcut primele declaraţii despre acesta după o lungă perioadă de timp în care a refuzat să discute cu presa.

Chiar şi aşa, Kehm a evitat să dezvăluie care este actuala stare de sănătate a lui Schumacher, limitându-se să afirme că speră ca acesta să-şi revină la un moment dat.

Urmareste Automarket
"Schumacher este pilotul cu cel mai mult succes în istorie şi, în zile precum aceasta, este bine să ne amintim de asta.
Sigur, Schumacher nu este aici şi sigur că ne este dor de el. Ştim ce s-a întâmplat şi nu putem schimba asta. Trebuie să acceptăm situaţia şi să sperăm cu tot ce avem ca într-o zi va reveni alături de noi cu sprijinul şi răbdarea noastră. Cursele au fost viaţa lui şi nimeni nu ar fi vrut mai mult decât el să fie aici"
, a declarat ea.

Prin prisma declaraţiei sale, Kehm pare însă mai degrabă resemnată că starea de sănătate a lui Schumacher nu se va îmbunătăţi radical.

Via Daily Telegraph

Comentarii (12)

  • Se confirma spusele lui Montezemelo... starea omului astuia nu se imbunatateste deloc...

    Urat...
    8 0
  • Toate cele bune Champ...
    5 0
  • ce e proaspat in stirea asta ?
    0 0
  • Ce stire.
    0 0
  • @automarket

    RedBull a prezentat culorile monopostului 2016

    merita o mentiune pe site ...
    https://twitter.com/redbullracing
    5 0
  • Sal, s-a bosorogit rau site-ul acesta . Pana dati o stire vai de ea.....
    3 0
  • aloooo automarket...a prezentat redbull...ce faceti??
    http://f1grandprix.motorionline.com/red-bull-racing-f1-ecco-la-nuova-livrea-2016/
    0 0
  • Stie cineva cine va transmite F1 in Romania?
    2 0
  • @Stan: Pentru moment, nicio televiziune nu a cumparat drepturile pentru 2016. Cei de la Dolce Sport au confirmat insa ca negociaza.
    6 0
  • Ca sa vezi cat de "important" a inceput sa devina F1.
    Urmeaza ca dupa 25 de ani nici RTL sa numai transmita si atunci chiar ca numai in chineza o sa mai urmarim acest sport superb!
    Grazz celor care au distrus farmecul acestul sport magnific!
    3 1
  • GTS FZR 2000
    Este cel putin stupida situatia in care ne aflam acuma, cei de la Dolce scuze dar sunt execrabili, nu le inteleg disperare de a cumpara aceste drepturi, plus lumea nu este interesata sa-si schimb providerul de TV, este ceva mai complicat ca optiunea oferita de telefoanele mobile. Ar fi fost chiar super sa fie iarasi cumparat de TVR si sincer, scuze tuturor, dar nu aveau nevoie de un comentator. Asta nu inteleg nimeni, avem comentatori stupizi care nu inteleg nici ce se intampla pe ecran, care discuta despre iubite si nu stiu ce alte rahaturi... scuze nu este nevoie ca cineva sa comentez cursa de pe ecran. De fapt, idea de baza este simpla: doar sa dea cursa, poate si niste FP ar fi super, dar deh vise pentru moment. Eu nu m-a uitat decat o singura cursa la Dolce si nu stiam cum sa fug de rahatul ala de comentariu, scuze dar sunt mediocrii. Si la Digi a fost la fel, comentatorii erau pe langa, la TVR si mai rau, dar macar TVR si Digi sunt ceva mai puternici pe piata din Ro. Cat despre alte competitii scuze, toate sunt superbe, si interesante chiar daca nu imi plac mie, dar in Ro, marea majoritate a fanilor sunt... si sustin fotbalul... din pacate.

    P.S. Disperare mare pe Dolce, nu prea le creste cota de piata si spera ca daca iau Formula 1 sa le urce... poate sa se tripleze? Vise umede baieti... nimic altceva.
    4 1
  • Dolce au avut F1 doi ani. Ti se pare ca s-a ingramadit lumea sa se mute la ei? Eu mai am contract cu ei la tel mobila pana-n noiembrie, dupa care ii pup din mers, cat despre serviciile de televiziune...nu trec la ei nici daca cumpara toate competitiile sportive din lume si punct.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru