Luptă echilibrată între Red Bull și Ferrari: Ricciardo și Vettel, cel mai rapizi în antrenamentele din Ungaria

de Daniel Popescu
Vineri, 27.07.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Daniel Ricciardo și Sebastian Vettel au fost cei mai rapizi în antrenamentele de vineri de la Hungaroring, în care Red Bull și Ferrari au fost foarte apropiate, iar Mercedes a ocupat doar locurile 5 și 6.

Red Bull Racing este considerată principala favorită la victorie în Marele Premiu al Ungariei, însă Ferrari a oferit o replică pe măsură în antrenamentele de vineri, ceea ce ridică semne de întrebare.

Prima sesiune a fost una foarte echilibrată, iar Daniel Ricciardo a stabilit cel mai bun timp după ce a fost cronometrat cu 1:17.613.

Pilotul echipei Red Bull a fost însă cu numai 0.079 secunde mai rapid decât Sebastian Vettel, în timp ce coechipierul său Max Verstappen a ocupat locul 3 la doar 0.088 secunde. Ceva mai lent a fost Kimi Raikkonen, care a ocupat locul 4 în fața celor doi piloți Mercedes, Lewis Hamilton și Valtteri Bottas.

Numeroși piloți au ieșit în decor, însă cele mai mari probleme le-a avut Nico Hulkenberg, care a suferit o aparentă defecțiune tehnică la motorul monopostului Renault.

În a doua sesiune a fost rândul lui Vettel să se impună după ce cronometrul s-a oprit la 1:16.834, însă piloții Red Bull au fost aproape: Verstappen și Ricciardo au terminat la numai două zecimi de pilotul german. Raikkonen și-a trecut din nou în cont locul 4, la fel cum Hamilton și Bottas au ocupat din nou locurile 5 și 6.

Calificările pentru Marele Premiu al Ungariei vor avea loc sâmbătă la ora 16:00, în timp ce cursa este programată duminică de la ora 16:10.

Ungaria - Rezultate Antrenamente 1:

Ungaria - Rezultate Antrenamente 2:

Comentarii (8)

  • forzza ferrari
    12 8
  • merceres si-a ascuns forma... sau nu?
    0 0
  • Cel putin un rosu si un bleumarin pe podium.
    1 1
  • Tot Rbr e in fata, asta e, m-am resemnat, desi cred ca si Mercedes e mai in fata decat atat.
    2 2
  • Force India a intrat in administrare se pare, de ieri.
    2 0
  • Cei de la Ferrari sunt favoriti pentru aceasta cursa.Au un monopost care merge foarte bine pe orice circuit
    1 0
  • Pe un circuit ca Hungaroring, cei de la RBR ar trebui sa aiba cel putin 1s in fata celor de la Ferrari & Mercedes, desi este doar o diferenta teoretica. Oricare dintre cele trei echipe are o sansa foarte buna aici, dar cred ca cei de la Ferrari vor iesi in fata. Cursa in schimb... daca Vettel nu abandoneaza ca prostul ar putea sa fie o victorie usoara pentru Ferrari, mult mai usoara ca cursa trecuta, din Germania.
    1 1
  • Bai cat noroc pe Mercedes, incredibil asa ceva!
    Lewis se vede ca este cel mai bun decat restul pe ploaie, sectorul 2 slab si de unde a reusit el sa scoata un sector 3 atat de bun....Ce sa zic, asta e, pana aici le-a fost celor de la Ferrari, Mercedes sunt pe ascendent moral chiar daca Ferrari sunt mai rapizi, cel putin in ultimele 3 curse.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru