Massa: "În locul lui Alonso aş merge la Mercedes, nu la McLaren"

de Daniel Popescu
Sambata, 20.09.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Felipe Massa consideră că Fernando Alonso ar comite o greşeală dacă ar reveni anul viitor la McLaren şi susţine că Mercedes ar reprezenta o soluţie mai bună în cazul unei plecări de la Ferrari.

In locul lui Alonso nu aş merge la McLaren. La Mercedes, da. La Red Bull, nu ştiu.

Felipe Massa
Pilot Williams
Viitorul lui Fernando Alonso la Ferrari este din nou în dubiu după ce spaniolul a avut o reacţie virulentă la adresa zvonurilor potrivit cărora ar urma să facă o rocadă cu Sebastian Vettel de la Red Bull Racing, sugerând că informaţiile au fost plasate de cineva din cadrul Scuderiei.

Singura echipă care îl curtează în mod public pe Alonso este McLaren, însă fostul său coechipier Felipe Massa îi recomandă să aleagă Mercedes în locul acestei opţiuni.

"Nu mă surprinde ceea ce se întâmplă la Ferrari. Sincer, sper să se întâmple numai lucruri bune la Ferrari. Dar în locul lui nu aş merge la McLaren. La Mercedes, da. La Red Bull, nu ştiu. Ar trebui să plece numai la o echipă care poate câştiga şi cred că McLaren şi Honda nu vor câştiga anul viitor, chiar dacă vor fi un cuplu bun", a declarat pilotul echipei Williams.

Cu toate acestea, brazilianul anticipează că Alonso va rămâne pentru cel puţin încă un sezon alături de Ferrari, mai ales că o plecare fără niciun trofeu în cinci ani ar fi percepută drept un eşec.

"Da, s-ar putea spune asta.

Dar Alonso ştie ce trebuie să facă, nu este prost. Cred că va continua la Ferrari anul viitor, dar niciodată nu poţi să ştii ce se va întâmpla", a adăugat el.

Via F1Zone

Comentarii (7)

  • Ha,ha,ha...
    Mai taci draq,le stii tu pe toate si defapt nu faci mai nimic!Zi merci ca ai mancat o paine buna cat ai fost la Ferrari fara sa faci mare branza,mai ales in ultimii ani!

    Acum vin aia desteptii sa spuna ca testa pentru Alonso...normal !Acum pt cine mai testeaza?! ;)
    7 14
  • aia destepti spun ca Alonso nu era miezul din dodoasca doar ca il batea pe Massa. Si Bottas poate face asta si multi altii. Alonso a mancat o paine prea buna fara a avea probleme din partea unui coechipier puternic. Un coechipier puternic ar fi putut sa fie Raikkonen daca se pastrau masinile de anul trecut. Cu masinile astea Raikkonen nu nimereste nici apexul
    7 13
  • daniel
    Dar nu e vorba de coechipier aici.
    Un tanar promitator care a reusit sa-l bata de doua ori pe Schumi de atunci a fost doar in postura de locul 2-3. Si nu din vina lui!
    Materialul de sub el nu e de cea mai buna calitate. Pacat!
    6 2
  • Masa strie multe dar spune doar putine ... aviz limibistlor luii Alontzo ....
    10 4
  • unu' satul de prosti
    Am vorbit eu cu el si mi-a zis ca, acum testeaza pt ma-ta.
    0 3
  • ...doamne ajuta sa plece alonso de la Ferrari, ca sa pot reveni innapoi la echipa mea preferata....
    10 5
  • in locul lui alonso mergi la ferrari ca acolo este alonso acum


    da, stiu
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru