Lotus: "Grosjean va fi confirmat foarte curând pentru sezonul 2015"

de Daniel Popescu
Vineri, 24.10.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Prelungirea contractului lui Romain Grosjean cu Lotus pentru sezonul 2015 a devenit o simplă formalitate, potrivit şefului echipei britanice.

Grosjean este în pole position şi sincer să fiu mai sunt doar câteva detalii de pus la punct.

Frederico Gastaldi
Sef Lotus
Lotus este pe punctul de a-şi definitiva linia de piloţi cu care va aborda sezonul 2015 al Formulei 1. După ce anterior a confirmat continuarea parteneriatului cu Pastor Maldonado pentru cel puţin încă un an, britanicii pun la punct ultimele detalii ale contractului lui Roman Grosjean.

Un anunţ oficial este aşteptat foarte curând, potrivit şefului Frederico Gastaldi, care este entuzismat de direcţia în care merge echipa după anunţul că va utiliza motoare Mercedes începând de anul viitor.

"Grosjean este în pole position şi sincer să fiu mai sunt doar câteva detalii de pus la punct. Ne aşteptăm să facem un anunţ foarte curând. La fel ca şi în cazul confirmării noului pachet tehnic, s-au întâmplat multe în birourile de la Enstone, la fel ca şi în paddock. Totul arată foarte bine pentru ca echipa să meargă înainte", a declarat el.

Suntem foarte aproape să putem anunţa ceva.

Romain Grosjean
Pilot Lotus
La rândul său, Grosjean a confirmat că este foarte approape de finalizarea negocierilor cu Lotus pentru sezonul următor, însă insistă că nu are niciun motiv să se grăbească să pună semnătură pe noul acord.

"Poate facem asta deoarece credem că este distractiv să lăsăm presa să speculeze! Sincer să fiu, suntem foarte aproape să putem anunţa ceva, dar nu există nicio presiune privind momentul în care trebuie să spunem ceva", a explicat francezul.

Via Adam Cooper

Comentarii (4)

  • Articol foarte interesant despre posibilitatea ca Audi sa vina in F1 din 2016 si sa renunte la Le Mans si DTM. Cititi-l. Il recomand cu convingere.

    http://www.autoexpress.co.uk/audi/89171/audi-to-join-f1-in-2016
    4 4
  • Sper sa ma insel, dar singura problema clara pentru anul viitor va fi motorul Mercedes, care cu toate ca va fi mult mai puternic decat motorul de renault megane de serie care il are Lotus acum, totusi va fi mai lent decat cel pe care il va avea echipa de uzina Mercedes.
    8 2
  • rommyF1
    audi studiază de ceva ani posibilitatea de a intra în F1, bine ar fi să vină şi cu maşină
    4 0
  • rommyF1
    la motoare stau bine, dar la doresc să nu se întâmple ca la toyota
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru