Mecanicii Ferrari au îmbrâncit fotografi pentru a sărbători victoria lui Vettel

de Daniel Popescu
Luni, 21.09.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mai mulţi mecanici Ferrari au forţat accesul spre podium şi au îmbrâncit mai mulţi fotografi pentru a sărbători alături de Sebastian Vettel victoria din Singapore. Scuderia a fost somată să-şi ceară scuze pentru incident.

Mecanicii Scuderiei Ferrari au fost protagoniştii unui incident neplăcut la scurt timp după finalul Marelui Premiu al statului Singapore, pe care Sebastian Vettel l-a câştigat după ce a plecat din pole position.

Aceştia au forţat o zonă împrejmuită cu garduri pentru a pătrunde în locul în care Vettel sărbătorea victoria, iar în drumul lor au îmbrâncit mai mulţi fotografi acreditaţi de FIA. Imagini concludente au apărut imediat pe reţeaua de socializare Twitter.

În plus, Darren Heath, unul dintre cei mai cunoscuţi fotografi din Formula 1, s-a revoltat în urma incidentului şi a acuzat că mecanicii s-au comportant ca nişte "ucigaşi".

În urma acestor incidente, comisarii de cursă au analizat situaţia şi au considerat că echipa s-a comportat într-o manieră nepotrivită după cursă prin încălcarea articolului 12.1.1.i din Codul Sportiv International. FIA nu a dictat nicio pedeapsă împotriva echipei, care a fost totuşi somată să-şi ceară scuze pentru incident.

"Reprezentantul Ferrari s-a oferit ca şeful echipei (n.r - Maurizio Arrivabene) să trimită în scris scuze necondiţionate celor care au fost afectaţi de incident şi să-i asigure că astfel de lucruri nu se vor repeta", precizează forul mondial într-un comunicat de presă.

Via FIA

Comentarii (4)

  • Pariez pe ce/cat vreti ca daca nu reuseau dubla nu mari exista stirea asta (nu numai la nivel nationat ci in intreaga lume)! :)) Traim intr-o era in care cum capeti valoare cum apar atacurile din diferite unghiuri si pe diverse planuri. De aceea mare dreptate ii dau unui prieten de-al meu ce-mi spunea sa nu-mi fac griji cand primesc numai laude ci cand sunt criticat din toate partile. ;)
    10 13
  • serban
    Cred că de fapt este pe dos, adică să-ți faci griji când ești lăudat și să fii liniștit când ești criticat. Vorba românului, nimeni nu dă cu piatra în pomul fără roade !
    Știrea este de tot rahatul, "s-au comportat ca niște ucigași", probabil că au trecut la 1m de prețiosul fotograf și valul de aer dislocat de deplasarea mecanicilor era să-l dea pe acesta cu zgaibaracele în sus ... penibil, parcă ar lucra la Dolce ...
    18 0
  • Au castigat si ei 3 curse si deja se vad mari campioni. Au o mentalitate tipic italieneasca, de 2 bani. S-au imbulzit ca oile ca cine stie cand mai vad pe Vetel pe prima pozitie. MB de cate ori a castigat au fost calculati si calmi. Gandirea nemteasca s-a vazut! Neamtul tace si face nu are comportament de primata.
    10 12
  • .......
    sa@ ,nu ai cum sa pui la indoiala mentalitatea italieneasca de 2 bani ca sa nu mai zic de istoria care o au in spate. sau tu esti un lachita care ti cu cel de pe primul loc . Adevarat neamtul da vina pe echipa cand nu castiga gen rosberg .ce rezultate avea rosberg sau hamilton pana sa ajunga la mercedes ?
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru