Lotus: "Depunem eforturi majore pentru a concura în curse"

de Daniel Popescu
Joi, 27.08.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lotus a admis că traversează o perioadă dificilă din punct de vedere financiar şi că este un efort major să aducă monoposturile la curse.

In fiecare săptămână este un efort major să aducem monoposturile pe circuit.

Alan Permane
Director operatiuni Renault
Lotus întâmpină dificultăţi majore din punct de vedere financiar, iar ultima problemă a apărut chiar la Marele Premiu al Belgiei de la sfârşitul săptămânii trecute, când monoposturile au fost sechestrate în paddock din cauza unui conflict cu Charles Pic.

Fostul pilot de rezervă solicită plata unor despăgubiri de 750.000 de euro pentru că echipa nu a respectat numărul de sesiuni de antrenamente la care ar fi trebuit să ia startul. Cele două părţi nu au ajuns încă la o înţelegere, însă monoposturile şi echipamentele au fost trimise deja spre Enstone cu camioanele echipei, iar Lotus speră să poată concura în Marele Premiu al Italiei.

Alan Permane, directorul operaţiunilor de cursă al Lotus, a admis însă că echipa traversează cea mai dificilă perioadă din punct de vedere financiar.

"Am avut un sezon foarte, foarte dificil.

Este cel mai prost sezon pe care l-am avut din punct de vedere financiar, am economisit componente şi în fiecare săptămână este un efort major să aducem monoposturile pe circuit", a declarat el pentru postul de televiziune SkySports.

Speranţele celor de la Lotus se leagă de achiziţionarea echipei de către cei de la Renault, iar Permane a admis că acest lucru ar reprezenta un nou capitol. "Echipa este entuziasmată despre asta. I-am primi cu braţele deschise. Avem un parteneriat grozav (n.r - pentru motoare) cu Mercedes, dar ar fi fantastic să fim o echipă de uzină", a adăugat el.

Via SkySports

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru