Mercedes şi McLaren, interesate de recrutarea lui Vettel

de Daniel Popescu
Joi, 24.07.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes şi McLaren analizează oportunitatea de a-l angaja pe Sebastian Vettel în viitor, potrivit unor informaţii dezvăluite de Helmut Marko, consultantul Red Bull. Mercedes nu a negat speculaţiile.

Esential 2015 este sezonul in care expira contractul lui Sebastian Vettel cu Red Bull Racing
McLaren este departe de a-şi clarifica linia de piloţi pentru sezonul 2015 al Formulei 1 şi a afirmat în mai multe rânduri că nu este pregătită să-i prelungească contractul lui Jenson Button pentru anul viitor.

Publicaţia Sport Bild susţine că amânarea unei decizii este influenţată şi de intenţia echipei britanice de a-şi asigura serviciile unui pilot de top cu care să lupte pentru titlul mondial, iar în acest sens echipa ar fi făcut o ofertă tentantă pentru Sebastian Vettel.

În plus, germanul este şi în vizorul celor de la Mercedes în perspectiva unui contract pentru sezonul 2016, informaţie confirmată inclusiv de Helmut Marko, consultantul Red Bull. "Sigur că este o ţintă pentru ei", a precizat el.

Lumea este prea competitivă pentru a-ţi putea face publice planurile.

Toto Wolff
Director Mercedes Motorsport
Oficialii echipei Mercedes nu au confirmat direct că Vettel este dorit în cadrul echipei, însă directorul de motorsport Toto Wolff a admis că orice este posibil în viitor.

"Lumea este prea competitivă pentru a-ţi putea face publice planurile.

Vorbim despre o mână de piloţi, iar cele mai bune echipe se luptă pentru ei. Încercam să construim o imagine a modului în care se va mişca piaţa transferurilor până când vom lua propriile decizii", a declarat austriacul.

Mercedes a confirmat anterior că a început negocerile cu Lewis Hamilton pentru prelungirea actualului acord scadent la sfârşitul sezonului 2015.

Via GMM

Comentarii (9)

  • Ferrari nu??? :))
    Usor baieti nu va grabiti.....nu i se potrivesc masinile ....mai cautati prin curtea lui torro roso....ca gasiti acolo piloti tineri si talentati
    11 6
  • orgoliul nemtesc poate sa-l duca pe Vettel la MB
    echipa germana cu 2 piloti de top germani e perfect viabil ...

    Ham merge acasa la McLaren din 2016 ... cand apare cota pe Skybet o sa si pun pariu pe miscarea aceasta, Seb la MB, Ham 'napoi la McLaren
    19 2
  • nu mor toti dupa Alonso? Vettel la MB si Ham la McLaren? Si Alonso? Pe Alonso o sa-l consoleze Raikkonen, pe Raikkonen o sa-l consoleze Monte si pe Monte o sa-l consoleze Santander
    12 12
  • Sa inteleg ca Lewis stramba din nas in legatura cu noul contract iar Mercedes isi cauta solutie de rezerva. In cazul asta s-ar elibera un loc la Mercedes/Red Bull. Multe posibilitati apar in situatia de fata. 3 piloti (Alonso, Hamilton, Vettel) 4 echipe (Ferrari, Red Bull, Mercedes, McLaren).
    8 1
  • fabrica de suc
    Se duce la Mercedes sa i-o traga Rosberg? Oricum Riciardo il pregateste destul de bine asa ca nu vad de ce nu i-ar placea. Alonso a fost primul ofertat, acum daca nu-i cal e bun si magarul.
    15 11
  • pif666
    situatia este mai mult decat clara. mercedes in vrea in echipa pe vitel. asa ar face posibil visul dupa care ei-nazisti balesc si acum- campioni mondiali-rasa pura- . mercedes si pilot 100% german. nu hybridul de rosberg. iar hamilton sigur la ferrari. nu e greu de vazut ca mercedes il favorizeaza pe rosberg actualmente. cat despre mclaren...sunt pirduti definitiv in peisaj.
    ar fi o lovitura de imagine : hamilton si alonso in echipa !
    11 16
  • daca e asa cum zici matale cu Ham la Ferrari inseamna ca lui Monte i s-a scarbit cu Alonso vedeta neinteleasa si vrea sa i-o traga, l-a adus pe Kimi apoi incearca si cu Ham daca nu a iesit din prima. Chiar asa incepu totul, cearta Monte - Alonso apoi zvonul ca vine Kimi. Ei bine, a venit
    6 4
  • mirel_f1
    Mercedes vrea sa devina 100% grmany aducindul pe Vettel in echipa Mercedes,e clar ca Hamilton cel mai probabil sa plece la Mclaren mai ales ca ei au de la anul motoare honda ,sau de ce nu Hamilton la Ferrari ar fi si asta o optiune daca tot vorbim de probabilitati asa ca pina la urmatoarele mutari in cadrul echipelor de top nu avem de cat sa presupunem cine cu cine voteaza....
    3 2
  • @pif666 Nazisti? Rosberg hibrid favorizat? Ce fumezi prietene?
    7 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru