McLaren neagă plecarea lui Button de la echipă

de Daniel Popescu
Vineri, 07.08.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren susţine că nu a luat încă nicio decizie cu privire la linia de piloţi pentru sezonul 2016, în mijlocul speculaţiilor că Jenson Button va fi înlocuit de Stoffel Vandoorne.

Publicaţia Italiaracing a dezvăluit vineri că McLaren a decis să-l înlocuiască pe Jenson Button cu Stoffel Vandoorne, actualul lider din competiţia GP2, începând din sezonul 2016.

În plus, sursa citată afirma că un anunţ oficial pe marginea acestui subiect va fi făcut chiar cu ocazia Marelui Premiu al Belgiei, care va avea loc pe circuitul de la Spa-Francorchamps în 23 august. Cu toate acestea, un purtător de cuvânt al echipei britanice a negat că McLaren a luat deja o hotărâre în această privinţă.

"Informaţiile nu sunt corecte. Nu va fi făcut niciun anunţ despre piloţi la Spa-Francorchamps. Din contră, vom discuta, vom decide şi vom anunţa linia de piloţi pentru sezonul 2016 la momentul potrivit", a declarat purtătorul de cuvânt al echipei pentru publicaţia Pitpass.

Button are contract cu McLaren până la sfârşitul acestui an, însă echipa are opţiune de prelungire pentru sezonul 2016, pe care până în prezent nu a activat-o.

Via GrandPrixTimes

Comentarii (11)

  • serban
    Păi la 35 ani și 16 ani de F1, ar cam trebui să lase locul liber, altfel riscă să se facă de băcănie, la fel ca Schumi, sau Rubens, de exemplu.
    6 12
  • @mircea
    ... s-a intors mircea din vacanta si i-a pus la punct
    11 1
  • eu sper sa plece galacticul !!!
    10 9
  • mai lasa-l sa se faca de ras mai intai
    9 7
  • Eu n-am rade de galactic. Nu o sa vedeti asa determinare la nici un pilot...sa impinga el monopostul 300 de metri pt a lua startul din nou in calificari inseamna determinare ceea ce spargatorii de seminte nu vor intele niciodata.
    10 10
  • @Nae, foarte corect! Oricum frustrarea astora de mai sus provine de cel mai multe ori din incapacitatea lor de a realiza ceva util in viata, de a intelege cu ce se consuma sportul asta de a se ridica mai sus de statutul de mop sau pentru ca i-a aratat lui Raikkonen ca vremea lui a apus demult si ca este doar o stafie a celui care a fost , chestiune demonstrata si de prestatiile lui Vettel in comparatie cu el..... dar..... in fine..... nu merita efortul sa le explici ca si asa nu pricep daca nu le poti si desena cu litere de tipari ca sa poata buchisii!
    6 10
  • ehehe, dar nu i-ai vazut determinarea la dat cu matura prin garaj ... si alte asemenea ce nutin de pilotaj. V-am zis ca voi confundati teatrul facut de un pilot cu talentul
    8 5
  • ha ha ha
    mclada...mclada :)))) mascariciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....competitieiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
    1 3
  • serban
    @Sheitan Ai o marotă cu desenatul, așa îți înțelegi tu micile și marile probleme, le desenezi pe o coală, bagi degetul în gură și te uiți la ele până-ți pică fisa ? Cuvinte mari, fară legatură cu subiectul în cauză, gen frustrare, incapacitate de a realiza ceva în viață, înțelegere de a consuma sportul ăsta, statut de mop, sigur te uitai în oglindă și erai în plină autoevaluare ! Ești, ca să fiu elegant, cel puțin deplasat.
    3 1
  • @serban rade ciob de oala sparta..... asta esti tu.... dar ma bucur ca vezi paiul din ochii mei dar nu si barna din ochii tai..... Daca nu ai priceput o sa incerc sa iti pictez ca vad ca nu te prinde desenul!
    0 3
  • serban
    @Sheitan Hai, pictează ... dacă ai ce și cu ce ...
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru