McLaren aşteaptă răspunsul final al lui Alonso pentru un contract multianual

de Daniel Popescu
Marti, 14.10.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren şi Fernando Alonso au ajuns la un acord în privinţa unui contract multianual, însă spaniolul nu este încă pregătit să semneze înţelegerea, potrivit BBC.

Cele două părţi s-au pus de acord în privinţa unei înţelegeri multianuale care aşteaptă să fie finalizată pe măsură ce spaniolul îşi consideră opţiunile pentru viitor.

BBC
Fernando Alonso a dezvăluit duminică că viitorul său este deja stabilit şi că urmează să facă un anunţ oficial în acest sens în curând, în mijlocul speculaţiilor că va semna o înţelegere cu McLaren.

Potrivit postului de televiziune BBC, McLaren şi Alonso au convenit deja termenii unui contract pe mai mulţi ani, însă spaniolul nu este încă pregătit să-şi pună semnătura pe această înţelegere.

"McLaren insistă că nu are un contract semnat cu Alonso, însă cele două părţi s-au pus de acord în privinţa unei înţelegeri multianuale care aşteaptă să fie finalizată pe măsură ce spaniolul îşi consideră opţiunile pentru viitor", precizează sursa citată.

Cel mai probabil, motivul pentru care Alonso întârzie semnarea contractului este că analizează oportunitatea de a concura pentru Mercedes în 2016.

Presa internaţională a relatat săptămâna trecută că dublul campion mondial este prioritatea germanilor în cazul în care viitoarele negocieri cu Lewis Hamilton pentru prelungirea contractului scadent în 2015 vor eşua.

Practic, pentru Alonso, alternativa la McLaren este să facă un an de pauză în 2015 în speranţa că va semna cu Mercedes în 2016, fără însă să aibă vreo garanţie că Hamilton va refuza să-şi prelungieasca acordul actual. Spaniolul afirmase sâmbătă ca şansele de a rămâne fără echipă în 2015 "nu sunt prea mari." 

Via BBC Sport

Comentarii (22)

  • Sa mearga la mercedes, astfel rosberg poate in sfarsit matura si el un gascan in f1, hamilton e prea tare pt el si mercedes :))
    30 25
  • Nu il inteeg. Nu ar fi mai bine sa ramana inca un an la Ferrari iar din 2016 sa aleaga McLaren (daca se va dovedi ca echipa are potential anul viitor cu Honda), sau la Mercedes (daca va pleca Ham iar echipa va mai fi competitiva) ?!
    14 3
  • daca Alonso va semna cu mercedes si acestia vor fi cel putin la fel de buni si in 2015, Alonso va castiga al treilea titlu inca de la mijlocul sezonului iar hamilton poate sa se duca in padure
    18 28
  • sa ramana la ferrari
    8 8
  • nici aici nu am treabă
    2 8
  • daniel
    Speculatii, speculatii si iar speculatii.
    Deocamdata Alonso nu a anuntat ca pleaca de la Ferrari, alti il vad plecat. Ca e dorit de Honda la McLaren e o certitudine.
    Sa asteptam un anunt oficial.

    PS: dany
    Nu are de ce sa mai ramana la Ferrari. Nu mai e dorit acolo, Odata cu anuntul lui Horner ca Vettel merge la italieni hotararea e luata.
    Plus ca datorita inghetarii motoarelor in 2015 iarasi ar avea un monopost inferior ca si viteza de top oricarui alt monopost echipat cu motor Mercedes. Cum sa depasesti daca si cu DRS ai viteza mai mica? Nu are sens!
    10 1
  • rommyF1
    UN ÎNCURCĂ LUME
    6 12
  • rommyF1
    de asta spun de multe ori: orice pilot slab din F1 cu o maşină bună obţine rezultate
    7 5
  • rommyF1
    cred că îi este şi frică de noul motor
    4 3
  • rommyF1
    dacă HONDA nu reuşeşte motorul, să-l depăşească sau măcar să-l egaleze pe cel de MERCEDES fernando ia o mare ţeapă. Celelalte echipe au fol motoarele în curse deci sunt cu mult înaintea japonezilor.
    6 2
  • ce-mi place ca alonsistii il bocesc inca de pe acum ca nu va avea masina. N-a avut, nu are si nu va avea - in opinia lor.
    9 8
  • rommyca@
    webber nu era slab, a avut si masina si tot nu a luat titlul. Alonso a avut masina in 2007 si tot nu a luat titul

    asa ca lasa-ma cu orice pilot slab din F1 face rezultate daca are masina
    10 4
  • rommyF1
    eşti pe dinafară cu cursele dar văd că eşti prieten cu Dr. MARCO de la RBR de ai ajuns până la WEBBER. nu are nici o legătură. vb. ca să nu dormi. ai uitat foarte repede de ordinele de echipă
    5 6
  • rommyF1
    WEBBER a obţinut puncte pt MINARDI, la fel ca BIANCHI pt marrusia, nu trebuia să-l bagi în această discuţie fără rost mai ales că nu are legătură cu articolul
    11 2
  • Nu vreau sa vina la Mclaren :(((((
    14 7
  • pt ala cu primul comentariu: O SA IL FACA PE ROSBERG MAI RAU CA HAM CA ...ARE STOFA !!!
    6 9
  • In articolul original am gasit ceva foarte important si asta nu ii spusa de ceva Autosprint sau de astea: "Insiders say the Japanese turbo hybrid is showing strong performance on the test bed at the Honda factory, and the company has the advantage of knowing the performance of the current Mercedes engine and therefore what it has to aim for with its design."
    5 5
  • rommyF1
    da dar nu este testat în regim de cursă. să fie aşa şi să dea peste cap toate pronosticurile şi tot ce a apărut în presă de motorul HONDA vizavi de fiabilitate
    2 1
  • rommyca
    ba tocmai am spus ca Webber era bun. Tocmai, amdat exemplu de un pilot bun chiar din F1 (nu orice pilot din F1) care cu cea mai buna masina nu a luat titlul. Nici Alonso nu a luat titlul cu cea mai buna masina.

    deci ideea ca "orice pilot din F1 ia titlul cu cea mai buna masina" pica
    4 2
  • rommyF1
    pâna la tine cine a mai adus aminte WEBBER vb la subiect: alonso dacă pleacă sau nu, motoare honda fiabilitate şi părerile celor în "temă"
    2 3
  • are stofa dar si un petec in fund
    ii da ceata Rosberg
    8 5
  • @monty
    Alonso se va feri de hamilton si la restaurant :)) pe unde l-a prins britanicul, l-a batut :)) alonso-briatore-singapore = campion de tinichea :))
    5 11

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru