Lotus: "Grosjean este liber să plece, dar credem că va rămâne la echipă"

de Daniel Popescu
Miercuri, 22.10.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lotus a dezvăluit că Romain Grosjean poate părăsi echipa din cauza rezultatelor modeste înregistrate în acest sezon, însă proprietarul Gerard Lopez este încrezător că francezul îşi va prelungi contractul.

Grosjean are o clauză care îi permite să părăsească echipa pe baza faptului că nu am obţinut performanţe.

Romain Grosjean
Pilot Lotus
Romain Grosjean nu a decis încă dacă va rămâne la Lotus şi în sezonul următor, însă este în continuare liber să plece în cazul puţin probabil în care va avea parte de o ofertă tentantă.

Gerard Lopez, proprietarul echipei britanice, afirmă că pilotul are o clauză prin care poate pleca din cauza rezultatelor modeste înregistrate în acest an. Grosjean a obţinut doar opt puncte în primele 16 curse ale sezonului după ce a terminat de numai două ori în top 10.

"Nu mă aştept la schimbări. Grosjean are o clauză care îi permite să părăsească echipa pe baza faptului că nu am obţinut performanţe. Este cazul acestui an, nu suntem în limitele stabilite de contractul său. Ar fi liber să plece dacă ar vrea", a declarat omul de afaceri luxemburghez.

Cred că în acest stadiu este sfătuit să rămână, având în vedere schimbările pe care le facem pentru anul viitor.

Gerard Lopez
Proprietar Lotus
Lopez anticipează însă că Grosjean îşi va prelungi contractul şi se bazează pe perspectivele de viitor ale echipei după oficializarea înţelegerii cu Mercedes pentru furnizarea motoarelor.

"Îl cunosc pe Grosjean de suficient timp pentru a şti că, dacă ar pleca, ar pleca la o echipă care poate lupta pentru victorii.

Cred că în acest stadiu este sfătuit să rămână, având în vedere schimbările pe care le facem pentru anul viitor. Vom vedea, dar nu cred că vor exista schimbări. Aş sugera cu putere că va fi la fel. Aceasta este direcţia în care mergem", a adăugat el.

Lotus a anunţat anterior că Pastor Maldonado va rămâne la echipa şi în sezonul 2015.

Via GPUpdate

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru