Massa, entuziasmat de podiumul obţinut în faţa propriilor suporteri

de Daniel Popescu
Luni, 10.11.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Felipe Massa este încântat de locul trei ocupat în Marele Premiu al Braziliei, performanţă obţinută în ciuda unei penalizări şi a faptului că a greşit garajul la una dintre opririle la boxe.

Esential 98 de puncte a acumulat Felipe Massa in clasamentul general
8 este locul ocupat de Felipe Massa in clasamentul general
2 podiumuri a obtinut Felipe Massa in acest sezon
Încurajat frenetic de suporterii prezenţi în tribune, Felipe Massa a urcat pe podiumul de premiere în Marele Premiu al Braziliei.

Plecat de pe locul trei al grilei de start, brazilianul a avut parte de mai multe peripeţii, printre care o penalizare de cinci secunde pentru depăşirea vitezei maxime în pitlane şi oprirea la garajul McLaren la una dintre iopririle la boxe. În acest context, Massa consideră că performanţa sa este una majoră.

"Cred că cursa a fost grozavă, la fel ca tot ce s-a întâmplat în cursă. Am avut o penalizare, cinci secunde pentru depăşirea vitezei la boxe, şi am oprit la boxa McLaren pentru că era similară şi mecanicii se pregătiseră înaintea garajului meu.

dar monopostul a fost fantastic, aşa că sunt recunoscător pentru ritmul pe care l-am avut", a declarat el.

Massa a explicat că a greşit boxa pentru că la Interlagos garajul celor de la Williams a fost amplasat într-un loc diferit faţă de restul sezonului, dar şi pentru ca mecanicii McLaren au combinezoane argintii deschis, foarte asemănătoare cu cele albe purtate de mecanicii Williams.

"Am oprit în boxa McLaren pentru că pentru această cursă au schimbat garajul nostru şi suntem mai mult la mijloc, iar cei de la McLaren au culori similare. Nu alb, dar înţelegeţi voi. Am crezut că este garajul nostru", a adăugat el.

Via Reuters

Comentarii (6)

  • ovidiu15081982
    un sezon slabut la ce masina a avut...si experienta acumulata....poate la anul va fi un pic mai bine ! Oricum Bottas e cu mult peste el !
    5 9
  • bravo Masa, macar acasa ai aratat ca poti si tu
    7 1
  • S-a descurcat foarte bine in cursa de casa iar faza cu trecutul prin boxa McLaren, eh un evenimen minor, comic totusi :) Mi se pare ca si "sefa" Claire Williams a ras la faza aia :P
    12 0
  • Un mare BRAVO pentru Massa ! Felicitari, daca nu aveai penalizarea aceea stupida, ii prindeai cu un tur din urma pe macaronarii care te-au dat afara anul trecut ... oricum ai reusit sa le dai muie !!!!
    9 8
  • Ferrari
    @(89) a ras si ea...... si la final cred ca a ras si mai bine!
    5 2
  • poate la anul vedem un Massa din 2008.
    7 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru