Kubica insistă că poate reveni în Formula 1

de Daniel Popescu
Miercuri, 23.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Robert Kubica rămâne încrezător că va fi capabil să revină în Formula 1, chiar dacă se pregăteşte de raliuri şi are în continuare problemele de mobilitate la braţul drept.

Robert Kubica va concura în acest an în Campionatul European de Raliuri şi a primit deja o ofertă pentru participarea în Campionatul Mondial de Turisme în 2014, însă pilotul polonez nu este încă pregătit să renunţe la visul de a reveni în Formula 1.

Într-un interviu acordat publicaţiei F1 Racing, fostul pilot al echipelor BMW-Sauber şi Renault afirmă că mobilitatea braţului drept se îmbunătăţeşte constant, element care îl determină să creadă că la un moment dat va putea concura din nou în Marele Circ.

"Cred în continuare că pot reveni. Nu este doar un vis. Acum există unele limitări şi nu pot pilota monoposturi, dar acestea sunt mai mici decât par din exterior. Lucrurile se îmbunătăţesc. Nu eram la fel acum şase luni şi nici acum trei luni. Iar condiţia mea se îmbunătăţeşte lent datorită raliurilor şi curselor pe circuit, dar mai este mult până departe", a declarat el.

Urmareste Automarket
Totuşi, el a admis că mobilitatea braţului drept nu va reveni niciodată la nivelul de dinaintea accidentului suferit în raliuri în urmă cu aproape doi ani.

"Principala problemă este limitarea mobilităţii braţului şi a funcţionalităţii degetelor mele.

Dar sunt convins că încet-încet îmi voi reveni. Nervii au nevoie de mult timp, dar observ procesul chiar dacă este lent. Sunt sigur că această problemă nu se va rezolva complet, dar asta nu va reprezenta o mare problemă", a adăugat el.

Via SkySports

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru