McLaren lansează noul monopost pentru sezonul 2016 în 21 februarie

de Daniel Popescu
Marti, 19.01.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren va dezvălui pe internet monopostul pentru sezonul 2016 în 21 februarie, cu o zi înainte de startul testelor de la Barcelona. Sauber a anunţat însă că va rata participarea la prima sesiune de evaluare.

McLaren este prima echipă care anunţă planurile pentru lansarea noului monopost cu care va concura în sezonul 2016.

Britanicii vor dezvălui designul noului MP4-31 în 21 februarie, în cadrul unui eveniment care va fi transmis în direct pe site-ul oficial al echipei. Practic, evenimentul va avea loc cu numai o zi înainte de startul primei sesiuni de teste de la Barcelona, care va avea loc în perioada 22-25 februarie.

De altfel, se anticipează că aproape toate echipele îşi vor prezenta monoposturile cu o zi înainte sau chiar în dimineaţa primei zile de teste de la Barcelona. Motivul este reprezentat de începerea sezonului în 20 martie, cu două săptămâni mai devreme decât calendarul stabilit iniţial, ceea ce a condus şi la mutarea mai devreme a sesiunilor de evaluare.

Această schimbare de program a determinat Sauber să decidă să concureze în prima sesiune cu monopostul de anul trecut. Echipa elveţiană va participa astfel cu noul monopost doar la a doua sesiune de teste, care se va desfăşura tot la Barcelona în perioada 1-4 martie.

Via McLaren

Comentarii (32)

  • mecanicul vesel
    vor avea aceleasi *succesuri* ca si anul trecut alaturi de galactic !
    21 32
  • sper sa castige campionatul; cu Button
    19 17
  • Ce-as mai rade daca i-ar bate pe vesnicii campioni de la Ferarri :)-oricum performanta lui fietel este notabila, locul 3 este mai bun decat porceala primita de la micul Riccie :)
    20 16
  • Cine stie...in testul de la Abu Dhabi au fost in fata lui Kimi, sigur sint doar niste teste dar in 2014 cand au testat in acelasi loc nici macar nu si-au putut urni masina....
    16 3
  • un pic off topic, dar foarte greu vin stirile in ultima vreme pe formula 1 - automarket. se intampla ceva?
    49 0
  • @Jumbo -Dezinteres....Cat despre Mclaren ,cei de la Honda prin vocea lui Arai au spus ca obiectivul lor este sa ajunga in Q3...Asa ca viitorul nu e unul optimist pentru fanii echipei Mclaren-Honda:)
    11 3
  • ar fi notabil sa -si rezolve problemele in teste, nu m-ar deranja sa vad mclada pe un loc 3 la sfarsitul anului,
    10 1
  • Mclaren Honda si-a propus sa ajunga in Q3..Asra daca ne luam dupa spusele lui Arai...
    6 0
  • Asta*
    2 0
  • @jumbo

    poate ar fi timpul sa renuntam ...
    nu reactioneaza nimeni la critici ... nici daca sunt cu intentii bune ...
    eu am semnalat de cateva luni ca si articolul din blog are incet un an si e penibil ...
    dc nu srcie alta maca sa o ia jos ...
    dar nimic ...

    @automerket
    sper ca nu o sa stergeti comentul si o sa ne raspundeti ceva ... orice

    mai are rost sa urmarim acest forum?
    35 0
  • Este exagerata exprimarea "McLarean LANSEAZA noul monopost..."
    La cum s-au miscat sezonul precedent mult mai potrivit ar fi fost "McLaren VA IMPINGE noul monopost..."
    20 9
  • Mclada Mircea
    Mircea stie sigur pentru ce loc se vor bate Mclada :))) ce pot sa-i zic sigur: nu vor bate Ferrari de acum in 5-6 ani lejer...MERCEDES si FERRARI sunt cu 1000 de ani lumina peste HONDA si McLada
    9 7
  • Ai citit stirea aia pana la capat? Atat ai inteles din ea? Japonezul spunea ca obiectivul lor este sa fie cu ambele monoposturi in Q3 inca de la inceputul sezonului urmant sa prinda cateva podiumuri pe parcursul anul. Asta pentru obiectivitatea declaratiei. Ce si cat vor face anul asta ramane de vazut.
    8 0
  • @drs11
    Da, si fetel o sa fie campion cu ferrari. Ca sa iti continui PREVIZIUNEA. Ca daca nu o face se va umple cu o masina cu totul speciala atunci poate sa plece.
    4 1
  • @ unknown user.. Ai dreptate.. dar obiectivul principal ramane Q 3 ..Oricum ambitii modeste pentru cei de la Mclaren..P.S Si eu tin cu Mclaren :))) Sa nu primesc injuraturi degeaba :))
    6 0
  • Mclaren nu pot sa emita deocamdata nici un obiectiv mai bun decat Q3. Au invatat lectia din anul trecut cand isi luau avant si cam degeaba. Acum Honda au luat contact cu noua F1 si stiu mai bine cu ce se mananca hibridele. Mai bine asteptari moderate si rezultate in final.
    ps-Q3 are 10 pozitii.
    6 0
  • FAN McLaren
    iarasi o sa plingem.....vad doar inceputul ca la sfirsit nu mai am la ce sa ma uit :(
    1 4
  • http://www.skysports.com/f1/news/12479/10143182/honda-play-down-reports-of-huge-horsepower-boost-for-mclaren - sa asteptam sa vedem momentul adevarului. Sper doar sa nu mai vad o lupta intre Merci la anul. Ar fi chiar trist pentru F1 si pentru fani:(
    9 3
  • Domnule Daniel Popescu, cred ca e timpul dupa mai bine de un an sa inlocuiti articolul " Seceta pilotilor romani" cu orice altceva, dand dovada de profesionalism. Faceti un update ceva ca sunt zilnic stiri despre F1...daca vreti informare uitati-va la Gpupdate.net. Sunt dezamagit ca nu reusiti nici dupa ani de zile sa faceti ceva de calitate chiar daca aduceti un pic de culoare cu relatarile despre F1. Trebuie mai mult. Plus, ca sunt convins ca stiti si despre SEO...
    19 0
  • @mihai

    CORECT!!!!

    @ceilat useri

    da-ti si voi un raspuns la observatia colegului
    ce se intampla??????
    daca o strie veche de x zile o sa aiba 150 de commenturi tot se sesizeaza cineva ...
    s-a vandut automarket?
    se desfiinteaza?
    numai eu imi pun intrebarea ... ?
    17 0
  • @Soxy

    Multumesc tare mult pentru suport si observatie! Observ ca desi noi toti, pasionatii de stiri F1 si F1 in general ne dorim sa stim cat mai multe, din pacate calitatea stirilor de pe blogul Automarket scade vazand cu ochii in timp ce alte site-uri in fiecare zi aduc ceva nou...iar aici ramanem blocati cu o stire de mana a doua din februarie anul trecut... plus ca daca se doreste o comunicare eficienta cu redactorul, nu e niciunde o chestie directa unde sa scriem si sa avem un raspuns. Cred ca pentru o mai buna transparenta comunicare si mai ales calitate, daca ne-am seziza mai des s-ar putea intampla lucruri mai bune. Cu mult respect va doresc numai bine!
    13 0
  • GTS FZR 2000
    Sunt curios cand... si daca o sa primiti un raspuns. Eu sincer nu cred ca se va intampla asa ceva. Scuze dar un site care accepta anumitor utilizatori sa aduca injurii, fara sa faca ceva, nu arata prea mult profesionalism. Fara sa uitam numarul mare de greseli din articole, inca necorectate, plus se vede ca nu are nimeni grija de acest site. Se discuta de ani buni despre regulile de postare, despre banarea utilizatorilor care aduc injurii si mai ales... de a respecta niste reguli de bun simt. Dar suntem in Ro si asa ceva nu prea exista... pe la noi.

    P.S. Cred ca mesajul meu o sa fie sters repede, daca va aduceam injurii era ok, dar sa discut despre bun simt... sigur o sa fie sters repede...
    13 0
  • Din ce observam cu totii, acest forum moare, usor, usor. Am rugamintea la voi, sa-mi spuneti, ce forum-uri despre si cu F1 mai cunoasteti?? Doresc sa intru pe acele forumuri unde este activitate din partea redactorului, cu stiri "la zi".
    6 0
  • http://beta.autosport.com/
    1 0
  • sincer , eram mai multi pe aici cand era managerul f1, si era distractiv, au trecut ani si multi au plecat, s-au reprofilat, cat despre stiri, cred ca toti ne uitam pe diferite site-uri unde stirile sunt la zi, dar sa nu disperam, o sa inceapa iar sezonul si o sa ne ma animam si noi, o sa fie destui care nu le incap cuvintele in gura si o sa le scoata pe aici de o sa ne saturam, discutiile civilizate sunt greu de "intretinut", in rest ce sa va zic multa sanatate la toti, si sa ne "scriem" doar civilizat
    8 0
  • @ Soxy

    bataie de joc mai pe scurt :( sau lipsa de respect pentru vizitatori acestui site RUSINE sa va fie domnule Daniel Popescu !!!!
    6 0
  • Multumesc ion1. Nu sunt vorbitor de limbi straine, voiam stiri in lb. romana.
    2 0
  • ce va mai mirati,doar santem in romania,nesimtirea la ea acasa ..,nu am cuvinte.uitativa pe gpupdate.net sant stiri noi despre hass,arata bn monopostul sa vedem si cum o merge..
    3 0
  • theo- folosesti translate google. copii si traduci.cam asta fac majoritatea asa zisilor ziaristi.
    0 0
  • DariusF1
    Button nu poate castiga campionatul cu McLaren, pentru ca eu nu cred ca va fi asa, si are alt motor pe care acum 2 ani a folosit motorul Mercedes si cred ca a urcat in topul 5 echipe!!!
    0 0
  • @all - si e offtopic:
    Fratilor, acest site nu este forum. Forumul este altceva ca structura si continut. Acesta este la baza un blog cu mai multe ierarhii iar ceea ce faceti voi este sa comentati pe un blog. Acelasi lucru il puteti spune si despre site-urile ziarelor din Romania pentru ca au acelasi schelet pe fundal: articol + posibilitate de logare si comentare.

    @ontopic: McLaren nu va face prea multe nici in sezonul asta. La intoarcerea extrem de dezamagitoare in F1 nu au ce sa faca mai mult de un mijloc de pluton sau clasare constanta pana in locul 6.

    @s.: HAAS nu a prezentat oficial imagini. Au prezentat un design virtual al masinii care este complet gri. Livery-ul lor inca nu este definit de nicio culoare. Zvonurile spun ca va fi ceva cu predominanta de culoare galbena.
    4 1
  • GTS FZR 2000
    Salariile pilotilor:

    "Fernando Alonso - 36.500.000 (inclusi bonus)
    Lewis Hamilton - 28.500.000
    Sebastian Vettel - 27.500.000
    Nico Rosberg - 16.800.000
    Jenson Button - 10.600.000
    Kimi Raikkonen - 6.400.000
    Daniel Ricciardo - 5.000.000
    Felipe Massa - 4.000.000
    Nico Hulkenberg - 3.600.000
    Valtteri Bottas - 3.000.000
    Romain Grosjean - 2.900.000
    Sergio Perez - 2.900.000
    Pastor Maldonado - 2.900.000
    Daniil Kvyat - 680.000
    Max Verstappen - 450.000 (contratto Red Bull)
    Carlos Sainz - 340.000
    Felipe Nasr - 170,000
    Marcus Ericsson - 170.000"

    P.S. Se vede ca a scazut salariul lui Raikkonen... dar si cel al lui Button. De ce oare primeste salariu Maldonado????????
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru