Mercedes a dezvăluit noul monopost pentru sezonul 2017. "Echipa a făcut progrese fără precedent pentru perfomanţa motorului"

de Daniel Popescu
Joi, 23.02.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes a dezvăluit noul monopost pentru sezonul 2017 în ziua în care clienţii de la Force India au anunţat că germanii au făcut progrese "fără precedent" în privinţa dezvoltării motorului.

Ziua mult-aşteptată a sosit. După Williams, Renault, Sauber şi Force India, joi a fost rândul campioanei mondiale Mercedes să-şi prezinte noul monopost pentru sezonul 2017 al Formulei 1.

Botezat W08, monopostul iese în evidenţă printr-un nas mai îngust decât cel prezentat de rivali, în timp ce aripile faţă şi spate sunt mai late. Nu în ultimul rând, carcasa de motor are o formă de coada de rechin mai puţin pronunţată, însă este de aşteptat ca o versiune imbunătăţită să fie vizibilă în sesiunea de teste de săptămâna viitoare de la Barcelona.

Urmareste Automarket
Pentru rivali, principalul motiv de îngrijorare vine din partea motorului. Force India, echipă care foloseşte unităţile de propulsie ale germanilor, susţine că Mercedes a înregistrat progrese semnificative în privinţa dezvoltării motorului în pauza dintre sezoane.

"Oh, da.

Aşa ni s-a promis. Face parte din datele care ajung în cadrul simulărilor. Mercedes a făcut o treabă fantastică pe parcursul iernii şi a făcut un nou pas fără precedent. Este impresionant", a explicat Andy Green, directorul tehnic al celor de la Force India.

Via Autosport, Motorsport

Comentarii (15)

  • inca un sezon ce sa termina in prima treime
    16 7
  • Da, cam la asta ma gandeam si eu... Au avut trei ani sa lucreze la diferite variante atat ale monopostului cat si ale pachetului propulsor... in timp ce restul erau pe nicaieri. Cel putin cei de la Ferrari... sunt "Lost In Space" de prin 2008. Sunt curios de restul lansarilor acuma :P
    19 11
  • Mercedes ramane favorita la titlul mondial , urmata de RBR si Ferrari.. sper ca McLaren sa se bata cu Williams pentru locurile urmatoare
    12 8
  • si asta este urita..,asteptam si Ferrari
    11 23
  • McLaren
    Noul motor Renault a crapat dupa numai 6 tururi intr-o sesiune de filmari cu Toro Rosso azi.
    16 2
  • Valius
    Vad ca noile monoposturi dau mai bine. Dau impresia de masina joasa si lata, cum erau pana 2008. Dupa 2009 au aparut niste tampenii, eleron spate inalt si ingust, spoiler frontal lat de parca erau la curatat zapada.
    8 0
  • ziaristii lu'(coada de)peste
    Daniele tata, de 3-4 articole ne omori cu " coada de rechin"! Înțeleg că nu ai văzut rechini in viata ta, dar" goagal"uieste și tu și ai să vezi că la rechin, ca la mai toți peștii, coada are forma de " v" culcat. Confunzi coada cu dorsala rechinului. Nu ești singurul, dar spre deosebire de cocalarii care vând online antene "coada de rechin" , tu nu ai voie sa scrii asemenea aberatii. Mai departe, dacă vei considera monopostul că fiind corpul rechinului, parte din spatele pilotului are forma de dorsala de multa vreme. Nou este acel element de separare care mie îmi pare mai degrabă o creasta/coama de ceva, dacă tot tii sa implici zoologia in F1.
    23 1
  • ce pacat ca este Hamilton la Mercedes
    altfel s-ar fi dus Alonso la ei fuga fuguta
    nu-i chiar asa usor sa iei 5 titluri ca Fangio,
    pentru asta iti trebuie curaj si destula valoare sa-i poti bate pe toti, inclusiv ORICE coechipier
    4 12
  • se revine la adevaratul aspect sport al unei masini sport,ca mai nou se numeste sport si autobuzul daca ai pune nu stiu ce aripa, eleron si alte inventii.Azi-maine or sa zica si despre logan ca e masina sport...
    3 4
  • kimishor
    kimishor are emotii mari azi...a promis ca sta treaz :)))
    3 9
  • hahaha coada
    daca astea au coada de rechin....sa vedeti coada de CAL la FERRARI...are si coada de cal rostul ei...calul daca nu avea coada...nu putea sa schimbe directia rapid :)))))))))))))))))))))
    3 5
  • http://en.f1i.com/news/90075-ferraris-2017-sf70-h.html..cei de la ferrari si-au lansat monopostul..
    5 3
  • Hmm Neahh, nu-mi place. To cei de la MB vor fi imbatabili . Iara un an de plicitiseala ....
    1 1
  • Lansarea masinii McLaren pentru sezonul 2017, live: https://www.youtube.com/watch?v=LpFjtMvIr4g.
    5 0
  • http://en.f1i.com/news/90108-mclaren-honda-mcl32-revealed.html..Noul Mclaren Honda mcL32
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru