McLaren aşteaptă răspunsul final din partea lui Vettel şi Alonso

de Daniel Popescu
Joi, 28.08.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren aşteaptă un răspuns final din partea lui Sebastian Vettel şi Fernnado Alonso cu privire la oferta pe care fiecare dintre ei a primit-o pentru a concura pentru echipa britanică.

Esential 2016 este anul in care expira contractul lui Sebastian Vettel cu Red Bull Racing
2017 este anul in care expira acordul lui Fernando Alonso cu Ferrari
McLaren le-a făcut lui Fernando Alonso şi Sebastian Vettel o ultimă ofertă pentru a semna contracte cu echipa britanică la expirarea actualelor lor acorduri cu Ferrari şi, respectiv, Red Bull Racing.

Potrivit publicaţiei Autosport, echipa de la Woking aşteaptă acum un răspuns final din partea celor doi piloţi. Vettel trebuie să informeze McLaren dacă acceptă o ofertă care ar urma să intre în vigoare în 2016, anul în care devine liber de contractul cu Red Bull, în timp ce Alonso a primit o propunere care ar putea începe din 2017, întrucât contractul său cu Ferrari expiră cu un an mai devreme.

Răspunsurile celor doi piloţi de top de pe grila de start vor influenţa semnificativ planurile celor de la McLaren pe termen scurt.

Un acord din partea lui Vettel ar însemna că cel puţin unul dintre piloţii McLaren va avea contract doar pentru 2015, în timp ce o înţelegere cu Alonso ar permite echipei britanice să aleagă chiar şi un acord pe doi ani.

Directorul de curse Eric Boullier este optimist că situaţia se va clarifica până la Marele Premiu al statului Singapore din 21 septembrie. "Se va întâmpla în curând, în câteva săptămâni", a precizat el.

Via Autosport

Comentarii (14)

  • honda poate deveni o surpriza placuta, au stiinta ; ar fi ultima sansa pentru alfonso, cat despre Vettel, se poate apropia de 7, cu reno va fi greu pe termen scurt.
    7 13
  • alfonso nu va merge acolo unde nu are sprijinul total din partea echipei. In 2007 facea caragata ca nu a fost chemat primul la pit, ca el e campionul si celalalt (hamilton) trebuie sa-l serveasca (ignorand faptul ca a fost batut in calificari de "servitor").

    Ferrari e singura echipa care ii ofera asa ceva, si dupa cum s-au prins si fanii lui dupa ultima cursa, strategia face diferenta (lucru bine stiut de Alonso, nu degeaba insista el atat in directia asta).
    8 16
  • Anul acesta McLaren, desi are motor Mercedes, este totusi foarte slaba
    E posibil ca Honda sa faca o surpriza anul viitor, dar McLaren are totusi foarte mult de recuperat in fata la celelalte echipe
    11 1
  • 1. Uitandu-se dupa Vettel sau Alonso s-ar putea sa se trezeasca cu un cadou nesperat: Hamilton!
    2. Daca Ricciardo il va bate in continuare pe Vettel nu vad de ce neamtul ar mai ramane la RedBull!
    3. Alonso nu vad de ce ar pleca acum de la o ecipa mai buna (Ferrari) la una mai slaba (McLaren)
    4. Atat Vettel, Alonso cat si Hamilton ar risca sa meraga acum la McLaren neavand nicio garantie ca vor fi competitivi cu Honda
    5. Logic ar fi sa-l pastreze pe Button inca un an iar daca vor avea un monopost competitiv anul viitor atunci pilotii vor fi tentati
    6. McLaren sunt anul acesta slabi avand cel mai performant motor (poate nu ne-am astepta sa bata Mercedes AMG insa sunt net mai slabi si decat Williams)
    7. Nu exista deci garantii ca vor fi competitivi anul (anii) viitori chiar si daca presupunem ca motorul Honda va fi superior motorului Mercedes
    12 1
  • Nu stiu ce poate sa aduca in plus motorul Honda si anu asta au cel mai bun motor si au rezultate foarte slabe , daca nu regandesc partea de aerodinamica , sasiu si in special un pilot foarte bun (Hamilton , Vettel) ,Button nu stie sa dezvolte o masina rapida , decand a plecat Hamilton sunt foarte lenti Fortza Mclaren
    8 2
  • nici Vettel si nici Alonso nu va semna cu McLaren ... sorry Denis

    Vettel asteapta scaunul lui Hamilton de la MB iar Alonso va semna din nou cu Ferrari pe 3 ani
    20 1
  • teleki
    O mutare interesanta ar fi Kimi la McLaren.Asa a fost si aducerea lui din nou la Ferrari in conditiile in care prea putini il vedeau aici anul trecut.
    7 0
  • Se vor bate care sa vina la Mclaren daca motorul Honda va fi relativ bun inca din chiar primul an. Resursele enorme dispuse sa le aloce Honda cu siguranta ii va tenta. In presa franceza a aparut un articol cum ca lui Vettel i-ar propune 42 de milioane de euro pe an si il si astepta pana in 2016.
    4 10
  • ciuruitu
    tu esti un mare afon pe toate planurile-chupakabra boy
    4 2
  • cine este chupakabra boy?
    3 4
  • Mclaren..nu il vreti pe votkanen?
    2 3
  • Mircea
    De ciuruitu e vb nu de tine-te simteai?
    2 1
  • @Mircea Vettel vine doar cu Newey, altfel nu-l ia nici o echipa din F1. Asa ca pe langa alea 42 de mil date lui Vettel, mai trebuie sa dea vreo 30 lui Newey. Ceea ce inseamna 70 de mil numai pe astia doi. Ghici. Nici o echipa nu-si permite. Si daca mai vin si astia doi si echipa nu castiga, atunci vor intra in faliment. Iar McLaren are mare nevoie de Newey, caci nu motorul este problema lor. Ramane de vazut. Dar e foarte putin probabil ca o echipa sa-l transfere pe Vettel fara Newey.
    Alonso n-are nici o sansa sa plece de la Ferrari la McLaren. Poate va avea loc o rocada Hamilton-Alonso. Alonso probabil va stii sa gestioneze mai bine situatia de la Mercedes, iar Ferrari il va lua pe Hamilton si cu ceva informatii despre monopostul Mercedes.
    2 5
  • Fief de 1
    Bai fer ce nick alegi de pleaca platitorul spaniol la McLaren tinand cont ca pleaca cu tot cu dos unde adulmeci in disperare?
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru