Mercedes anticipează că Hamilton va rămâne la echipă și după 2020: "Relația noastră poate dura la nesfârșit"

de Daniel Popescu
Joi, 01.11.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes consideră că Lewis Hamilton va rămâne la echipă și după expirarea contractului în 2020, iar pilotul britanic admite că nu are motive să plece în altă parte.

Lewis Hamilton a cucerit deja patru titlu mondiale pentru Mercedes și are contract cu echipa germană până în 2020 inclusiv.

În contextul în care contractele lui Sebastian Vettel cu Ferrari și al lui Max Verstappen cu Red Bull expiră de asemenea în 2020, presa a speculat în mai multe rânduri că Hamilton ar putea fi tentat să plece la una dintre cele două echipe. Britanicul nu exclude această variantă, însă afirmă că în prezent nu are niciun motiv să concureze pentru o altă echipă.

"În prezent îmi este foarte dificil să mă văd în altă parte. Aceasta este familia mea, aici am crescut, dar am spus același lucru și când eram la McLaren. Unul dintre motivele pentru care am plecat a fost că am vrut să văd dacă pot face ceva și în altă parte. Acum nu simt nevoia să fiu la altă echipă pentru a câștiga titlul, dar niciodată să nu spui niciodată", a declarat el.

La rândul său, Toto Wolff, directorul de motorsport al Mercedes, afirmă că Hamilton nu are niciun motiv să plece atât timp cât va beneficia de un monopost competitiv.

"Atât timp cât îi putem oferi un monopost competitiv pentru a câștiga titluri și atât timp cât continuă să piloteze așa cum o face acum, această relație poate dura la nesfârșit", a declarat austriacul.

Via SkySports

Comentarii (6)

  • SIMPLE MINDS
    Printre *legamintele* rostite de cei doi ,avand deplina acoperire in multitudinea de titluri obtinute ,se intrezareste in discursul lui Toto si motivul inevitabilul divort :varsta ,bat-o vina :-) principala vinovata in livrarea performantei ,(pe parcursul unui intreg sezon )nu iarta pe nimeni la un moment dat.

    Poate doar pe Tarquini :) care la 56 de ani e foarte aproape sa obtina titlul in WTCR ,deh competitie a carei notorietate si competitivitate ma face si pe mine sa ma indoiesc semnificativ de aparentul contraargument.:)
    20 0
  • Daca Vettel iese campion in 2019, s-ar putea sa nu se stie.
    3 2
  • ZeroTime
    Si surpriza... la finalul lui 2019 va anunta ca se retrage... Cuvintele magice sunt chiar la final "monopost competitiv".
    1 2
  • Niciodata sa nu spui niciodata !...next team Ferrari !!:))
    7 2
  • Ar putea sa se duca la Ferrari dupa ce e rejectat championul de plastic.
    9 3
  • Hamilton si Alonso luau titlul cu Ferrari in 2018. Asta ca sa se vada ce valoare au titlurile unora.
    8 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru