Maldonado îl acuză pe Verstappen de "încălcarea regulilor" în duelul din Austria

de Daniel Popescu
Luni, 22.06.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pastor Maldonado susţine că Max Verstappen a încălcat regulamentul în timpul duelului care a decis ocupantul locului şapte în Marele Premiu al Austriei.

Pastor Maldonado şi Max Verstappen au fost protagoniştii unui duel spectaculos în momentele de final ale Marelui Premiu al Austriei.

Datorită unei strategii diferite, pilotul echipei Lotus l-a ajuns din urmă pe rivalului său de la Toro Rosso şi a reuşit să-l ddepaseasca, nu înainte însă de a se apăra într-o manieră considerată neregulamentară de venezuelean.

"Nu aş spune că a fost agresiv, dar nu a respectat cu adevărat regulile. Trebuie să laşi ceva spaţiu pentru celălalt monopost, iar el nu a respectat asta. Când am observat, mi-am spus că trebuie să fiu mai atent şi mai agresiv. A fost la limită de câteva ori, dar a fost în regulă", a declarat el la finalul cursei.

În schimb, Verstappen afirmă că a apreciat intensitatea duelului cu pilotul venezuelean, în ciuda faptului că a fost învins de acesta.

"M-am bucurat. Nu am putut vedea ce s-a întâmplat până la urmă. Nu m-am putut uita în spate pentru că încercam să controlez monopostul.

Cu ritmul pe care îl avea m-am gândit că îl voi ţine două tururi şi atât, dar l-am ţinut în spate timp de câteva tururi şi mi-a plăcut", a explicat el. 

Comentarii (2)

  • Uite cine vb de agresivitate?! Un fel de hotul striga hotul. Iar Maldonado a profitat de puterea Mercedes, altfel nu ajungea la nasul lui Max.
    14 1
  • Aoleu, s-a gasit Maldonado sa comenteze.
    Cred ca e primul adversar pe care il are pentru pozitie si nu da cu el de gard.
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru